En sevdiklerimdensagol saydinim ♡♡♡
Sen de sagol tatlim ♡♡
anamm milletin canını incir çektirdik iyi mi
Canimm aksam gelince tartildimm güzel sürpriz geliyooo geliyoooo insallahh sabah tartilcamm dayanamiyorummmmKeske corba falan icseydin kuzum, ne oldu lahana corbana tatlim
En az 2 kilo bekliyorum senden zeytin gözlüm icime oyle dogduCanimm aksam gelince tartildimm güzel sürpriz geliyooo geliyoooo insallahh sabah tartilcamm dayanamiyorummmm
Hoşgeldin kaptanım çook geçmiş olsunAusencia
Seni çok özledik
Menümü bildireyim;
Sabah çörekotu yağı ve elma sirkesi üstüne bir tutam dereotu
Kahvaltı:
1 salatalık
Kahvaltılık lor - Çeçil ve örgü peyniri az az
1 yumurta
2 dilim wasa
Maydanoz dereotu
Öğlen akşam karması
Az balıklı salata- Begula mercimekli salatamdan az kalmıştı onu bitirdim ve yanlarında buharda pişmiş brokoli ve Brüksel lahanası
Gün boyunca 3 büyük bardak beyaz çay
3 lt yakın su
Sporum da 20 dk yüksek tempo koşu 30 dk eliptik 45 squat 45 mekik ve plank
Bunlarla beraber bütün hareketlerde sıkıştırma olayını yaptımAhu060812
En az 2 kilo bekliyorum senden zeytin gözlüm icime oyle dogdu
Hosgeldin kaptanimMenü harika tatlım .
Şimdi birazdan kızlar bilir bir kere ekran görüntüsü atmıştım onlara , benim takımla ilgili bir dünya dosyam var .Top screet dosyalar
Senin veada81 nin takıma dahil oluşunuzu da hesaplayacağım .
Yalnız geçmişe döneceğim şimdi , bu hafta çoook iddialıydık , eğer herkes aynen devam etmiş ise çok iyi bir yüzde yakalarsak ... sabit ya da artı kilonuz varsa geçen haftaya göre ..bu hafta ortalama etkilenmesin diye listeye dahil edemem . Ama eminim ki sizde verdiniz güzeller
Senden de 1,5 kilo bekliyorum kapan-ı deryamBenden de bir oooo lalallala varbu ağrıların tek yanıma kar kalanı tartı oldu
Hosgeldin kaptanim) simdi ben anlamadim cuma gunu kilo verirsek mi listeye girecegiz
Senden de 1,5 kilo bekliyorum kapan-ı deryam
veeeee yılın son haftasini 7.nci takım liderlikle kapatacak oyle hissediyorum
Hiiim anladim tabiiki takimin ortalamasinin dusmesini istemem...eger cok kilo verip liste icin bekleyen varsa onu alabilirsiniz kaptanim..benim icin liste bahane kilo vermek şahaneCanım , evet kural gereği zaten üyelerin deneme süresinde kilo vermeleri gerekiyor .
Deneme süresi sonuna dek en az 3 kilo verilmesi gerekmektedir. (Listeye gireceği haftaya dek)
Der kural ama bu kaptan inisiyatifinde ... katılım ve menülerdeki dikkat önemli .
Bu haftaya özel bir durum var , 1.lik için iddia büyük . Eğer vermediyseniz ve listeye girerseniz takım ortalaması düşer . Bunu sizde istemezsiniz eminim
Hadi 2,5 yapayim seni mi kırcamYok muuu arttıran diyorum
Menü harika tatlım .
Şimdi birazdan kızlar bilir bir kere ekran görüntüsü atmıştım onlara , benim takımla ilgili bir dünya dosyam var .Top screet dosyalar
Senin veada81 nin takıma dahil oluşunuzu da hesaplayacağım .
Yalnız geçmişe döneceğim şimdi , bu hafta çoook iddialıydık , eğer herkes aynen devam etmiş ise çok iyi bir yüzde yakalarsak ... sabit ya da artı kilonuz varsa geçen haftaya göre ..bu hafta ortalama etkilenmesin diye listeye dahil edemem . Ama eminim ki sizde verdiniz güzeller
Teşekkür ederim tatlim ya malesef bekarken de vardı bendede ama doğumda 5 katladı resmen insallah iyi sonuçlar alırsın sekerim denede banada yazSekercikiz süper menü benim de canım bir kabak istiyor ki sorma :)
Bu arada ben yılbaşından sonra sipariş edicem kremi umarım işe yarar benim de çatlaklarım çok fena sen en azından Doğum yapmışsın ben bekarım. Şaka gibi.
Tabii ki kaptanım bence de bu hafta eğer öyle bir durum olursa listeye almaman beni mutlu eder ki takımın ortalamasıyla oynamam.Haftaya girerim bende :)
Ya ben oynamıyorum.bende 1_2kilo vermek istiyorum yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?