Kalbini temiz tut aklına kötü şeyler getirme kötüyü çağırma elbette alırsın kucağına bebişini Canım bu arada kaçacak yerim yokki aldım başımı gidiyorum kilo alması çok kolay gerçekten dur demezsem 100 kiloyu görürüm bendeInşallah yasemin canım bu sefer gelir kucağıma Allah razı olsunhoş geldin kürkçü dükkanına ama bu sefer kaçmak yok söz mu
Hoşbuldum canımHoşgeldin habinarım , canım bu dükkan hiç kapanmıyoki.
Azcık kanki e sürünen son bıraktıgımda fırtına gibiydi diyette
ahucum beni de eklermisn aksamcilara pazartesi 2 mil leslie yaptum dun yoktu bugun devan edecegimSPOR ÇETELESİ 2.HAFTA
Sabahçılar
@Ausencia20+10+0+0
@saydin78 10+15+15+0
Ahu060812 0+15+0+0
@Sekercikiz 10+10+0+15
Nare83 0+10+0
Akşamcılar
kelebekolacam 15+15+10+10
@roxen2303 10+ 15+10
@fatmanurkaya10 +10+10+10
mimu88 10+15
DelyDoly 10+15+10+15+20
Kızlar puanlar geldikçe eklerim masum yapmadın demi bugün
Hayırlı uğurlu olsun ablam
Oy oy bi kilo gitti kesin
aboo oda neee
Hu huuuu ilk isgunumden merhabaaa..is yerinde olunca atistirma olayim bitti insallah duzene girerim boylece..
SPOR ÇETELESİ 2.HAFTA
Sabahçılar
@Ausencia20+10+0+0
@saydin78 10+15+15+0
Ahu060812 0+15+0+0
@Sekercikiz 10+10+0+15
Nare83 0+10+0
Akşamcılar
kelebekolacam 15+15+10+10
@roxen2303 10+ 15+10
@fatmanurkaya10 +10+10+10
mimu88 10+15
DelyDoly 10+15+10+15+20
Kızlar puanlar geldikçe eklerim masum yapmadın demi bugün
Hayırlı uğurlu olsun ablam
Oy oy bi kilo gitti kesin
aboo oda neee
Kizlar gün bitti..simdi uzandim...vur dedin mi öldüren cinsten oldugum icin duramiyorum bi..esim senin icinde arap ati var sanki diyor..sabah 7 bucukta kalktim..kahvalti hazirla oglani okula hazirla servise bindir yuruyerek ise git 7 de ciktim aksam..markete gittim.esim aldi..eve geldim yemek yaptim hemen ye toparla. Mutfagin haliyi makineye attim hazir kaldirmisken supureyim dedim baktim bütün evi supurmusumcamasir topla camasir at..yarina ispanak yemegi yaptim..oglan okuldan gelince acikir diye kek yaptim o piserken dusa girdim oje sürdüm kaş falan..anam baktim saat olmus 12 buçuk..Menümu yaziyorum..
Sabah : corekotu yagi.1 bardak elma sirkeli su..
Kahvalti: yumurta.etimek
Ogle: tavuk şiş..ayran..(ekmeksiz)
Aksam: yogurt.2 kasik pirasa..2 kasik tavuklu pilav..1 br cola zero (0 kalori)
Su 1 litre
Iyi geceler ben uykuya
Ada'm dur adım çıkmasın! Kurabiye kek pek denemedim deyyu güzel yapamam sanıyorumAl benden de o kadar hic beceremem kek kurabiye pasta ilk evlendigim yillar herseyi disardan aliyirdum misafir gelince anaaammm misafirlerde burnunun ucuyla yiyorlardı neymiş disardan almisim..bu sefer sag olsun esim dedi gel beraber yapalim bir iki beraber yaptik simdi iyi kötü yapiyorum ama oyle cesit cesit yapamam...
Iyikide yapmiyorum bide yapip onlari yeseydim halim nece olurdu betulumm)
aminnnnnnngünaydınnn ve işiniz gücünüz diyetiniz rast gelsin.
kayserilerin en cok kullandıgı cümle işin gücün rast gelsin.
ufff 2. ye hamileydim acayip bulantım vardı yemek yapıyordum ama yiyemiyordum betüle gittik ay bi karnım doydu hiççç unutmuyorum.Hayırlı sabahlar Hatunlar
Ada'm dur adım çıkmasın! Kurabiye kek pek denemedim deyyu güzel yapamam sanıyorumamma güzel yemek yaparım, bir de yaş pastalarım meşhurdur
Demi yasminimkelebekolacam
wc oda arası hızlı tren hattı kur.içelimmmmm.sivilcem de pörtledi, tam ergen regl yaşıyorum şu an. Çok şişim dostlar çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?