Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum , kilolar artık 80 , 70 değil , azaldıkça grama dönmesi normal .Ancak şok diyet vs. ya da benim gibi bu hafta yiyememek ... çok verdirir .
Evet kuzum saglikli ve olmasi gereken aslinda boylesi haklisin. Ama masumun paylastigi listeyle 2017 nin ilk pazartesisi vücudumu soklayayayım da görelim neler olacak

Canim senin baskul de cuma surpriz yapanlardan sıkma canını senden de bir 700-800 gr.eksi gelecek tahminimce

Ausencia geçen sene bu sporla bu menülerle en az 1 verirdim ben de anlayamadım. Ya sabır diyorum .yaşlandım galiba.

Dur daha be ne yaşlanması , ödemdir o ödem

Tatlım yarına azam dikkat gülüm .
Lütfen .

Evet kuzum saglikli ve olmasi gereken aslinda boylesi haklisin. Ama masumun paylastigi listeyle 2017 nin ilk pazartesisi vücudumu soklayayayım da görelim neler olacak

Masummm liste mi paylaştı ? Daha bakamadım geçmişe ... sizi uyutayım öyle dalacağım
Dur bakayım yine ne işler karıştırmış Nare83 cum

Benim de çatlaklarım var malesef bekarım ben de ama hızlı ve çok kilo alıp vermekten oldu bacaklarımda kollarımda çatlaklar. Çok fazla değiller ama çok kötü duruyor O kremi ben de almayı düşünüyorum belki işe yarar.

Saadet moraller nasıl bakayım

Kızlar bizde dışardan Yen'i geldik 84 model Mercedes'imizle bebe belik karda drift attık eşimde tam benim kafadan ya şükürler olsun hadi çıkalım macera olur dedi çıktık sonra kızakla kaydık şimdi çocukları uyuttuk biz terasta soba başında kar seyri yapacaz görüntüleri paylaşacam instagramda
Ausencia kaptaniçem hoş geldin çok özledik seni

Evi temizlemistim , duşa girdim koltuğa bi uzandım uzanis o uzanis abowww uyumuşum

Ausss hosgeldinnn

geldim nihayet . İyiyken cuma listesini hazırlayayım dedim , ne olur ne olmaz .

Sen liste paylaşmışsın , daha dönmedim geçmişe ...ne deniyeceksin bakayım

Bizde seni özledik kaptanımmmm

Nasılsın fatmacım ?

Ohhh sefanız ola

Hoş buldum gülüm bende özledim çok .

Son düzenleme:
Saadet moraller nasıl bakayım
Fena değil abla. Gözümü karartıp ilaçlarıma başladım da çok iştahsızlık yaptı bende
Erkek arkadaşıma da attım ekran görüntülerini bu mu senin dürüstlüğün diye çarptım yüzüne. Bana ne dese iyi ben senin beni takip ettiğini tahmin etmiştim bilerek yazdım acaba gerçekten takip ediyor musun anlamak için. Sonra sildim ki senden tepki bekledim eğer bana kızarsan kesin bi program ile beni takip ediyorsun. Normal mesajlar yazsam kızmazdın ben de anlayamazdım dedi yarım akıllı ya ben de salağım ve yedim bunu zaten. O anda açıklama yapamadı uydurdu bunu. Sonra da bana kızdı sen niye durduk yere beni takip ediyorsun utanmadın mı ben seni aldatmadım bi şey yapmadım şizofrensin sen dedi. Öyle bi de üste çıkmaya çalıştı yüzsüz.

Neyse sen nasılsın abla? Ağrın geçti mi

harbiden kötü sallamış sonuç ne oldu şimdi

harbiden kötü sallamış sonuç ne oldu şimdi
Ben ayrıldığımızı söyledim kısa bi mesajlaştık vedalaştık sonra akşam gitti whatsapp profil fotoğrafı ikimizi koydu barışmak için dil döktü benim tüm mesajlarımı gördün takip ettin bir tane uygunsuz mesajım var mıydı bırak bi kızı bi erkeğe bile uygunsuz mesaj ya da paylaşım yapmadım hepsini gördün sen söyle var mıydı üstelik o evli çocuklu yaşı büyük bi kadın elin çinlisi ben onu ne yapayım falan filan ben de affettim. Bilmiyorum ne kadar doğru yaptım ama sanırım sabrımın tükenmesini ve kalbimde ona dair hiçbir şeyin kalmamasını tüm kredilerini tükenmesini bekliyorum. Bilmiyorum. Kızabilirsiniz...

Bir üstte ki mesajdan sonra bir alttakini beklemiyordum açıkcası .

Bu ilk seni üzmesi de değil . Yine de sen bilirsin tabi.

O krediler evlilik gibi ciddi bir adım atarsanız tükenirse , şimdiden al önlemini diye yazdık biz .

Ben iyiyim , ağrım sızım geçti şükür .

Çok şükür sevindim inşallah tamamen geçer.
Ya abla nasıl bi his içindeyim biliyor musun. Çok umrumda da değil onunla ilgili şeyler. Hani bi sevgili gibi umursamıyorum artık.
Onu hayatımdan çıkarsam bıraktığı uçsuz bucaksız boşluğa sahip çıkamazmışım gibi geliyor bi yandan da varlığı fazlalık gibi geliyor. Açıkçası derin düşünmek de istemiyorum kim naparsa yapsın. Daha doğrusu da şu ki, demin sakinleştiricimi aldım inanılmaz sakin umursamazım şu an. bilmiyorum Rabbim hayretsin. Zaten kaderimde yoksa bi şekilde çıkıp gidecek hayatımdan.

Üzülme de sen.. gerisi teferruat .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…