Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptanım ben mimu

79 u göreyiiiimmmm inşallaaahhh

Eşşekler gibi spor yaptığım için prensesler gibi uyumayı hakettim :))

İyi geceler güzelller

Ya ben fazla mi yiyorum acep dely gibi akşam yemeği yemesemmi

Az yemek direkt bağırsak tembelliği ... Bir de kendini en iyi tanıyan sensin yine .
Bugüne kadar neler denemişsindir , ara öğünle mi daha iyi kilo veriyordun , 3 sağlam öğünle mi , akşam az yiyerek mi ?

Kuzucum yarini cok hafif geciricem zaten eksideyim de daha da artsin eksim

Ayyy eksilsin eksilsin saydınım , bu hafta herkes eksilsin . Şu sıkıntılı haftanın sonuna 1.lik çok yakışır .
1.liği geçtim , harika bir yüzde olsun , diğer takımlar uçmuşsa yapacak bir şey yok .

Insulin direncim yüksekken 3 ay ilaç kullanmıştım. Daha kolay kilo veriyordum. Şimdi kaplumbağa hızıyla gidiyor kilolar ama pes etmek yok sabredicem hayallerime bu kadar yaklasmisken...

Insulin direncim yüksekken 3 ay ilaç kullanmıştım. Daha kolay kilo veriyordum. Şimdi kaplumbağa hızıyla gidiyor kilolar ama pes etmek yok sabredicem hayallerime bu kadar yaklasmisken...

Kuzum , kilolar artık 80 , 70 değil , azaldıkça grama dönmesi normal .Ancak şok diyet vs. ya da benim gibi bu hafta yiyememek ... çok verdirir .

Evet cnm eksilelim hepimiz insaAllah Benim icimdeki ses yeni yila 63.9 da olsa 63 le girecegimi soylemisti ama Umarim yanilmaz bu hafta biz birinci olucaz oyle hissediyorum

Ya kızlar benim tatli krizim tuttu malesef dayanamayıp bir avuç karışık kuruyemis 1 bardak tarçınlı süt içtim bugünkü listeye ek olarak kötü oldu akşam ara öğün yapmıyordum reglin yarın son günü insallah hersey yoluna girer bu arada bu hafta cookkk dikkat etmeme rağmen tartı bana olalaa demedi yine bu hafta malesef umudum yarınlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…