Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet haklisin canim o bizden korksun

gunaydin balli kurabiyem .dogru ne kacamadi ben ne gordum nede sahit oldum biz masumuz

Evet cok masumum ben.Kisir,patates salatasi,pogaca,börek,kereviz salatasi,mercimek salatasi,patlican salatasi,kuru patlican dolmasi,revani,künefe,kek.
Bunlar cok masum.Ben bisey yapmadimkiiiiiii:26:

Evet cok masumum ben.Kisir,patates salatasi,pogaca,börek,kereviz salatasi,mercimek salatasi,patlican salatasi,kuru patlican dolmasi,revani,künefe,kek.
Bunlar cok masum.Ben bisey yapmadimkiiiiiii:26:

kizzzzzz ne ettin bukadar sen, kitliktanmi kaldin iyiki mankensin dedik haa...fil gibisin fillll.....dikkat et kendine bakim...cocugunun eglencesine az kaldii

ay doga bi tanesin canim degilim demi hain arkadasim oldurecem onu elimi kana bulayacam tutmayin beni
deymez canım boş ver

heee okudum bi de o vardı demi cevap yazacaktım unutmuşum kız kokusunuda mı duymadın ağda gibi boş ver yediysek yedik kaldığımız yerden devam önemli olan bu yedim nasıl olsa deyip ipin ucunu kaçırmamak

kizzzzzz ne ettin bukadar sen, kitliktanmi kaldin iyiki mankensin dedik haa...fil gibisin fillll.....dikkat et kendine bakim...cocugunun eglencesine az kaldii

Evet canim yaa.Birde regl oluyorum ya,gözde görünce dayanamadim.Ama bir tabak tepeleme falan degildi.Hepsinden 1-2 kasikti.Neyse dogru söylüyorsun.Kaldigim yerden devam kizlar.1 saat sonra elbisemi almaya gidicem.Zayiflamaliyim zayiflamaliyim

alırsan foto eklesene merak ettim

yok kiz kokusundanda anlamadim..yag kaynarken bir ara tatli koku geldi...dedim hamurun kokusu boyle guzel kokuyorhem birde hamarat kiziz ya...cabucak dolduracaktim masayi resmen rezil oldukk:78::78:birde ayaklarimin uzerine basamiyoruz...fritozde resmen bonus oldu..iki saat mutfakta surt dur

ay kıyamam canımm hamarat fıstığım

ya ya...hep regl manasi vallaha
kiz buldunmu elbisenide almaya gidiyorsun??

Kiz,oglu falan varmiydi gelenlerin?Yoksa sen bu yüzdenmi rezil olduk diyip duruyorsun?Hadi hadiiii söyle bakalim:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…