Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kelebekolacam karatay hakkında ne düşünüyorsun??

ada81 bu sabah çörek otu yağını elma sirkesiyle içtim. üstüne ofise gelince bi tutam dereotunu atıp bol su ile çiğneyip yedim.

5 dk sonra wc ye çıktım. benimde çok sıkıntılı çünkü. düzenli tuvalete çıkanları kıskandığım kadar kimseyi kıskanmıyorum.

benim midem rahatsız olmasa bende elma sirkesini içecem ama midemde aşırı yanma oluyor içemiyorum ....seni iyi anlıyorum o yüzden bişeyi yerken iki kere düşünmeye başladım artık ayyy yok bunu yemiyeyim şimdi kabız yapar demeye başladım )

ben aktardan aldım ev yapımı hatta aktar marketlerde satılanları içme onlar mideni ağrıtır rahatsız eder dedi. tadı da çok hafif suyun içine koyup içiyorum.

ben aktardan aldım ev yapımı hatta aktar marketlerde satılanları içme onlar mideni ağrıtır rahatsız eder dedi. tadı da çok hafif suyun içine koyup içiyorum.
hııımmmm bi sorayaım canım sağol doğalı belki rahatsız etmez ..olmadı eşimin salatalarına dökü veririm )

karatayı ayrıntılı bilmiyorum.ama birişeyi yaparken 4 4 lük yapmayınca sıkıntı.karatay ekmek yemeyin diyor ama karbonhidrat yasak demiyor.onu tam yapmak bana zor geldi.

karatayı ayrıntılı bilmiyorum.ama birişeyi yaparken 4 4 lük yapmayınca sıkıntı.karatay ekmek yemeyin diyor ama karbonhidrat yasak demiyor.onu tam yapmak bana zor geldi.

ben şu anda ekmek tüketmemeye çalışıyorum çok fazla. Onun yerine wasa yiyiorum. Daha önce dukan yapmıştım ben. acaip kilo vermiştim. bu da benzer ona. bilemiyorum ama.

bundan yaklaşık 2 ay önce çok ünlü bir diyetisyen bana bir anda bir diyet listesi yazıp verdi(hikayesi de var da,şimdi yazmayayım uzun olur)
"bunu yaparsan 1 haftada 3 ile 3,5 kg verirsin " dedi,ama kaçamaksız ypman lazım dedi.
ben de bu hafta pazartesi bu diyete başladım ve bugün bitirdim.4 gün bilee değil nerdeyse ve 1.700 kg verdim.
şimdi size o listeyi yazacağım

SABAH : 1 kase nesfit (herhangi bir çeşidi olabilir) light süt veya yoğurtla

1 adet haşlama yumurta

ARA : 1 adet yeşil ! elma (kırmızı değil)

ÖĞLE : Izgara-tavuk ,balık , et ne yersen....

salata(yağsız)

ARA: Yeşil elma

ARA2: tatlı yemek istersen,light bir tatlı(özellikle light dondurma)

AKŞAM: sınırsız sebze ızgara veya haşlama

not:diyetin amacı yağ ve şeker sıfır!

günde 40 dk yürüyüş

haftada 3,5 kg!!

alıntı............

Ay kuzum bi an sen uyguladın verdin sandımmm. Nasıl sevindim o an adına anlatamam canım yaaa Yeni yılın ilk haftasında yapalım mı bu listeyi birlikte canım ok dersen kelebek dr.umun listesi (pek uyduğum da söylenemez ama ) cuma günü son. P.tesiden başlayarak yapabiliriz istersen

Son düzenleme:
bende onu düşünüyorumm , alsam diye etkili oluyormuşş
Ben bi ilk gün faydasını gördüm o gün de tere yemiştim kahvaltıda. Onunla birlikte mi işe yaradı bilemedim. Bir daha da test edemedim evde yok tere roka alsam anlayacağıcam da alamadım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…