günaydın canlarımmmm
günaydınnnnn...
doğacım nasılsın sekercimmm
günaydın canlarımmmm
günaydınnnnn...
günaydın günaydın... herkese iyi haftalar..
günaydın kızlar
Kızlar ben faturaları işlemeye gidiorum işlerim bitince gelirim
olsun cnm bugün pazardıkız eski takım arkadaşlarım trip yapıo bana 1.olduk bende kilo verdim dieee git çikolata ye diolarrr şekerin düşmüştür diolar :84::84: ama yemicem
GUNAYDINNNNN GELECEGINNN MANKENLERIII...NASILSINIZ BAKALIM, HAFTASONUNUZ NASIL GECTIIIII
hadi kizlar haftanin basi,,,kacamak yapanlar one ciksin hemenen basta ben
Dogacim sanada gecmis olsun bitanem
inanma onlara sen bos ver gaza getirmesinler seni .az disini SIK arzuladigimiz gunler gelecek . banada dun reelden arkadaslarim yarim dunya dedi .olsun inadim inat verecem bu uyus kilolari
one cikmasam olmaz mi biraz tirsiyomda bende kacirdim cunku.:18:GUNAYDINNNNN GELECEGINNN MANKENLERIII...NASILSINIZ BAKALIM, HAFTASONUNUZ NASIL GECTIIIII
hadi kizlar haftanin basi,,,kacamak yapanlar one ciksin hemenen basta ben
Dogacim sanada gecmis olsun bitanem
inanma onlara sen bos ver gaza getirmesinler seni .az disini SIK arzuladigimiz gunler gelecek . banada dun reelden arkadaslarim yarim dunya dedi .olsun inadim inat verecem bu uyus kilolari
neyyyyy 60 kiloylamı yarım dünyasın yuhhh abartmışlar
bu hafta salmayalım kendimizi yineeee kilo verelimpazargünü yaptım 1 pide yedim ekmek yani pide deyince lahmacun gibi bişey anlaşılıyor amaaa bu gün kaldığım yerden devam reğl olucam onun ağrısı bi de şiş hissediyorum çarşamba -perşembe olmam lazım erkenden geldi ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?