Keci boynuzu hemen verym cnm oglum 3yasndaben genelde uyudukları odaya sogan kesip koyuyorum.sabahları keçiboynuzu pekmezi veriyorum.burunlarını spreyle açıyorum.balgamlıysa ve 2 yaşından büyükse hatme çiçeği demliyorum.
ona ilaç vermediler mi.
evet biraz kokuyor ama iyi geliyor.antibiyotiğe ek hangi laçları verdiler.?istersen bana özelden yaz.Verdiler cnm antibiytk falan 3 4 ilac ama bn sanada sorm dedim evde yapabilcegm bisey vatmi sogan bu aksam denicm cnm yatagani yakin bir yeremi koyrm
Canım çok geçmiş olsun oğlunda sanada dikkat et cocuklarda öksürük kötü bir gunde bronşite çevirmişti benim oglumda göğsünü sıcak tut pamuklu bez koy mesela bide evi nemli tutmaya çalış kuru ev öksürüğü artiriyorBana c ve b vitamini olan serum taktilar sadece parol verdiler hamile oldugumdan ya oglumn bn kendimi gectim oglumn oksuruge ne yapabilrm canmi cok skyr valla
Canım Eskişehir porsuk yunusemre cd köprüsü hergün işe gelirken 1 köprü atlıyorum .Sabah çektimm ve sizlerle paylaştımAllahım neresi burası ne kadar güzel kartpostal gibi çok kiskandiml
canım çook geçmiş olsun odasına lavanta koy iyi geliyor kaynamış bir suyun içine lavanta koy bir avuc ocakta 2 dakika kaynasın odasında kapağını aç o buhar iyi geliyor herşeye...Gribe yakalndm cnm oglum hasta ailecek hastyz ytyrz
canım seninde regli şişkinliğin var sanırsam hemen maydanoz kaynat büyük bardak iç az da olsa ödem atar rahatlarsın...ay vallahi beni iyi tanımışsınBen bile kendimi burda keşfettim. Zayıflığa hep vardı amma, boya bu denli takıntım olduğunu bilmiyordum
Belki anlatmışımdır, resim kursuna gittim, ortaya geçenleri çizmeye çalışısıyoruz, ben herkesi ince uzun çiziyorum, hoca en son dayanamadı, ya Betül hanım X hanım bu kadar zarif mi deyiverdiX Hanımı siz düşünün artık Ben de dedim valla benim gözümde bu şekilde, hayır dedi sizin zayıflık takıntınız var galiba yıl 2005 ben hala takıntıma kavuşamamışım
çok geçmiş olsun canım ...servise giderken üstümüze halı düştü desem inanır mısınız
şemsiyemiz epey sağlammış bize gelmedi .görenlerin dediğine göre Bim'in levhasına takılıp biraz yavaşlamış
bunlara şaşırmıyorum da halının bu havada balkonda ne işi var onu çözemedik
Tamam cnmevet biraz kokuyor ama iyi geliyor.antibiyotiğe ek hangi laçları verdiler.?istersen bana özelden yaz.
bende gidip sedyeye yatayım.tam uyuma havası..
valla burasıda öyle bir kapalı bir rüzgar var kafayı koy güzel şarkı türkü dinle uyu havası varbende gidip sedyeye yatayım.tam uyuma havası..
Nemli nasi tutabilirm cnmCanım çok geçmiş olsun oğlunda sanada dikkat et cocuklarda öksürük kötü bir gunde bronşite çevirmişti benim oglumda göğsünü sıcak tut pamuklu bez koy mesela bide evi nemli tutmaya çalış kuru ev öksürüğü artiriyor
Saol cnmervahafsa geçmiş olsun canım şifalar versin Rabbim
Tamm cnm saolcanım çook geçmiş olsun odasına lavanta koy iyi geliyor kaynamış bir suyun içine lavanta koy bir avuc ocakta 2 dakika kaynasın odasında kapağını aç o buhar iyi geliyor herşeye...
Biri kayinvalidemi dedi benimkide benimle birlikte diyete başladı yine ben ne zaman başlasam oda başlıyorah bu kv ler benimkide mekik aletimi istemiştiii
Yaa evet bugün geç kalktım 9 da azcık uyudum laf aramizdaazcık geyikiz zannumca
oooo selvi boylummm çipil gözlümmm ...Yok kuzumm canım sağolasınn şaka o kadar güzel değilim 1,70-72 boyum topuklu giydiğimde kocaya ufaklık diyorumn iyi oluyor
böyle oluyooo.alıntılamayın olur mu sileceğim .
Eki Görüntüle 1931845
Benimkide sarışın yeşil gözlü oda kabul etmiyor buğday tenliymis esmermisöyleyiz veee bugün çok güzeliz sankimmm
ooo eniştelerime maşallah. hem sneinkine hem de
kelebekolacam dohturumumkine.
kara yagız esmer delikanlılar revacta olur ya anadoluda. enişte sarışınlığı ondan kabul etmiyordur.
benim kociş ( kk kadını mode on) 4 yaşındaki resmini gösterdi ben şookk..
çünkü bayağı bayağı esmer benim eşim.
benim kızın saçları da aynı onunki gibi açık kumral şimdi. ama göz rengi nasıl olduysa büyük halasına benziyor. bir de büyük dedesine. babamın babasına. gözleri canlı maviymiş ikisinin de. bengörmedim onları da öyle dedi annem..
gri mavi oldu. ama 7,5 aylık şu an. kalıcı mı olur bilmiyorum da kalsa çok süper olurdu. yakınlarımda bu göz rengi hiç yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?