ay aslinda sizide yenmisiz de soktan fark edemedin galiba birinciyiz birinci butun takimlari alt ettik demi kizlaranladm şekercimtırsdın sen çünküü biz yenilmeyiz
selam kızlar, nasılsınızzzzzzzzz, haftasonunu kazasız atlatırız umarım...
Gunaydin sekerler... Dun ugrayamadim ilk kuafore gittim eve geldim 5 dk gecmedi misafirler geldi.. Oyle birsey yasadimki pismis tavugun basina gelmmistir( simdi misafirler oturuyor birseyler kizarticam cayin yani anneme dedim hangi yagi kullanim iki kavanoz yag verdi bana... Ben hepsini fritoze koydum kizartilacaklarida koydum ama 5 dk oldi hicbir kizarma yok.. Allah allah diyorum fritozun ici kopuk deli gibidekayniyor ... İcerde misafirler bekliyor iyice strese girdim.. Artik hemen bir tava cikarttim onunla kizartim diye... Ama ben hala fritozu surtuyorum icinde tas gibi parcalar olusmus.. Sicak su dokuyorum hemen eriyor soguk dokuyorum geri sertlesiyor... Sonunda temizledim ama dermen kalmadi ... Misafirlr gidince annem demeainmi kizim ben buldum yag diye sana revaninin serbetini vermisim... Yani kafami vuracak duvar aradim resmenn... Yani aklinizda bulunsun revani serbeiyle yag bir arafa hamur isini kizartmiyor
Gunaydin sekerler... Dun ugrayamadim ilk kuafore gittim eve geldim 5 dk gecmedi misafirler geldi.. Oyle birsey yasadimki pismis tavugun basina gelmmistir( simdi misafirler oturuyor birseyler kizarticam cayin yani anneme dedim hangi yagi kullanim iki kavanoz yag verdi bana... Ben hepsini fritoze koydum kizartilacaklarida koydum ama 5 dk oldi hicbir kizarma yok.. Allah allah diyorum fritozun ici kopuk deli gibidekayniyor ... İcerde misafirler bekliyor iyice strese girdim.. Artik hemen bir tava cikarttim onunla kizartim diye... Ama ben hala fritozu surtuyorum icinde tas gibi parcalar olusmus.. Sicak su dokuyorum hemen eriyor soguk dokuyorum geri sertlesiyor... Sonunda temizledim ama dermen kalmadi ... Misafirlr gidince annem demeainmi kizim ben buldum yag diye sana revaninin serbetini vermisim... Yani kafami vuracak duvar aradim resmenn... Yani aklinizda bulunsun revani serbeiyle yag bir arafa hamur isini kizartmiyor
amaniiiiii,napmis annen.aaaaaaaGunaydin sekerler... Dun ugrayamadim ilk kuafore gittim eve geldim 5 dk gecmedi misafirler geldi.. Oyle birsey yasadimki pismis tavugun basina gelmmistir( simdi misafirler oturuyor birseyler kizarticam cayin yani anneme dedim hangi yagi kullanim iki kavanoz yag verdi bana... Ben hepsini fritoze koydum kizartilacaklarida koydum ama 5 dk oldi hicbir kizarma yok.. Allah allah diyorum fritozun ici kopuk deli gibidekayniyor ... İcerde misafirler bekliyor iyice strese girdim.. Artik hemen bir tava cikarttim onunla kizartim diye... Ama ben hala fritozu surtuyorum icinde tas gibi parcalar olusmus.. Sicak su dokuyorum hemen eriyor soguk dokuyorum geri sertlesiyor... Sonunda temizledim ama dermen kalmadi ... Misafirlr gidince annem demeainmi kizim ben buldum yag diye sana revaninin serbetini vermisim... Yani kafami vuracak duvar aradim resmenn... Yani aklinizda bulunsun revani serbeiyle yag bir arafa hamur isini kizartmiyor
merhaba kızlaar...
umarım herkesin günü güzel geçiyordur..
azericim selam cnm
a.s canikom.Nasilsin.Nasil geciyor günün?Neler yaptin bakalim
napim cnm rejim bozulmasın dieee deli gibi çabaladım bugün pazardı yaa anca bu kadar basarabildim gördün mü menümü :97::97:
Evet gördüm,1075 kalori süper canim.Hatta gerekli olanin altindasin bile.Kesin bugün verirsin.
Hmmm beni sorarsan galiba ben 2500 kalori aldim ben bugün
olsun cnm bugün pazardıkız eski takım arkadaşlarım trip yapıo bana 1.olduk bende kilo verdim dieee git çikolata ye diolarrr şekerin düşmüştür diolar :84::84: ama yemicem
aaaaaa sakin sakin!Inanma onlaraaaa,kanmaa.Bak ben bozdum bugün diyeti,sen yapma.
Eeeeee birinci oluruz tabii.Gecen hafta hepimiz cok emek verdik.Ama iyiki bu hafta iddiaya girmedik.dün aksam saat 10 dada esim künefe yapmisti.Zorla yedirdi yaaa.Hemde tabagin yarisini.:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?