canım dualarım seninle inşallah şifa bulursun....valla özledik seniiiiii hemen iyileşKötüyüm arkadaşlar
Daha da kötü oldu gece
Ağzımdan koca koca deri parçaları kopuyor
Bugün tekrar gideceğim dr
Buralar size emanet
Ağrıdan çok kastım kendimi
Bacağımda nüksetti. Topallamaya başladım yine
Dua edin e mi
hay masallahhhhhh.çook doğru canımmm
günaydın ablaaaa nasılsınnnnn
ooo ankarada üşür ooooama ankaraya gelince yazın bi buluşma ayarlarız olmadıı
adaaaa ne pastası adaaaaaaa
günaydın cnmmmmmmmmmm
Kötüyüm arkadaşlar
Daha da kötü oldu gece
Ağzımdan koca koca deri parçaları kopuyor
Bugün tekrar gideceğim dr
Buralar size emanet
Ağrıdan çok kastım kendimi
Bacağımda nüksetti. Topallamaya başladım yine
Dua edin e mi
hay masallahhhhhh.
Nisana kadar 9 kilo cok rahat verirsin canim. Kizinin dogum gununde cok guzel fotograflarin olacak insaAllahnisanda kızımın doğum günü varrr ayyy bi nisanda 67 olsaaammmmm ahhhh ahhhhh ...Valla kilolu fotolarda kötü çıkıyorum diye fotoğraf bile çektirmek istemiyorum((
Iyi gidiyor canim sakin bugün..sen nerdesin cnm ankara mı ?
nasıl giditor ikinci günn
İyiyim canım Hamdolsun regli sancısı var biraz ama buna şükür gwçen yıllarda sağlıksız diyet yapınca erken menopoz a girmiştim şimdi çok şükür sağlıklı besleniyor um çok şükür
Seninde bu hafta hem enerjin hem sporun çok güzel cumaya tartında güzel olynca degmeyin keyfine
Kendine iyi bak kaptanım
kuğu olucan kuğuuuuuuuuuama işte ben hiç bir zaman çıtır bir hatun olamayacağım
yokkk sakınnnn.dengeli beslensin gider o protein agırlıklı beslenmekte kabız yapar ve fisssür sıkıntıya girer.ada senin proteine agırlık vermen lazım birazzz
ayyyy inşallah canım inşallah ne güzel yazmışsınNisana kadar 9 kilo cok rahat verirsin canim. Kizinin dogum gununde cok guzel fotograflarin olacak insaAllah♡
kuğu olucan kuğuuuuuuuuu
evet doktorum dengeli besleniyorum dün karnabhar iyi geldi bu gün yine iki yaprak lahana yedim lahana suyunu içtim ... akşama baget yapacam yanında boool salata yiyecem....beni protein kabız yapıyor...yokkk sakınnnn.dengeli beslensin gider o protein agırlıklı beslenmekte kabız yapar ve fisssür sıkıntıya girer.
canım doktorumun dediği gibi proteine ağırlık verince kabız oluyorum.. bak bu yüzden karatayı bıraktım ....ada senin proteine agırlık vermen lazım birazzz
Icimden geldiği gibi canîmayyyy inşallah canım inşallah ne güzel yazmışsın
canım doktorumun dediği gibi proteine ağırlık verince kabız oluyorum.. bak bu yüzden karatayı bıraktım ....
canım kahvaltısı inanılmaz toook tutuyor gerçekten iki öğün yemek yiyebiliyorsun .. ceviz insnaı çook tok tutuyor... ama bende kabızlık yaptı bende analfüssür rahatsızlığı var onu artırdı...bırakmak zorunda kaldım aslında çok tok tutan bir diyet eğer böyle bir rahatsızlığın yoksa kesinlikle öneririm ...ya canım bende şimdi karatayı araştırıyordum yapsam mı acaba diye. Sana yaramadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?