Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşgeldin kaptanım çook geçmiş olsun Ausencia
Seni çok özledik

Menümü bildireyim;

Sabah çörekotu yağı ve elma sirkesi üstüne bir tutam dereotu

Kahvaltı:
1 salatalık
Kahvaltılık lor - Çeçil ve örgü peyniri az az
1 yumurta
2 dilim wasa
Maydanoz dereotu

Öğlen akşam karması

Az balıklı salata- Begula mercimekli salatamdan az kalmıştı onu bitirdim ve yanlarında buharda pişmiş brokoli ve Brüksel lahanası

Gün boyunca 3 büyük bardak beyaz çay
3 lt yakın su

Sporum da 20 dk yüksek tempo koşu 30 dk eliptik 45 squat 45 mekik ve plank

Bunlarla beraber bütün hareketlerde sıkıştırma olayını yaptım Ahu060812

Menü harika tatlım .
Şimdi birazdan kızlar bilir bir kere ekran görüntüsü atmıştım onlara , benim takımla ilgili bir dünya dosyam var .Top screet dosyalar

Senin ve ada81 nin takıma dahil oluşunuzu da hesaplayacağım .
Yalnız geçmişe döneceğim şimdi , bu hafta çoook iddialıydık , eğer herkes aynen devam etmiş ise çok iyi bir yüzde yakalarsak ... sabit ya da artı kilonuz varsa geçen haftaya göre ..bu hafta ortalama etkilenmesin diye listeye dahil edemem . Ama eminim ki sizde verdiniz güzeller

Hosgeldin kaptanim) simdi ben anlamadim cuma gunu kilo verirsek mi listeye girecegiz

Hosgeldin kaptanim) simdi ben anlamadim cuma gunu kilo verirsek mi listeye girecegiz

Canım , evet kural gereği zaten üyelerin deneme süresinde kilo vermeleri gerekiyor .

Deneme süresi sonuna dek en az 3 kilo verilmesi gerekmektedir. (Listeye gireceği haftaya dek)

Der kural ama bu kaptan inisiyatifinde ... katılım ve menülerdeki dikkat önemli .

Bu haftaya özel bir durum var , 1.lik için iddia büyük . Eğer vermediyseniz ve listeye girerseniz takım ortalaması düşer . Bunu sizde istemezsiniz eminim

Hiiim anladim tabiiki takimin ortalamasinin dusmesini istemem...eger cok kilo verip liste icin bekleyen varsa onu alabilirsiniz kaptanim..benim icin liste bahane kilo vermek şahane

Tabii ki kaptanım bence de bu hafta eğer öyle bir durum olursa listeye almaman beni mutlu eder ki takımın ortalamasıyla oynamam. Haftaya girerim bende :)

Menunde yazmayı unutuyorum 2 gündür. Sabahları aç karna 2 bardak ılık suya 1 çay kaşığı Çörek otu yağı 1 tatli kasigi elma sirkesi karışımı içiyorum

Bugünkü menüme ilave son ara öğün olarak 1 çay kaşığı nescafe 1 küçük fincan süt içtim

Teşekkür ederim tatlim ya malesef bekarken de vardı bendede ama doğumda 5 katladı resmen insallah iyi sonuçlar alırsın sekerim denede banada yaz

Tabii ki kaptanım bence de bu hafta eğer öyle bir durum olursa listeye almaman beni mutlu eder ki takımın ortalamasıyla oynamam. Haftaya girerim bende :)

Tatlım sen mimu dışında düzenli menü bildiriminde ve katılımda bulanan bekleyen üye yok .
Listeye girmek en doğal hakkınız bu durumda .
Umarım tartılarınız eksi gösterir ve seve seve alırım listeye .

Ya ben oynamıyorum.bende 1_2kilo vermek istiyorum yaaaaaa

Cıkkkssss sen 3 ver doktorum .Şok olalım .

Tartı ne diyor bi çıtlat kulağıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…