Alta gorunce icim bir kıpır kıpır oldu
Günaaaaydın günaaaydın sağlıklı perşembe den bol eksili Cuma'lara yol alırken biiizzzz
Buuuz gibi bir İstanbul sabahından sabah dayanamayıp tartıldımmm
Hedefim de değilim ama o yolculuk ödemi gitmiş çok şükür
Hayırlı sabahlar
Bu arada haftalardır süren yüzümde bir nemsizlik problemim vardı çok su içmeme rağmen ben eczane ürünleri kullanırım nemlendirici de ki 9 yıldır da çok memnunum yok asla nemlendiriciler serumlar bir işe yaramadı bu hafta dün akşam çörek otu yağını sürdüm Yüzüme bugün bayaa yumuşak geldi hem içiyorum hem sürüyorum :)
onu canlandıran 40kilonasılgider eceÇörek otu yağı piyasası canlandı sayemizde
teşekkürlerkelebekolacam ay bu hafta ilk defa listelerdeyim ya bende bir stres bir stres...
menülerimi de düzenli tutup evden zeytinyağlı getirdim bu hafta hep. çörek otuna da başladım...
çokça gerildim de :)
mimu88 hakkaten o boydamısın tabloya yanlış mı yazılmıs?
ama işte ben hiç bir zaman çıtır bir hatun olamayacağım
ayyy inşallah gönlümdeki kuğu gibi bir gelin olmak çook teşekkür ederim
Sen bu azimle olacaksın inşallah canımnisanda kızımın doğum günü varrr ayyy bi nisanda 67 olsaaammmmm ahhhh ahhhhh ...Valla kilolu fotolarda kötü çıkıyorum diye fotoğraf bile çektirmek istemiyorum((
Ay beslenme şekli menopozu öne çekiyor mu yaİyiyim canım Hamdolsun regli sancısı var biraz ama buna şükür gwçen yıllarda sağlıksız diyet yapınca erken menopoz a girmiştim şimdi çok şükür sağlıklı besleniyor um çok şükür
Seninde bu hafta hem enerjin hem sporun çok güzel cumaya tartında güzel olynca degmeyin keyfine Kendine iyi bak kaptanım
Canım orjinal sirke mide incitmez kolay kolay. Doğal bulmaya çalış. İstanbulda et balık kurumundan aldım, güzeldi. Büyük marketlerde oluor farklı markalarbenim midem rahatsız olmasa bende elma sirkesini içecem ama midemde aşırı yanma oluyor içemiyorum ....seni iyi anlıyorum o yüzden bişeyi yerken iki kere düşünmeye başladım artık ayyy yok bunu yemiyeyim şimdi kabız yapar demeye başladım)
ben de evden getirince çok iyi oluyorBugünde tavukburger ve salata getirdim. Yoğurdumda var, misssss
o ne boy ya... 1.83 boy mu olur O zaman bu mimu zaten afet Ausencia aaaaaaaaaaa bunları aatalım benim moralimi bozuyorlarrrrrrrrrrrrrrr
ya dengeye bak, kuğu hanım 183 e 82 ben 162 ye 82 idimBi de 62 olmak istiyormus YUHHH
Sen bu azimle olacaksın inşallah canım
Ay beslenme şekli menopozu öne çekiyor mu yaAma elh. sağlıksız yaptığım pek bir şey yok- tatlı kaçamaklarım dışında Bak bi çatalcık künefe Ausencia patroniçenin gözünden kaçmamış
Canım orjinal sirke mide incitmez kolay kolay. Doğal bulmaya çalış. İstanbulda et balık kurumundan aldım, güzeldi. Büyük marketlerde oluor farklı markalar
günaydıııınnnn
kızma aus cum bende var bu napim.
çarşamba :
sabah :
tam tahıllı ekmekten sandviç
kahve
öğle :
ızgara tavuk
közlenmiş patlıcan
salatamsı bişey
akşam :
balkabaklı smoot.
Hahaha çok Güldüm canım yaa yok vallahi afet değilim keşke olsam boy olunca kiloyla birlikte acayip bir forma giriyorsun böyle çok iri bir tip gibi ki benim kemiklerim incedir ama vücudumun formu geniş. Ve şu an vücudum da 34 kg yağ var bu çok kötü bir oran aslında bu yüzden daha da kilolu duruyorum. Hedefim 65 yağ oranımı da 10 lu kglarara çekersem o zaman olabilecek :) :)ben de evden getirince çok iyi oluyorBugünde tavukburger ve salata getirdim. Yoğurdumda var, misssss
o ne boy ya... 1.83 boy mu olur O zaman bu mimu zaten afet Ausencia aaaaaaaaaaa bunları aatalım benim moralimi bozuyorlarrrrrrrrrrrrrrr
ya dengeye bak, kuğu hanım 183 e 82 ben 162 ye 82 idimBi de 62 olmak istiyormus YUHHH
Sen bu azimle olacaksın inşallah canım
Ay beslenme şekli menopozu öne çekiyor mu yaAma elh. sağlıksız yaptığım pek bir şey yok- tatlı kaçamaklarım dışında Bak bi çatalcık künefe Ausencia patroniçenin gözünden kaçmamış
Canım orjinal sirke mide incitmez kolay kolay. Doğal bulmaya çalış. İstanbulda et balık kurumundan aldım, güzeldi. Büyük marketlerde oluor farklı markalar
daha iyiym auscum , min düzeyde hareket ediyorum .
mimu88 hatırlar mısın sana ilk yazdığında ne demiştim ,betül boyunu görmesin diye
Betül hatunum hedefi benim hedeften az . Ama benim boy da ondan 20 azz
Bu işte bir terslik var
Günaydın
Nasılsın ceydam , kolun nasıl oldu ?
Günaydın hayirli bi gun olsun herkese kahvalti hazırlık ugrasiyorum gelirim yine)
geçen perşembe baktığımda önceki haftaya göre -400 dü.
Ceyda tartı ne diyor tartı
Senin yüzde ikiye bölünecek ya meraktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?