Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar bu çörek otuyagını şu instagramdaki ecenin aldıgı yerden mi alsak

bende ordan almayı düşünüyorum hatta bizim evin orda bayiisi varmış akşam soracağım. onunla birlikte sarı kantaronlu kremi de almak istiyorum. çatlakları geçmiş ecenin.

100 cc 17.5
250 cc- 35,00
hangisini alsakki

Bu hafta takimlar arasinda birinci olacagimiza dair icimde bir his var..

2 gündür tartılmadım ama ben kendimden nedense hiç umutlu değilim :/ listelere girdiğim ilk haftada takımımı hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum herkes bu kadar harikayken :/

kızlar bu çörek otuyagını şu instagramdaki ecenin aldıgı yerden mi alsak
Dun aksam instagram sayfasinda baktim fiyatlar yoktu ..int.sayfasina bakmadım ama..ece reklam yapmiyor begendigi urunleri paylaşıyor o yuzden oradan alabilirsin bence..

Bian bende sen verdin sandım canım insallah bu hafta güzel sonuçlar hepimiz görürüz

banada yakın yerde yok ya baya uzak
aa şime desem şimdi 10 saat adres arayıp beni sinir edecekkk
en iyisi kargo ücretini ödeyip nettn almak

2 gündür tartılmadım ama ben kendimden nedense hiç umutlu değilim :/ listelere girdiğim ilk haftada takımımı hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum herkes bu kadar harikayken :/
Bende bu hafta listeye girdim bakalim ne olacak...bazen hafta ici eksi cikiyorum cuma tartida arti bile cikiyorum bazen.

Bende bu hafta listeye girdim bakalim ne olacak...bazen hafta ici eksi cikiyorum cuma tartida arti bile cikiyorum bazen.

canım valla daha yolun başındayız inşallah emeklerimizin karşılığını alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…