Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar ben faturaları işlemeye gidiorum işlerim bitince gelirim

olsun cnm bugün pazardı kız eski takım arkadaşlarım trip yapıo bana 1.olduk bende kilo verdim dieee git çikolata ye diolarrr şekerin düşmüştür diolar :84::84: ama yemicem

inanma onlara sen bos ver gaza getirmesinler seni .az disini SIK arzuladigimiz gunler gelecek . banada dun reelden arkadaslarim yarim dunya dedi .olsun inadim inat verecem bu uyus kilolari

GUNAYDINNNNN GELECEGINNN MANKENLERIII...NASILSINIZ BAKALIM, HAFTASONUNUZ NASIL GECTIIIII

hadi kizlar haftanin basi,,,kacamak yapanlar one ciksin hemen en basta ben

Dogacim sanada gecmis olsun bitanem

bu hafta salmayalım kendimizi yineeee kilo verelim pazargünü yaptım 1 pide yedim ekmek yani pide deyince lahmacun gibi bişey anlaşılıyor amaaa bu gün kaldığım yerden devam reğl olucam onun ağrısı bi de şiş hissediyorum çarşamba -perşembe olmam lazım erkenden geldi ağrı

GUNAYDINNNNN GELECEGINNN MANKENLERIII...NASILSINIZ BAKALIM, HAFTASONUNUZ NASIL GECTIIIII

hadi kizlar haftanin basi,,,kacamak yapanlar one ciksin hemen en basta ben

Dogacim sanada gecmis olsun bitanem
one cikmasam olmaz mi biraz tirsiyomda bende kacirdim cunku.:18:
Kızlar ben faturaları işlemeye gidiorum işlerim bitince gelirim

tamam canikm kolay gelsin sana
gunaydin moral deposu arkadaslarim benim

inanma onlara sen bos ver gaza getirmesinler seni .az disini SIK arzuladigimiz gunler gelecek . banada dun reelden arkadaslarim yarim dunya dedi .olsun inadim inat verecem bu uyus kilolari

neyyyyy 60 kiloylamı yarım dünyasın yuhhh abartmışlar

evet haklisin canim, birakmak yok...eskisi gibi devam..yaza gunler kaldi...bana 117gun kaldi tatile.:18::18:.ozamana kadar citir olmam lazim citir bende dayanamadim pogaca yedim..anniskom okadar guzel yapiyorki...aslinda yemeyecektim..ama fritoz meselesi isi karistirdi acliktan aldim hemen 3 tane.. sabah 11de yemistim yogurdumu eve geldigimde 4du saat..hemen misafirlere cay felan koy derken iki saatimi aldi uyuz fritoz yoksa bozmazdim..ama pazar tatildigimda 100gr eksideydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…