Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende kesin yapar diye yazdımdı puanını ama silerim geri sorun yok da nasıl yapacan bu saatte

Ahum yaptım silme puanımı canım sana yazdıktan sonra 1.15civarında bitirdim oh rahatladım yoksa içime sinmeyecek rahat uyuyamayacaktım
Insallah bidaha bu saate kalmam öğrencim geldi misafir geldi kğçük oyun diye tutturdu derken fırsatım olmadı ama yaptım çok şükür hayırlı geceler sevgili takımım
Listemi y.cay suyumuda içtim
Ausencia

Oyyy çıktım geçmişten nihayet .
Tekrar geçmiş olsun dilekleriniz , dualarınız için teşekkürler canlar

Harika menüler gördüm

Aklımda kalan tubanın gece 1dlm ekmekle 4 zeytini , roxenin sabah poğaçası , betülün 1 çatal künefesi

Bunun dışında her şey

Bu hafta gerçekten güzel geçecek .

Ahu060812 okurken beni çok güldürdün yine mesajları , Allahta sen güldürsün ..navigasyon ahu

ada81 Nisanda doğum gününde harika çıkacak fotolarda , mimu88 kuğu gibi gelin olacak

saydin78 nım seninde ellerine sağlık , kurabiyeleeeer

Kurabiye yarışması da , En ler yarışması da son buluyor yakında ... güzel bir eğlence oluyor .

Kedibochi daha sık gelmeye başlamışsın , artık menü bildirimci başı ünvanını elinden alsam mı ne ? Ha bu arir mesajda nazar değdi sana demişsin , olasııı ...olaydan bir gün önce kayınvalidem vardı malum . Ağzım yüzüm şişti yahu .

Fatma

Tüm bunların mükafatı gelecek tartıdan ... artık sağlıklı kilolara kavuşacaksın nihayet .

Bir şey merak ettim , en fazla ne kadar indin bu zamana kadar ?

Ya da 100 ler ne zamandır var ?

Soruyorum çünkü uzun zamandır kilolu isen bu kadar , yakında herkes şok olacak seni görünce

Günün ilk günaydıni benden olsun

Evet kesinlikle nazar bence. Guzel kilo verdin ya gözleri hep sendeydi tahmin ettim.
Sen yokken buralar çok sessizdi auscum ama elimizden geldiğince oksuz kalmasın diye ugrastik işte arkadaşlarla.
Bu arada ben memnunum lakabimdan kalabilir yaa hosuma gidiyor

Tesekkur ederim Ausum kurabiyelerimi yapiyorum yemiyorum artık bugun de yapmayı dusunuyorum ama lezzet testi kısmı eşime ait olacak
Evet canim cok eglenceli oluyor :) hayırlısı ♡

Fena bi rüzgar ve sulu kar burda da , -6 gösteriyor .

Rabbim dışarıda olanlara yardım etsin .

Boş kolilerden ters çevirip , giriş kapısı açıp bırakın imkanı olanlar ... bi tas ılık su koyun .

Hayvancıklar donmasın .

kelebekolacam DelyDoly gözlerim pörtledi sabah sabah sporun dibine vurmuşsunuz ben yokken

Kedibochi menü bildirimci başım ... sağolun öksüz falan kalmamış buralar sayenizde

o kek simiti demeyeydi iyiyidi
ayy lütfen sıradaki hamile ben olmayım.

Pazar günü yaptığım tahmin listem

Liste dışındakileri yazmamışım ama ersesi den bir toparlanma ve eksi , sherryden güzel bir eksi , day dan işe başlama şerefine eksi ... verodan artı .... begümden sabit ya da az gram ...

Bakalım ne kadarı tutacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…