Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Zaten her kadinin vücudunda sinir oldugu yerler vardir.Bende basenler!Nefret ediyorum basenlerimden,neye gereklilerki.Niye varlarki.Olmasinlar.
Birinci olmaya belki oluruz ama ben bu hafta kilo alirim.Ekside kesinlikle cikamiycam.:84:

Zaten her kadinin vücudunda sinir oldugu yerler vardir.Bende basenler!Nefret ediyorum basenlerimden,neye gereklilerki.Niye varlarki.Olmasinlar.
Birinci olmaya belki oluruz ama ben bu hafta kilo alirim.Ekside kesinlikle cikamiycam.:84:

yaaaa öle deme be :84::84: öle dersen kesin alırsın vercem de hep

aaa öyle deme önümüzde 5 gün var bu haftada hepimiz kilo veririz inş

Ama ben bugün 59 ciktim tartida

yarından itibaren dikkat edersn ve en azından kilonu korursun 1 kg gider cnm bu da iyi bişiy bence daha 5 günümüz var hatta bir gün belirleriz ve hepimiz aynı diyeti yaparız bir haftaaa ve gene hem bireysel de hem de takım olarak birinci oluruz azeri kızım hem de görsellik olarak daha da güselleşmiş olurz demi

Insallah canim.Ama sana bisey söylüyümmü,uzun zamandir bu kadar fazla yememistim.Saat 15 te yememe ragmen hala midem bulaniyor.Ama $uda varki,orada yiycem diye kahvalti bile yapmadim.Ondan sonrada hic bisey yemedim.Yani bugün tek ögün yaptim.Ama develer gibi bir ögün

tek öğün yemekte iyi bişiy deil ki cnm yaaaa

Vallahi size söz,yarindan itibaren acayip SIKI diyet yapicam.Persembe lapa diyeti yapicam.Insallah vermesemde ayni kalsam bari

bende bu gün pikniğie gittik orda yedim ama 1 öğün yedim bi de reğl olucam onun etkisi var heralde acaaipde belim ağrıyor ya ama yarın son gaz devam pirinç lapası bende yapıcam bu hafta salıya çarşambaya falan yarın yapamam öğlen işyerindekilerle arkadaşa başsağlığına gidicez

olsun cnm pazar günleri biraz fazla açabilioo üzme sen tatlı canını zaten sen manken gibisinnn be

Oyyyyy nisanlin yesin o agziniii kizzzzz

Neyse ben kactim.Cocuklar bugün ille benimle uyumak istiyorlar.Cagirip duruyorlar.En gec 21 de uyuyorlar.Yarim saat geciktiler bugün.
Byyyyyyyyy

kızlar çok kalamicam, menümü yazıp çıkayım.. acayip uykum var...

sabah: yarım krep, domates, peynir, zeytin, yumurta
öğlen: kuşbaşı et, ayran
akşam: fırında tavuk, salata yoğurt

iyi geceler hepinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…