Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Inşallah yasemin canım bu sefer gelir kucağıma Allah razı olsun hoş geldin kürkçü dükkanına ama bu sefer kaçmak yok söz mu
Kalbini temiz tut aklına kötü şeyler getirme kötüyü çağırma elbette alırsın kucağına bebişini Canım bu arada kaçacak yerim yokki aldım başımı gidiyorum kilo alması çok kolay gerçekten dur demezsem 100 kiloyu görürüm bende

Hoşgeldin habinarım , canım bu dükkan hiç kapanmıyoki .

Azcık kanki e sürün en son bıraktıgımda fırtına gibiydi diyette
Hoşbuldum canım
kankim maşallah bu sefer başaracak aman nazar değmesin çok iyi gidiyor
Eltim onu öyle bi şokladı ki kendine geldi resmen
Bende inşallah bu sefer ciddiyim

ahucum beni de eklermisn aksamcilara pazartesi 2 mil leslie yaptum dun yoktu bugun devan edecegim

Hu huuuu ilk isgunumden merhabaaa..is yerinde olunca atistirma olayim bitti insallah duzene girerim boylece..

hayırlı olsun canımm , iş yerinde olmak cidden düzene sokuyor.:)

aa böyle bir liste mi var günlük olarak yazıyoruz sanırım.
ben bu hafta da spor yapamıyorum malesef , önümüzdeki hafta katılırım

cnm çalışan kaın olunca öyle oluyorrr
bend ehiç ama hiç ble elime çayımıa lıpta oturdugumu hatırlamıyorum
birde diyorumkiii bu enerji nerden geliyor acaba,
dün bende ay az oturayımd edim bi baktım 12

Hayırlı sabahlar Hatunlar

Ada'm dur adım çıkmasın! Kurabiye kek pek denemedim deyyu güzel yapamam sanıyorum amma güzel yemek yaparım, bir de yaş pastalarım meşhurdur
Demi yasminim kelebekolacam

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar Hatunlar

Ada'm dur adım çıkmasın! Kurabiye kek pek denemedim deyyu güzel yapamam sanıyorum amma güzel yemek yaparım, bir de yaş pastalarım meşhurdur
Demi yasminim kelebekolacam
ufff 2. ye hamileydim acayip bulantım vardı yemek yapıyordum ama yiyemiyordum betüle gittik ay bi karnım doydu hiççç unutmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…