- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Hiç üzülmüyorum şu an hiçbir şey için. Çaresiz umutsuz mutsuz hissetmiyorum. Şükürler olsunÜzülme de sen.. gerisi teferruat .
Bende kesin yapar diye yazdımdı puanını ama silerim geri sorun yok da nasıl yapacan bu saatte
Ahum yaptım silme puanımı canım sana yazdıktan sonra 1.15civarında bitirdim oh rahatladım yoksa içime sinmeyecek rahat uyuyamayacaktım
Insallah bidaha bu saate kalmam öğrencim geldi misafir geldi kğçük oyun diye tutturdu derken fırsatım olmadı ama yaptım çok şükür hayırlı geceler sevgili takımım
Listemi y.cay suyumuda içtim
Ausencia
Vallah bebekim bu haftaki zaferimmm insallah kaptani deryam için onun emekleri için biraz aha abandim kendime birde su lahana corbasini iciyorum aksamlarii müthiş bir sonuç bekliyorummm insallahhhhhh hep birlikte boll bolll eksii görürüz insallahh
Evet kesinlikle nazar bence. Guzel kilo verdin ya gözleri hep sendeydi tahmin ettim.Oyyy çıktım geçmişten nihayet .
Tekrar geçmiş olsun dilekleriniz , dualarınız için teşekkürler canlar
Harika menüler gördüm
Aklımda kalan tubanın gece 1dlm ekmekle 4 zeytini , roxenin sabah poğaçası , betülün 1 çatal künefesi
Bunun dışında her şey
Bu hafta gerçekten güzel geçecek .
Ahu060812 okurken beni çok güldürdün yine mesajları , Allahta sen güldürsün ..navigasyon ahu
ada81 Nisanda doğum gününde harika çıkacak fotolarda , mimu88 kuğu gibi gelin olacak
saydin78 nım seninde ellerine sağlık , kurabiyeleeeer
Kurabiye yarışması da , En ler yarışması da son buluyor yakında ... güzel bir eğlence oluyor .
Kedibochi daha sık gelmeye başlamışsın , artık menü bildirimci başı ünvanını elinden alsam mı ne ? Ha bu arir mesajda nazar değdi sana demişsin , olasııı ...olaydan bir gün önce kayınvalidem vardı malum . Ağzım yüzüm şişti yahu .
Tesekkur ederim Ausum kurabiyelerimi yapiyorum yemiyorum artıkOyyy çıktım geçmişten nihayet .
Tekrar geçmiş olsun dilekleriniz , dualarınız için teşekkürler canlar
Harika menüler gördüm
Aklımda kalan tubanın gece 1dlm ekmekle 4 zeytini , roxenin sabah poğaçası , betülün 1 çatal künefesi
Bunun dışında her şey
Bu hafta gerçekten güzel geçecek .
Ahu060812 okurken beni çok güldürdün yine mesajları , Allahta sen güldürsün ..navigasyon ahu
ada81 Nisanda doğum gününde harika çıkacak fotolarda , mimu88 kuğu gibi gelin olacak
saydin78 nım seninde ellerine sağlık , kurabiyeleeeer
Kurabiye yarışması da , En ler yarışması da son buluyor yakında ... güzel bir eğlence oluyor .
Kedibochi daha sık gelmeye başlamışsın , artık menü bildirimci başı ünvanını elinden alsam mı ne ? Ha bu arir mesajda nazar değdi sana demişsin , olasııı ...olaydan bir gün önce kayınvalidem vardı malum . Ağzım yüzüm şişti yahu .
o kek simiti demeyeydi iyiyidiHerkese günaydınlar. Dün ev temizliği yemek bulasik birde üstüne aksam kek simit yapınca ben pert. Gece 2 de yattım şimdi okuldayim. . Yavrum da bölük bölük uyuyi zaten.mutluyum ama şükür. Rabbim dert vermesin.
Kaptan sıyırdı
Şimdi gelelim bu haftaya
Kendimden başlıyorum ... Cuma hedefim ...
- 1 kg. En az .
Dely den 88 bekliyorum ... artık 88.9 mu oluur 88.0 mıııDelyDoly
Doktorumdan listeye uyarsa en az - 700 grleslie ablanın canına okursa 1 kg da olur kelebekolacam
@Betulina yı en az -1200 gr kurtarır bu hafta en aazz ne duyamadımmm 1500 mü dedin betül olur olur başım üstüne .
Masummmm aldıklarını hafta sonu temizler ... hafta içi de bi 400 gr gider ... hooop 72.9@masumm
Hmmm saydınım çook iddialı64.8 diyorummmm ve bahsi kapıyorummm. saydin78
Fatmanur yine bombayı patlatır ve en az 1.5 gider ...hooop gitti bileAntepia27
Roxenim kuzum 60.9 . Bu haftaolur olur ... olmaz demek yok roxen2303
Ahuuuuuuu ceylan gözlümmm ... bu hafta bomba bekliyorum senden . Seni seçtim pikaçuen az 1.300 gr . Ahu060812
Sekercimden her zamanki performansı umuyorum .. yok yoook ummuyorum eminim . En az 700 gr .Sekercikiz
@tuba52 mmm ... kaç haftadır veremediğini bu hafta verir ... verirsin di miiii ? Verirsin verirsin88 ... 87.9 seç birini
@cydnz_1cezalısın . Yüzden ikiye bölüneceği için ennn ennn az 1.5 kilo gitmeli.
Eveet liste bitti.
Gelelim ada`ya ...ada81 bu cuma o 300 artının canına oku .
1300 eksi ile gel ... liste seniii bekliyooor
mimu88 sende aynı performansı devam ettir . Artık 1 mi olur 2 miii olurrrt
Liste senide bol eksili bekliyor . Açılışı gram ile yapmayınnn e miii ?
@Davina sana da çok güveniyorum . Bu hafta o + 2 nin en az 1.5 u gidecek
littlecoffeedoc sende aynı şekilde ... pes etmeden devammm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?