Selam abla nasıl gidiyoSelam bacilar..
SPOR ÇETELESİ 2.HAFTA
Sabahçılar
Ausencia 30
saydin78 50
Ahu060812 35
Sekercikiz 45
Nare83 40
Akşamcılar
kelebekolacam 65
roxen2303 45
@fatmanurkaya 55
mimu88 40
DelyDoly 80
ErSeSi 10
Veee sıralama
1.dely doly 80
2. kelebekolacam 65
3.fatmanurkaya 55
4.saydın 50
5.roxen & şekercikız 45
6.mimu&masum 40
7.ahu 35
8.ausencia 30
Kızlar hatam gözümden kaçırdığım olduysa affola hepiniz elinizden geleni yaptınız çok teşekkür ediyorum umarım spor hayatnızda bir yer teşkil eder alışana kadar listeye devam bu hafta delydoly kelebekolacam fatmanurkaya azminiz süperdi
Ben ve kaptaniçem sağlık sorunları nedeniyle nazara geldik
Mimu gezisinden dolayı anca topladı
ama haftaya hepimiz daha iyi olmak için elimizden geleni yapacaz inşallah
AleykumselamSelam bacilar..
Güzeller perşembe perşembe buraları boş bırakmak istemezdim ama ... çok gitmem gereken yer var bugün .
Ev işi bitti , öğle yemeği tayfasını yolladım ... hazırlanıp çıkayım . Önce bi kuaföre gideyim kaşlar kezban pariste oldu :))))
Ancak gece 11-12 gibi gelirim .
Yeni listeyi baş ucunuza bırakırım ....Sabahta güzel eksilerle doldururuz
Hadi bakalım ... bugün yemekle birazcık darılıyoruz özellikle 6-7 den sonra
SPOR ÇETELESİ 2.HAFTA
Sabahçılar
Ausencia 30
saydin78 50
Ahu060812 35
Sekercikiz 45
Nare83 40
Akşamcılar
kelebekolacam 65
roxen2303 45
@fatmanurkaya 55
mimu88 40
DelyDoly 80
ErSeSi 10
Veee sıralama
1.dely doly 80
2. kelebekolacam 65
3.fatmanurkaya 55
4.saydın 50
5.roxen & şekercikız 45
6.mimu&masum 40
7.ahu 35
8.ausencia 30
Kızlar hatam gözümden kaçırdığım olduysa affola hepiniz elinizden geleni yaptınız çok teşekkür ediyorum umarım spor hayatnızda bir yer teşkil eder alışana kadar listeye devam bu hafta delydoly kelebekolacam fatmanurkaya azminiz süperdi
Ben ve kaptaniçem sağlık sorunları nedeniyle nazara geldik
Mimu gezisinden dolayı anca topladı
ama haftaya hepimiz daha iyi olmak için elimizden geleni yapacaz inşallah
KuZu sen tartıdan önce yapmayım Perşembe sabahtan yapayım demiştin ya bugün yaparsan yarın sabah yapmazsın diye dedim biz Perşembe izin sen cuma sabah izin kullanacaktın benim de kafa karıştı şimdieee ozman cumaaa yapayım kııı
zaten kuaföre gitcemmm
kolay gelsin cnm
baya gelmiycen deseneeeee
ayy enerjim bi düştü sormayınnnnnnnnn
Canım kendini zorlamadan artır istediğin gibi yeterki düzenli olsun alışkanlık olsun bize yeteryeni yıl yeni yıl :) haftaya artık 4 gün zorunlu spor koyacağım kendime. yoksa bu puanlarla zor :) çoook teşekkürlerAhu060812 sayende yorgunda olsam puanımı yükseltmeliyim diyerek spor yapıyoırum. bu arada tavsiyen 20 dk. koşu 40 dk eliptikdi. ben şu an 30 dak eliptik yapabiliiyorum. ilk 20 dakika koşuda bayaa terlemiş oluyorum ama derler ya burnunun ucundan terler süzülecek aynen öyle oluyorum. ki ben hayatımda eliptik yapmazdım. çok teşekkür ederim.
kaptanım Allah tan ilk bi 20 puan aldın da iyice dibe vurmadınŞu harika sportmenleri de kutlayayım da çıkayım .
Ahummm eline emeğine sağlık
30 puanla sonunculuğumu da aldım gidiyorummm
Ay valla dikkatli ol yollar akşama fena olurKuaför
Yusufu okuldan al
Taziye ziyareti
Eve gel giyin çık tekrar
Pedagog
Tenis
Akşam 8 gibi arkadaş muhabbeti ...
Karda geliyor fena . Akşam gideceğim yerler 30-40 km . Yollarda kalmam umarım
ayy nerdee sporda dimi wuhuuuuuuu bişeyde de ilk 3 e girdim.Kizz dohtorumm civanim benimm 2. Dibimdesinn takiptesinn
Nazar değiyor canımmm söyleme aslında kayın validene hiç diyet yapıyorum bile deme.. ayyy çokta yiyiorum kendiliğinden gidiyor deeeBiri kayinvalidemi dedi benimkide benimle birlikte diyete başladı yine ben ne zaman başlasam oda başlıyorne zaman saçımı boyasam oda o renge boyuyor bende şimdi bakıra boyadım ona cesaret edemedi eşim diyo ki annem seninle yarışıyor seni kıskanıyo galiba ben siz kadınları hiç anlamıyorum diyo nihayet biraz farketti geçende gelmişti anne ben bir kilo daha verdim dedim ben, bir iddalasayimda sen gör nasil kilo veriyorum ben diyor akem kadin ya bende şunu anladım ne zaman kv ye kilo verdim desem diğer hafta kilo vermem duruyor artık buna çok iyi anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?