Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay vallahi beni iyi tanımışsın Ben bile kendimi burda keşfettim. Zayıflığa hep vardı amma, boya bu denli takıntım olduğunu bilmiyordum

Belki anlatmışımdır, resim kursuna gittim, ortaya geçenleri çizmeye çalışısıyoruz, ben herkesi ince uzun çiziyorum, hoca en son dayanamadı, ya Betül hanım X hanım bu kadar zarif mi deyiverdi X Hanımı siz düşünün artık Ben de dedim valla benim gözümde bu şekilde, hayır dedi sizin zayıflık takıntınız var galiba yıl 2005 ben hala takıntıma kavuşamamışım

Ay evet kaptanım hatırladım Betulina görmesin demiştin :) ama 34 kg yağımla gümbür gümbürüm maşallah :) bir de ben 95 kg lalardam geldim buraya :)

servise giderken üstümüze halı düştü desem inanır mısınız
şemsiyemiz epey sağlammış bize gelmedi .görenlerin dediğine göre Bim'in levhasına takılıp biraz yavaşlamış
bunlara şaşırmıyorum da halının bu havada balkonda ne işi var onu çözemedik

Yok artık

@auscencia kaptanicem bende de eksiler var ama çok az yaaa
Ben oldum olasi çok kilo veremiyorum. Ama bu kez biliyorsun sana ve kendime söz verdim bir süre de olsa sifir kaçamak gidiyorum ama millet kilo kilo gidecek beklentisinde bende yarın kilo bile gitmedi

aaaaaaaa aaaaaaaaaa
Çok geçmiş olsun Sahibi düşşünememiştir, halısının uçan halı olacağını Benimde şemsiyeme 15. katta kcoaman saksı düşmüştü, dona kalmıştım. Yoldan geçenler beni kendime getirmişti

geçen perşembe baktığımda önceki haftaya göre -400 dü.
ben de çok merak ediyorum bi de spor yapamayınca kendimi iyice kötü hissediyorum ama hafifte hissediyorum

Goood ceydaa ... good bu hafta da 600 dür o .... öyledirrrrr

Hatırlıyorum bunu ... x hanımda pek sevinmiştir bu duruma .

Bende boy takıntısı yok .

Kendimi selvi gibi hissediyorum hatta

Ay evet kaptanım hatırladım Betulina görmesin demiştin :) ama 34 kg yağımla gümbür gümbürüm maşallah :) bir de ben 95 kg lalardam geldim buraya :)

Öyle bakarsannnnn .... bende 100 düm

Betül için 1.70 ve üstü potansiyel kıskançlık

Geçmiş olsun çok yaaa

Harbiden bu havada .

Kesin kaynanası gelecek diye temizlik telaşına düşmüş bi gelindir o

hafta sonu temzilik yapmamıştım
dedimki bi evi süpüreyim süpürüncede bi siliyim hadi dediiim
toz al , azcık ütü yap duş al derken saat 11 olmuş ay naısl uyumuşum nasıl uyumuşummm

sabahta geç uyndım leisleye başladım benim oglan uyandıı 10 saat soruu pöff neyse akşama yapayım leislemi dedimm
1 mil yaptım akşam yine yaparım olmadı , gerçi kuaföre gidicem boya için tutüş yapıcam birde saç keismi için kuaför fırçalanacakk

sonra birde eşimle tututştuk sabah sabah bi kavgayaaaaa

işe geldim 2 tane evrak kayıpppp, içim şişti sabah sabah
yarın tartıda fazla gelecemmm

aaaaaa yok artık daha neler geçmiş olsunnnn

Benim diş sustu şükür ... çekilmeyi bekliyor pzt .

Spor listesindeki pointler seni bekliyor iyileşte hele .

cnmm hoşgeldin takmda yerin çok bellli
iyi olmana sevindim

çok geçmiş olsunnn

Hastayken ettiğin dua hala aklımda

Ausencia kuzum 20 dakika tam fonksiyon kar kuredim o da spor sayiliyor mu kol kaslarim müthiş oldu

Anaaaaam pointçi başı Ahu060812 bilir onu

Bana kalsa 10 puan . Kol kası bu boru mu

O ne surat ...Bu ne

Tatlımmmm nerden nereye geldin , aynen devammm

Günaydınnnnnnn

O son cümleyi okumadım beennn

Kuaförü iyi bir haşla .... gider 500

Eşinle ne oldu sabah sabah ?

Kızlar bu arada editör bir kaptanınız olacak artık . Site yönetiminden diyet bölümü için teklif geldi .

huhuuu kaptanımmm ne güzel haberler:)

Hastayken ettiğin dua hala aklımda

a hayırlııı olsunnnn bizi unutmazsınn inşallah editör oluncaaaa

ya ausummm benim oglanalr anneme gidince bir hafta kalırlar
ama babanne dede daha çok bizim evde bakmak istiyor.
bende diyorumki kendi everinde niye bakmıyorlar ?

diger kuzenler gelince orda duruyorda benim çoukalrım niye hep kendi evleirnde bakılıyor ?
orayada bıraksam iki saat sonra telefonn eee size götüreyim mi
zaten kv aramız bu mevzudan açık bir yıldır demiyorlarki ya n yapıp edip şurda bakayım ben bu çocuklara demiyorlar
neymiş bizim ev daha sıcakmış mışş
hep bir bahaneeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…