Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nisanda kızımın doğum günü varrr ayyy bi nisanda 67 olsaaammmmm ahhhh ahhhhh ...Valla kilolu fotolarda kötü çıkıyorum diye fotoğraf bile çektirmek istemiyorum ((

canım dualarım seninle inşallah şifa bulursun....valla özledik seniiiiii hemen iyileş

günaydın ablaaaa nasılsınnnnn

ooo ankarada üşür oooo ama ankaraya gelince yazın bi buluşma ayarlarız olmadıı

adaaaa ne pastası adaaaaaaa

günaydın cnmmmmmmmmmm

İyiyim canım Hamdolsun regli sancısı var biraz ama buna şükür gwçen yıllarda sağlıksız diyet yapınca erken menopoz a girmiştim şimdi çok şükür sağlıklı besleniyor um çok şükür
Seninde bu hafta hem enerjin hem sporun çok güzel cumaya tartında güzel olynca degmeyin keyfine

Kendine iyi bak kaptanım

nisanda kızımın doğum günü varrr ayyy bi nisanda 67 olsaaammmmm ahhhh ahhhhh ...Valla kilolu fotolarda kötü çıkıyorum diye fotoğraf bile çektirmek istemiyorum ((
Nisana kadar 9 kilo cok rahat verirsin canim. Kizinin dogum gununde cok guzel fotograflarin olacak insaAllah

evet kilo giidnce e, emegin karşılıgı nı alıyor insan
benmde erken menepoz teşhisim vardı pkodan dolayı ama çok şükür iyi gidir şimdi

yokkk sakınnnn.dengeli beslensin gider o protein agırlıklı beslenmekte kabız yapar ve fisssür sıkıntıya girer.
evet doktorum dengeli besleniyorum dün karnabhar iyi geldi bu gün yine iki yaprak lahana yedim lahana suyunu içtim ... akşama baget yapacam yanında boool salata yiyecem....beni protein kabız yapıyor...

kabızlığı olan arkadaşlar haberiniz olsun rezene çayıda iyi geliyor ama sallama değil aktardan alın demleyin...

biraz lifli beslenmeye özen gösterin .. dere otu , yeşil çay sabah aç karnına , bol su , suda bekletilmiş kayısı yerseniz oda iyi geliyor , birde sızma zeytinyağı bir yemek kaşığı için üzerine sıcağa yakın su için....

ben bunları yapınca şifa buluyorum inşallah sizlerde bulursunuz...

hıııımmm birde deniliyor ki yemeğin üstüne hemen tatlı bişeyler yenilmemeli oda kazı yapıyormuş gerçi biz yemiyoruz da yinede bildiğimi paylaşayım dedim...

ya canım bende şimdi karatayı araştırıyordum yapsam mı acaba diye. Sana yaramadı mı?
canım kahvaltısı inanılmaz toook tutuyor gerçekten iki öğün yemek yiyebiliyorsun .. ceviz insnaı çook tok tutuyor... ama bende kabızlık yaptı bende analfüssür rahatsızlığı var onu artırdı...bırakmak zorunda kaldım aslında çok tok tutan bir diyet eğer böyle bir rahatsızlığın yoksa kesinlikle öneririm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…