Insallahhh canimm bende kendimdenn umutluyummbu haftada iyi kilo gidicek gibi benden kızlarrr
kızlar bu çörek otuyagını şu instagramdaki ecenin aldıgı yerden mi alsak
100 cc 17.5
250 cc- 35,00
hangisini alsakki
Bu hafta takimlar arasinda birinci olacagimiza dair icimde bir his var..Insallahhh canimm bende kendimdenn umutluyumm
100 cc 17.5
250 cc- 35,00
hangisini alsakki
Bu hafta takimlar arasinda birinci olacagimiza dair icimde bir his var..
Dun aksam instagram sayfasinda baktim fiyatlar yoktu ..int.sayfasina bakmadım ama..ece reklam yapmiyor begendigi urunleri paylaşıyor o yuzden oradan alabilirsin bence..kızlar bu çörek otuyagını şu instagramdaki ecenin aldıgı yerden mi alsak
Dun aksam instagram sayfasinda baktim fiyatlar yoktu ..int.sayfasina bakmadım ama..ece reklam yapmiyor begendigi urunleri paylaşıyor o yuzden oradan alabilirsin bence..
Simdi baktim uygunda fiyatlar..250 al canim..100 cc 17.5
250 cc- 35,00
hangisini alsakki
Ay kuzum bi an sen uyguladın verdin sandımmm. Nasıl sevindim o an adına anlatamam canım yaaaYeni yılın ilk haftasında yapalım mı bu listeyi birlikte canım ok dersen kelebek dr.umun listesi (pek uyduğum da söylenemez ama ) cuma günü son. P.tesiden başlayarak yapabiliriz istersen
Bende bu hafta listeye girdim bakalim ne olacak...bazen hafta ici eksi cikiyorum cuma tartida arti bile cikiyorum bazen.2 gündür tartılmadım ama ben kendimden nedense hiç umutlu değilim :/ listelere girdiğim ilk haftada takımımı hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum herkes bu kadar harikayken :/
Bende bu hafta listeye girdim bakalim ne olacak...bazen hafta ici eksi cikiyorum cuma tartida arti bile cikiyorum bazen.
Insallah canim...benim metsbolizmam pek tuhaf bi duruyor haftalarca ...canım valla daha yolun başındayız inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?