- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Tatlım sen mimu dışında düzenli menü bildiriminde ve katılımda bulanan bekleyen üye yok .
Listeye girmek en doğal hakkınız bu durumda .
Umarım tartılarınız eksi gösterir ve seve seve alırım listeye .
Cıkkkssss sen 3 ver doktorum .Şok olalım .
Tartı ne diyor bi çıtlat kulağıma
Kaptanım ben mimu
79 u göreyiiiimmmm inşallaaahhh
Eşşekler gibi spor yaptığım için prensesler gibi uyumayı hakettim :))
İyi geceler güzelller
kelebekolacam doktorcum 1-1,250 kg.
vereceksin diye tahmin ediyorum
Cumaya sürpriz yapacak baskül tatlım bence
Oynak tarti oynayıp duruyo.olala demez o bana.
Pek ic acici degil gibi kuzum eksi ama bekledigim gibi degil simdilik ama cumaya ne der bilmemSenin baskül ne diyor
Pek ic acici degil gibi kuzum eksi ama bekledigim gibi degil simdilik ama cumaya ne der bilmem
Ya ben fazla mi yiyorum acep dely gibi akşam yemeği yemesemmiDeeer bu hafta deeer ..Üzmez o beni ... bakayım ne yemişsin bu hafta , daha bakmadım geçmişe .
Kuzucum yarini cok hafif geciricem zaten eksideyim de daha da artsin eksimSeninki de Cuma süprizi yapar , sever o Cumaları
Perşembe gününü biraz daha günlük listenden farklı geçirirsen sonuç alacaksın mutlaka .
Ya ben fazla mi yiyorum acep dely gibi akşam yemeği yemesemmi
Kesme dr.um corba da olsa ye muhakkakYa ben fazla mi yiyorum acep dely gibi akşam yemeği yemesemmi
Kuzucum yarini cok hafif geciricem zaten eksideyim de daha da artsin eksim
Insulin direncim yüksekken 3 ay ilaç kullanmıştım. Daha kolay kilo veriyordum. Şimdi kaplumbağa hızıyla gidiyor kilolarama pes etmek yok sabredicem hayallerime bu kadar yaklasmisken...
Evet cnm eksilelim hepimiz insaAllahAyyy eksilsin eksilsin saydınım , bu hafta herkes eksilsin . Şu sıkıntılı haftanın sonuna 1.lik çok yakışır .
1.liği geçtim , harika bir yüzde olsun , diğer takımlar uçmuşsa yapacak bir şey yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?