Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kelebekolacam
ya yokmu şöyle bu kabızlıgı düzenliycek bi ilaç
festal-n kullanıyordum bi ara şimdi bulunmuyor

debridat vardı ama onunda etkisi olmuyor ne tavsiye edrsin ?
en zarasız olanını bi dene bakalım belki barsakların düzene girer.özelden yazayım sana canım.

SPOR ÇETELESİ 2.HAFTA

Sabahçılar

Ausencia 20+10+0+0
saydin78 10+15+15+0
Ahu060812 0+15+0+0
Sekercikiz 10+10+0+15
Nare83 0+10+10+10

Akşamcılar
kelebekolacam 15+15+10+10@roxen2303 10+ 15+10
@fatmanurkaya10 +10+10+10
mimu88 10+15
@DelyDoly10+15+10+15+20

ErSeSi 0+0+5+0

Kızlar listedeki puan sıralaması cuma+ctesi+ptesi+salı+Çarş şeklinde
Sadece 2 mile 5 puan, 2 mil+egzersiz 10 puan

ahucum beni de eklermisn aksamcilara pazartesi 2 mil leslie yaptum dun yoktu bugun devan edecegim
Ekledim canım
Ceyda senin spor methini duydum ama hiç görmek nasip olmadı haftaya mutlaka listedesin sen yaz desende demesende yazacam sıfırları görünce aklın başına gelir

ekledim canım
Kar daha buralara gelmedi

sinpaşın ordayım ben şimdi kesildi zatenn

Kızlar bende dün misafir ağırlamaktan geberdim arkadaşımın bi çocuğu var maşallah ne konuşturdu ne etti bide öyle bi dağıttıki oyuncak odasını adım atacak yer yoktu yapbozları bile havalara atıyor benim de takıntım vardır yapboz parçaları tam olacak diye ama işte halloldu hepsi bide tek çocuk şımartılmış anne benle konuşuyor o annneee diyee bağırıyor bırakıyor ona gidiyo öyle öyle çocuk sürekli araya giriyor eee çağırınca anne gidiyo tabi devam eder bu davranışa ven olsam lafımı bölme diye kızarım benimkiler öyle değildi hiç ay aman işte olan sporuma oldu şimdi bugün de adam gitmedi daha dışardada işlerim var yapamazsam da bu hafta sporsuz kaç kilo gider demosu olacak bana

ayyyyyy bi an gözümde canlandıda
bugün akşama dogru yapamıyormusun sporunu

Geçmiş olsun cnm dis ağrısıda çok zordur geçen yıl bu zamanlarda ben implant yaptırıyordum 4 tane birden yüzüm gözüm sismis morarmışti onu hatırladım allah yardımcın olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…