Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kelebekolacam
kelebekim bu arada ne şanslısın dogar dogmaz vermişler sanırım kucagına.
ben zorunlu sezaryen oldum hiç istemesem de. 40+3 olmuştuk.
kalp atışları düzensiz dedi doktor acilen aldı. tek başıma girdim ameliyathaneye. acılar içinde uyandım anesteziden. ama bebegim yanımda değildi.
4 saat solunum cihazına baglı kaldı yavrum, içim yandı ama getirmediler yanıma.
yarı baygın hep bebegim dedim..
en son getirdiklerinde gözyaşlarıma hakim olamamıştım. eşime de sorunlu olabilir demişler. bana yeni söylüyor. elleri titriyordu sebebsiz
çünkü şimdi çok şükür bir sorunu yok.. maşallah.. topaç gibi
allah arzu eden herkese nasip kısmet eylesin.
öncelikle sevgili çipilim esmerim DelyDoly ve sarı papatyamız saydin78 'e

ezanlar okunurken aminnnnn.
ah ben onu ne zor doğurdum.yurtdışındaydık sezeryana almamak için ne kadar uğraştılar.en son vakumla çektiler.tam 20 saatde dogurmusum.
dedim sanıırm 4 kilo var öyle fotoya bakmayın 2900 doğdu.2900ü bi dogurmadım.

Kız foto nerde bende bakıyım

Ben görmedim çok merak ettim şimdi ah kıyamam birgün resmen

Kızlar en son 4 te yattık seyr-i kar dan alamadık kendimizi bide çocuklar yokken takıldık eşimle eski günlerden bahsettik bi film vardı sevdiğiyle evlenemeyen eşim diyo ki ben onun yerinde olsam silah zoruyla alırdım sevdiğimi diye bende öyle yaptın zaten dedim babama gidip önüne silah koymuş nerden bulduysa ozaman işte ergen delikanlı ya beni vur ya da Ahu yu bana ver demiş işte ama yanlış kişiye gitmiş bizde fena olan annem di zati kök söktüren de o oldu

Kızlar maşallah ben yokkene sohbetin dibine vurmuşsunuz 175 mesaj okudum ayol geceden sabaha
@Ausencia walla bende kendime hayret ediyorum ahu ya gülmüştüm sporu yapmayınca ahu tabirine.cok şükür her akşam,resmen vucudum istiyor.
Ben zaten size bunu aşılamak istiyorum canım o sarmal seni içine aldı mı çıkmak istemiyosun çıktın mı da girmek istemiyosun
o kek simiti demeyeydi iyiyidi
ayy lütfen sıradaki hamile ben olmayım.

Canım büyük geçmiş oldun verilmiş sadakan varmış
geldimi üst üste gelir zaten banum yaa eşle de düzelt aranı boş ver sabah stresinden olmuştur o didişme bak haklı ilken ilk adımı atan sevabın büyüğünü alır

canım zor dogdugu için cocuk ödem yapmıştır.
ah ah yurtdışında sonuna kadar zorluyorlar. burada maalesef hemen sezaryen.
tıp fakültelerindeki egitimden kaynaklanıyor diyorlar. doktorlar risk almak istemiyorlar. belki onlar da haklıdır.
ama hemen sezaryen olmamalıydı. doktoru da sezaryen yanlısı değil diye yana yakıla aramıştım ama ne yazık ki oda ilk zorlukta sezaryen dedi.
ben suni sancıya da razıydım ama risk almayalım dedi. neyse bir bildiği vardı elbet diyorum. saglık olsun..

ayy ahucum alıntıyı silmeni rica etsem fotoyu kaldıracagımda oda kalmasın olur mu
canım sen silince oda gidiyor linkten
merak etme :)

ayy ahucum alıntıyı silmeni rica etsem fotoyu kaldıracagımda oda kalmasın olur mu
Valla sürekli hata veriyor ben göremedim cnm ama eminim çok guzeller dır çünkü çirkin çocuk düşünemiyorum ben bütün çocuklar guzeldir Rabbim sana bağışlasın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…