Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu arada haftalardır süren yüzümde bir nemsizlik problemim vardı çok su içmeme rağmen ben eczane ürünleri kullanırım nemlendirici de ki 9 yıldır da çok memnunum yok asla nemlendiriciler serumlar bir işe yaramadı bu hafta dün akşam çörek otu yağını sürdüm Yüzüme bugün bayaa yumuşak geldi hem içiyorum hem sürüyorum :)

Alta gorunce icim bir kıpır kıpır oldu

Ervaaaaa ta nerden kalmış bu alıntı :))

Nasılsın diyeyim bari hazır alıntı bulmuşken ...

Günaydınnnnn ...

Bol eksili Cuma ... adı bile güzel

Hayırlı sabahlar

Hayırlı sabahlaaar
Ne diyorsun benim tahmine betülüm ... gidecek mi o mantılar

Çörek otu yağı piyasası canlandı sayemizde

ben de evden getirince çok iyi oluyor Bugünde tavukburger ve salata getirdim. Yoğurdumda var, misssss

mimu88 hakkaten o boydamısın tabloya yanlış mı yazılmıs?
ama işte ben hiç bir zaman çıtır bir hatun olamayacağım
ayyy inşallah gönlümdeki kuğu gibi bir gelin olmak çook teşekkür ederim
o ne boy ya... 1.83 boy mu olur O zaman bu mimu zaten afet Ausencia aaaaaaaaaaa bunları aatalım benim moralimi bozuyorlarrrrrrrrrrrrrrr
ya dengeye bak, kuğu hanım 183 e 82 ben 162 ye 82 idim Bi de 62 olmak istiyormus YUHHH

nisanda kızımın doğum günü varrr ayyy bi nisanda 67 olsaaammmmm ahhhh ahhhhh ...Valla kilolu fotolarda kötü çıkıyorum diye fotoğraf bile çektirmek istemiyorum ((
Sen bu azimle olacaksın inşallah canım

Ay beslenme şekli menopozu öne çekiyor mu ya Ama elh. sağlıksız yaptığım pek bir şey yok- tatlı kaçamaklarım dışında Bak bi çatalcık künefe @Ausencia patroniçenin gözünden kaçmamış

Canım orjinal sirke mide incitmez kolay kolay. Doğal bulmaya çalış. İstanbulda et balık kurumundan aldım, güzeldi. Büyük marketlerde oluor farklı markalar

mimu88 hatırlar mısın sana ilk yazdığında ne demiştim ,betül boyunu görmesin diye

Betül hatunun hedefi benim hedeften az . Ama benim boy da ondan 20 azz

Bu işte bir terslik var

Kaçamak sensörü var bende 1 çatala bile ötüyor:))))

günaydıııınnnn

Günaydın

Nasılsın ceydam , kolun nasıl oldu ?

Son düzenleme:

Tam bu resimdeki gibi patlamak üzereyim, biri beni şu balık gibi iki üç delse de şişim inse Aynı kıyafetin içinde kendimi boğulmuş hisssediyorum, sabaha kadar göğüs ağrısından iki üç defa uyandım. Kolay kolay regl döneminde bu tepkiler olmazdı ben de

Hahaha çok Güldüm canım yaa yok vallahi afet değilim keşke olsam boy olunca kiloyla birlikte acayip bir forma giriyorsun böyle çok iri bir tip gibi ki benim kemiklerim incedir ama vücudumun formu geniş. Ve şu an vücudum da 34 kg yağ var bu çok kötü bir oran aslında bu yüzden daha da kilolu duruyorum. Hedefim 65 yağ oranımı da 10 lu kglarara çekersem o zaman olabilecek :) :)
Ay atmayın beni ne olur spora giderken taytla foto çektim kilo verdiğim de öncesi sonrası yapıcam görürsün canım :)

daha iyiym auscum , min düzeyde hareket ediyorum .
yıl sonu diye ofise bile geldim
senin dişin nasıl oldu sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…