geçmiş olsun canımNemli nasi tutabilirm cnm
Çok güzelmiş bayildimCanım Eskişehir porsuk yunusemre cd köprüsü hergün işe gelirken 1 köprü atlıyorum .Sabah çektimm ve sizlerle paylaştımMeşhur türkiyenin venediği Porsukumuzz
Cnm buhar makinen varsa o çok işe yarıyor yoksa peteklerin üzerine su koy yada mutfakta ocakta şu kaynat oda eve dağılıyor çok geçmiş olsunNemli nasi tutabilirm cnm
ezanlar okunurken aminnnnn.kelebekolacam
kelebekim bu arada ne şanslısın dogar dogmaz vermişler sanırım kucagına.
ben zorunlu sezaryen oldum hiç istemesem de. 40+3 olmuştuk.
kalp atışları düzensiz dedi doktor acilen aldı. tek başıma girdim ameliyathaneye. acılar içinde uyandım anesteziden. ama bebegim yanımda değildi.
4 saat solunum cihazına baglı kaldı yavrum, içim yandı ama getirmediler yanıma.
yarı baygın hep bebegim dedim..
en son getirdiklerinde gözyaşlarıma hakim olamamıştım. eşime de sorunlu olabilir demişler. bana yeni söylüyor. elleri titriyordu sebebsiz
çünkü şimdi çok şükür bir sorunu yok.. maşallah..topaç gibi
allah arzu eden herkese nasip kısmet eylesin.
öncelikle sevgili çipilim esmerimDelyDoly ve sarı papatyamız saydin78 'e
Kız foto nerde bende bakıyımezanlar okunurken aminnnnn.
ah ben onu ne zor doğurdum.yurtdışındaydık sezeryana almamak için ne kadar uğraştılar.en son vakumla çektiler.tam 20 saatde dogurmusum.
dedim sanıırm 4 kilo var öyle fotoya bakmayın 2900 doğdu.2900ü bi dogurmadım.
Ben görmedim çok merak ettim şimdi ah kıyamam birgün resmenezanlar okunurken aminnnnn.
ah ben onu ne zor doğurdum.yurtdışındaydık sezeryana almamak için ne kadar uğraştılar.en son vakumla çektiler.tam 20 saatde dogurmusum.
bak son defa ekliyorum ona göre..onun laz uşağı babası vurur bizi.[Kız foto nerde bende bakıyım
Ben zaten size bunu aşılamak istiyorum canım o sarmal seni içine aldı mı çıkmak istemiyosun çıktın mı da girmek istemiyosun@Ausencia walla bende kendime hayret ediyorum ahu ya gülmüştüm sporu yapmayınca ahu tabirine.cok şükür her akşam,resmen vucudum istiyor.
o kek simiti demeyeydi iyiyidi
ayy lütfen sıradaki hamile ben olmayım.
Canım büyük geçmiş oldun verilmiş sadakan varmışservise giderken üstümüze halı düştü desem inanır mısınız
şemsiyemiz epey sağlammış bize gelmedi .görenlerin dediğine göre Bim'in levhasına takılıp biraz yavaşlamış
bunlara şaşırmıyorum da halının bu havada balkonda ne işi var onu çözemedik
geldimi üst üste gelir zaten banum yaa eşle de düzelt aranı boş ver sabah stresinden olmuştur o didişme bak haklı ilken ilk adımı atan sevabın büyüğünü alırhafta sonu temzilik yapmamıştım
dedimki bi evi süpüreyim süpürüncede bi siliyim hadi dediiim
toz al , azcık ütü yap duş al derken saat 11 olmuş ay naısl uyumuşum nasıl uyumuşummm
sabahta geç uyndım leisleye başladım benim oglan uyandıı 10 saat soruu pöff neyse akşama yapayım leislemi dedimm
1 mil yaptım akşam yine yaparım olmadı , gerçi kuaföre gidicem boya için tutüş yapıcam birde saç keismi için kuaför fırçalanacakk
sonra birde eşimle tututştuk sabah sabah bi kavgayaaaaa
işe geldim 2 tane evrak kayıpppp, içim şişti sabah sabah
yarın tartıda fazla gelecemmm
Ha tamam canımayy ahucum alıntıyı silmeni rica etsem fotoyu kaldıracagımda oda kalmasın olur mu
Sildim tamamdırayy ahucum alıntıyı silmeni rica etsem fotoyu kaldıracagımda oda kalmasın olur mu
canım zor dogdugu için cocuk ödem yapmıştır.ezanlar okunurken aminnnnn.
canım sen silince oda gidiyor linktenayy ahucum alıntıyı silmeni rica etsem fotoyu kaldıracagımda oda kalmasın olur mu
Valla sürekli hata veriyor ben göremedim cnm ama eminim çok guzeller dır çünkü çirkin çocuk düşünemiyorum ben bütün çocuklar guzeldir Rabbim sana bağışlasın insallahayy ahucum alıntıyı silmeni rica etsem fotoyu kaldıracagımda oda kalmasın olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?