aslında ben lafta sokarım iiçimde bırakmam acep benim şişkinliğim niyeeee
nasıl kullanıyorsunuz çörek otu yağını miktarı ? suya mı katıyorsunuz ..çörek otu yağı üstüne dereotu yaptım ben bu sabah inanılmaz. ki benim sabah wc ye çıktığım görülmemiştir.
Ah cnm ya git tabi kotu olmuş biran önce düzelir inşallahKötüyüm arkadaşlar
Daha da kötü oldu gece
Ağzımdan koca koca deri parçaları kopuyor
Bugün tekrar gideceğim dr
Buralar size emanet
Ağrıdan çok kastım kendimi
Bacağımda nüksetti. Topallamaya başladım yine
Dua edin e mi
1 çay kaşığı azıcık bu kadar etkili süpermiş vallaha bende deniyecem
Sabah ac karna 1 tatli kasigi..sulandirmadan..tahta kasikla iciyotum biri soyledicanım çörek otu yağını suya falan mı damlatıyorsun ne kadar nasıl içiyorsun ???hafta sonu bende alayım aktardan ...
1 çay kaşığı azıcık bu kadar etkili süpermiş vallaha bende deniyecem
Ay kuzum bi an sen uyguladın verdin sandımmm. Nasıl sevindim o an adına anlatamam canım yaaaYeni yılın ilk haftasında yapalım mı bu listeyi birlikte canım ok dersen kelebek dr.umun listesi (pek uyduğum da söylenemez ama ) cuma günü son. P.tesiden başlayarak yapabiliriz istersen
Ben bi ilk gün faydasını gördüm o gün de tere yemiştim kahvaltıda. Onunla birlikte mi işe yaradı bilemedim. Bir daha da test edemedim evde yok tere rokaalsam anlayacağıcam da alamadım işte
Bu sabah farkettim kahvemi icmeden corekotunu ictim ve aninda yani :)))
Evet canım 02.01.2017 itibariyle uygulayalim derim bencnm ben bu listeyi eskiden çok uygulaşmıtım yinemi yapsam diye düşündüm
aben abla ile yapardık araları çok fazla sadece
araları yapmadan uygulayabilirim belki yılbaşı sonrası
alıcam bend eilk fırsatta çörekotunu
Çok sevindim canım bu çok iyi bir sonuç senin içinbundan yaklaşık 2 ay önce çok ünlü bir diyetisyen bana bir anda bir diyet listesi yazıp verdi(hikayesi de var da,şimdi yazmayayım uzun olur)
"bunu yaparsan 1 haftada 3 ile 3,5 kg verirsin " dedi,ama kaçamaksız ypman lazım dedi.
ben de bu hafta pazartesi bu diyete başladım ve bugün bitirdim.4 gün bilee değil nerdeyse ve 1.700 kg verdim.
şimdi size o listeyi yazacağım
SABAH : 1 kase nesfit (herhangi bir çeşidi olabilir) light süt veya yoğurtla
1 adet haşlama yumurta
ARA : 1 adet yeşil ! elma (kırmızı değil)
ÖĞLE : Izgara-tavuk ,balık , et ne yersen....
salata(yağsız)
ARA: Yeşil elma
ARA2: tatlı yemek istersen,light bir tatlı(özellikle light dondurma)
AKŞAM: sınırsız sebze ızgara veya haşlama
not:diyetin amacı yağ ve şeker sıfır!
günde 40 dk yürüyüş
haftada 3,5 kg!!
alıntı............
ama o kadar yağsız olunca bağırsaklar çalışır mı kiii ???Çok sevindim canım bu çok iyi bir sonuç senin içinkeşke bırakmayıp devam etseydin bir haftayı tamamlasaydin o zamanda şok diyete ihtiyacın kalmazdi sanki bu diyette çok ıymis bu arada
kuzuuumm alintilamiş masumum mesaji, ama bir ara yapmis diyeti sanirim ne kadar kilo verdi bilmiyorum daÇok sevindim canım bu çok iyi bir sonuç senin içinkeşke bırakmayıp devam etseydin bir haftayı tamamlasaydin o zamanda şok diyete ihtiyacın kalmazdi sanki bu diyette çok ıymis bu arada
geçmiş olsun. bize haber etKötüyüm arkadaşlar
Daha da kötü oldu gece
Ağzımdan koca koca deri parçaları kopuyor
Bugün tekrar gideceğim dr
Buralar size emanet
Ağrıdan çok kastım kendimi
Bacağımda nüksetti. Topallamaya başladım yine
Dua edin e mi
Onu hiç bilmiyorum işte canım ama salatayı sebzeyi bol yersen sıkıntı olmaz benceama o kadar yağsız olunca bağırsaklar çalışır mı kiii ???
Çok sevindim canım bu çok iyi bir sonuç senin içinkeşke bırakmayıp devam etseydin bir haftayı tamamlasaydin o zamanda şok diyete ihtiyacın kalmazdi sanki bu diyette çok ıymis bu arada
Hadi ya yanlışmı anlamışım çok sevinmiştim bende verdi bu hafta diye teşekkür ederim ablacım duzelttigin icinkuzuuumm alintilamiş masumum mesaji, ama bir ara yapmis diyeti sanirim ne kadar kilo verdi bilmiyorum da
Öyleymiş cnm ben yanlış anlamisimcnm bu alıntı başkasının yani
ama bende geçmiş yıllarda yapmıştım dönem dönem
Canim benim bende oyle sandim ilk okudugumda cok sevindim. Olabilir kuzucum oyle aradaHadi ya yanlışmı anlamışım çok sevinmiştim bende verdi bu hafta diye teşekkür ederim ablacım duzelttigin icin
Canim benim bende oyle sandim ilk okudugumda cok sevindim. Olabilir kuzucum oyle aradaama vericek insallah Masum pazartesi miladi olacak bence :)[/
Hadi insallah ablacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?