Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bitirmek üzereyken aklıma geldi çektim Öğle yemeğim, tavuk burger ve peynir üç katıydı tabiki

bir tavuk göğsünü robota koydum
1 soğan
biraz maydonoz, taze soğan
sarımsak
baharat, tuz
iki kaşık zeytinyağı
bir yemek kaşığı yulaf kepeği
Robotttan çek ve istediğin şekilde (köfte veya tepsi gibi) yağlı yağsız pişir
AFİYET OLSUN, misssss

SPOR ÇETELESİ 2.HAFTA

Sabahçılar

Ausencia 30
saydin78 50
Ahu060812 35
Sekercikiz 45
Nare83 40

Akşamcılar
kelebekolacam 65
roxen2303 45
@fatmanurkaya 55
mimu88 40
DelyDoly 80

ErSeSi 10

Veee sıralama
1.dely doly 80
2. kelebekolacam 65
3.fatmanurkaya 55
4.saydın 50
5.roxen & şekercikız 45
6.mimu&masum 40
7.ahu 35
8.ausencia 30

Kızlar hatam gözümden kaçırdığım olduysa affola hepiniz elinizden geleni yaptınız çok teşekkür ediyorum umarım spor hayatnızda bir yer teşkil eder alışana kadar listeye devam bu hafta delydoly kelebekolacam fatmanurkaya azminiz süperdi
Ben ve kaptaniçem sağlık sorunları nedeniyle nazara geldik
Mimu gezisinden dolayı anca topladı

ama haftaya hepimiz daha iyi olmak için elimizden geleni yapacaz inşallah

yeni yıl yeni yıl :) haftaya artık 4 gün zorunlu spor koyacağım kendime. yoksa bu puanlarla zor :) çoook teşekkürler @Ahu060812 sayende yorgunda olsam puanımı yükseltmeliyim diyerek spor yapıyoırum. bu arada tavsiyen 20 dk. koşu 40 dk eliptikdi. ben şu an 30 dak eliptik yapabiliiyorum. ilk 20 dakika koşuda bayaa terlemiş oluyorum ama derler ya burnunun ucundan terler süzülecek aynen öyle oluyorum. ki ben hayatımda eliptik yapmazdım. çok teşekkür ederim.

Güzeller perşembe perşembe buraları boş bırakmak istemezdim ama ... çok gitmem gereken yer var bugün .

Ev işi bitti , öğle yemeği tayfasını yolladım ... hazırlanıp çıkayım . Önce bi kuaföre gideyim kaşlar kezban pariste oldu :))))

Ancak gece 11-12 gibi gelirim .

Yeni listeyi baş ucunuza bırakırım .... Sabahta güzel eksilerle doldururuz

Hadi bakalım ... bugün yemekle birazcık darılıyoruz özellikle 6-7 den sonra

kolay gelsin cnm
baya gelmiycen deseneeeee

Şu harika sportmenleri de kutlayayım da çıkayım .

Ahummm eline emeğine sağlık

30 puanla sonunculuğumu da aldım gidiyorummm

kolay gelsin cnm
baya gelmiycen deseneeeee

Kuaför
Yusufu okuldan al
Taziye ziyareti
Eve gel giyin çık tekrar
Pedagog
Tenis
Akşam 8 gibi arkadaş muhabbeti ...

Karda geliyor fena . Akşam gideceğim yerler 30-40 km . Yollarda kalmam umarım

Canım kendini zorlamadan artır istediğin gibi yeterki düzenli olsun alışkanlık olsun bize yeter
Şu harika sportmenleri de kutlayayım da çıkayım .

Ahummm eline emeğine sağlık

30 puanla sonunculuğumu da aldım gidiyorummm
kaptanım Allah tan ilk bi 20 puan aldın da iyice dibe vurmadın (;

Nazar değiyor canımmm söyleme aslında kayın validene hiç diyet yapıyorum bile deme.. ayyy çokta yiyiorum kendiliğinden gidiyor deee )) ben olsam öyle yaparım ayyy bişey yapmıyorum öyle kendiliğinden gidiyor diyete ihtiyacım yok ki zaten falanderim...)

benim kaynanam yazık zaten çok kilolu evdeki herkes ona karışınca ben onu hemen savunmaya geçiyordum.. tam ağzına bişey atacak yeme yeter yedin şişko diyorlar kadın yazık kızarıyor bırakıyor hemen yemeği ilk evlendiğimde eşimde yapıyordu dedim bi daha annene öyle demiyeceksin yazık kadın gülüyor falan ama üzülüyor o da istemez öyle olsun ilaç kullanıyor onlar yapıyor dedim... ondan sonra eşimde benimle birlikte kim ne söylerse annesini savunmaya geçti...

yazık ne yapsın bide kadını iyice üzüyorlar.. sen veremezsin sen yapamazsın diyorlar bir gün 20 günlüğüne yanıma geldi o zaman kızım yok yeni 1 yıllık evliyiz dedim kalk spor salonuna yazılıyoruz her gün 20 gün gittik geldik kadın 20 günde bayağı kilo verdi kayınbabam kızım bu senin yanında kalsın çok güzel kilo vermiş demeye başladı... hem eğlendik hemen kilo vermiştik ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…