- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Yok ya bu yaşta kırmam kafasını, dur bi bakaayayımm önce adama
Sana münasip bi aday var aslında aklımda .
Doktorasını tamamlamış kimya mühendisi .
Yaş 39 galiba .
Yeşil göz kumral .
Ama çok konuşuyor ... çok detaycı ... iç bayıyooor
aus senin gelin adayı fotosu bu yusufa vericem kızımı.böyle kv yi kaçıramam.
Ayy canimsin yaaa
Esmerdin bi kere , tam çuvallama .
Bildiğin kara kaş kara göz hayal etmiştim
Bi baktımmm dokunsan kırılacak sarı papatya çıktı
Yaaa kuzummm benimm cansınnnküçük kızımıda inşallah delycimin bi oğlu daha olacak ona vericem.
Allahım neresi burası ne kadar güzel kartpostal gibi çok kiskandimlEki Görüntüle 1931818 Canım suan durumlar aynen böyle okullar tatil biz ameleler çalışıyoruz @Sherrysherrylady kuzum
Gribe yakalndm cnm oglum hasta ailecek hastyz ytyrzErvaaaaa ta nerden kalmış bu alıntı :))
Nasılsın diyeyim bari hazır alıntı bulmuşken ...
Günaydınnnnn ...
Bol eksili Cuma ... adı bile güzel
Hayırlı sabahlaaar
Ne diyorsun benim tahmine betülüm ... gidecek mi o mantılar
çok geçmiş olsun.Gribe yakalndm cnm oglum hasta ailecek hastyz ytyrz
Sana münasip bi aday var aslında aklımda .
Doktorasını tamamlamış kimya mühendisi .
Yaş 39 galiba .
Yeşil göz kumral .
Ama çok konuşuyor ... çok detaycı ... iç bayıyooor
Bana c ve b vitamini olan serum taktilar sadece parol verdiler hamile oldugumdan ya oglumn bn kendimi gectim oglumn oksuruge ne yapabilrm canmi cok skyr vallaçok geçmiş olsun.
ben de gerçekten hayran kaldımAllahım neresi burası ne kadar güzel kartpostal gibi çok kiskandiml
Aaa süper kaptanım yakışır sana yürü be kim tutar seniHastayken ettiğin dua hala aklımda
Anaaaaam pointçi başı @Ahu060812 bilir onu
Bana kalsa 10 puan . Kol kası bu boru mu
O ne surat ...Bu ne
Tatlımmmm nerden nereye geldin , aynen devammm
Günaydınnnnnnn
O son cümleyi okumadım beennn
Kuaförü iyi bir haşla .... gider 500
Eşinle ne oldu sabah sabah ?
Kızlar bu arada editör bir kaptanınız olacak artık . Site yönetiminden diyet bölümü için teklif geldi .
ben genelde uyudukları odaya sogan kesip koyuyorum.sabahları keçiboynuzu pekmezi veriyorum.burunlarını spreyle açıyorum.balgamlıysa ve 2 yaşından büyükse hatme çiçeği demliyorum.Bana c ve b vitamini olan serum taktilar sadece parol verdiler hamile oldugumdan ya oglumn bn kendimi gectim oglumn oksuruge ne yapabilrm canmi cok skyr valla
Verdiler cnm antibiytk falan 3 4 ilac ama bn sanada sorm dedim evde yapabilcegm bisey vatmi sogan bu aksam denicm cnm yatagani yakin bir yeremi koyrmben genelde uyudukları odaya sogan kesip koyuyorum.sabahları keçiboynuzu pekmezi veriyorum.burunlarını spreyle açıyorum.balgamlıysa ve 2 yaşından büyükse hatme çiçeği demliyorum.
ona ilaç vermediler mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?