Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ah cnm ya git tabi kotu olmuş biran önce düzelir inşallah

cnm ben bu listeyi eskiden çok uygulaşmıtım yinemi yapsam diye düşündüm
aben abla ile yapardık araları çok fazla sadece
araları yapmadan uygulayabilirim belki yılbaşı sonrası

Ben bi ilk gün faydasını gördüm o gün de tere yemiştim kahvaltıda. Onunla birlikte mi işe yaradı bilemedim. Bir daha da test edemedim evde yok tere roka alsam anlayacağıcam da alamadım işte

Bu sabah farkettim kahvemi icmeden corekotunu ictim ve aninda yani :)))

alıcam bend eilk fırsatta çörekotunu

Evet canım 02.01.2017 itibariyle uygulayalim derim ben bu arada meyveli olani olur dimi nesfitin?
Dene cnm corekotu yagini umarim faydasi olur

Çok sevindim canım bu çok iyi bir sonuç senin için keşke bırakmayıp devam etseydin bir haftayı tamamlasaydin o zamanda şok diyete ihtiyacın kalmazdi sanki bu diyette çok ıymis bu arada

Çok sevindim canım bu çok iyi bir sonuç senin için keşke bırakmayıp devam etseydin bir haftayı tamamlasaydin o zamanda şok diyete ihtiyacın kalmazdi sanki bu diyette çok ıymis bu arada
ama o kadar yağsız olunca bağırsaklar çalışır mı kiii ???

kuzuuumm alintilamiş masumum mesaji, ama bir ara yapmis diyeti sanirim ne kadar kilo verdi bilmiyorum da

geçmiş olsun. bize haber et

cnm bu alıntı başkasının yani
ama bende geçmiş yıllarda yapmıştım dönem dönem

Hadi ya yanlışmı anlamışım çok sevinmiştim bende verdi bu hafta diye teşekkür ederim ablacım duzelttigin icin
Canim benim bende oyle sandim ilk okudugumda cok sevindim. Olabilir kuzucum oyle arada ama vericek insallah Masum pazartesi miladi olacak bence :)

Ausencia

SALI MENÜM

SABAH
bir dl tb ekmek
1 haşlanmış yumurta
peynir
kıvırcık, salatalık, domates

ÖĞLEN
bir kase limonlu mercimek çorba
bir çatal künefe

AKŞAM
bir kase yoğurt çorba
5 kestane

ARA
yarım avuç kuruyemiş
1 portakal

yarım saat yürüyüş
2,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…