ay doga bi tanesin canim degilim demi hain arkadasim oldurecem onu elimi kana bulayacam tutmayin beni
evet haklisin canim o bizden korksunverecegiz tabi, baska yolu yokkkkkkkiloda neymis korksun bizde
gunaydin balli kurabiyem .dogru ne kacamadi ben ne gordum nede sahit oldumgünaydin
Kacamakmi dedin?Yok canim yok öyle bisey
vay hainler vayyyhemen asalim keselim onlari...nedemek yaim dunya...bana deseler neyse
evet haklisin canim o bizden korksun
gunaydin balli kurabiyem .dogru ne kacamadi ben ne gordum nede sahit oldumbiz masumuz
Evet cok masumum ben.Kisir,patates salatasi,pogaca,börek,kereviz salatasi,mercimek salatasi,patlican salatasi,kuru patlican dolmasi,revani,künefe,kek.
Bunlar cok masum.Ben bisey yapmadimkiiiiiii:26:
Evet cok masumum ben.Kisir,patates salatasi,pogaca,börek,kereviz salatasi,mercimek salatasi,patlican salatasi,kuru patlican dolmasi,revani,künefe,kek.
Bunlar cok masum.Ben bisey yapmadimkiiiiiii:26:
deymez canım boş veray doga bi tanesin canim degilim demi hain arkadasim oldurecem onu elimi kana bulayacam tutmayin beni
evet haklisin canim, birakmak yok...eskisi gibi devam..yaza gunler kaldi...bana 117gun kaldi tatile.:18::18:.ozamana kadar citir olmam lazim citirbende dayanamadim pogaca yedim..anniskom okadar guzel yapiyorki...aslinda yemeyecektim..ama fritoz meselesi isi karistirdi acliktan aldim hemen 3 tane.. sabah 11de yemistim yogurdumu eve geldigimde 4du saat..hemen misafirlere cay felan koy derken iki saatimi aldi uyuz fritoz yoksa bozmazdim..ama pazar tatildigimda 100gr eksideydim
kizzzzzz ne ettin bukadar sen, kitliktanmi kaldiniyiki mankensin dedik haa...fil gibisin fillll... ..dikkat et kendine bakim.. .cocugunun eglencesine az kaldii
kizzzzzz ne ettin bukadar sen, kitliktanmi kaldiniyiki mankensin dedik haa...fil gibisin fillll... ..dikkat et kendine bakim.. .cocugunun eglencesine az kaldii
heee daha camide eylenecezz
Evet canim yaa.Birde regl oluyorum ya,gözde görünce dayanamadim.Ama bir tabak tepeleme falan degildi.Hepsinden 1-2 kasikti.Neyse dogru söylüyorsun.Kaldigim yerden devam kizlar.1 saat sonra elbisemi almaya gidicem.Zayiflamaliyim zayiflamaliyim
PisBen onu yanlis yazmistim sonra düzelttim.Ama hemen dalga meselesi yaptin
alırsan foto eklesene merak ettim
allah yüzünü güldürsün hala gülüyorum yaa
deymez canım boş ver
heee okudum bi de o vardı demi cevap yazacaktım unutmuşum kız kokusunuda mı duymadın ağda gibiboş ver yediysek yedik kaldığımız yerden devam önemli olan bu yedim nasıl olsa deyip ipin ucunu kaçırmamak
Tamam ekliycem mutlaka.Hem bakarsiniz yakisip yakismadigina
yok kiz kokusundanda anlamadim..yag kaynarken bir ara tatli koku geldi...dedim hamurun kokusu boyle guzel kokuyorhem birde hamarat kiziz ya...cabucak dolduracaktim masayi resmen rezil oldukk:78::78:birde ayaklarimin uzerine basamiyoruz...fritozde resmen bonus oldu..iki saat mutfakta surt dur
Evet canim yaa.Birde regl oluyorum ya,gözde görünce dayanamadim.Ama bir tabak tepeleme falan degildi.Hepsinden 1-2 kasikti.Neyse dogru söylüyorsun.Kaldigim yerden devam kizlar.1 saat sonra elbisemi almaya gidicem.Zayiflamaliyim zayiflamaliyim
yok kiz kokusundanda anlamadim..yag kaynarken bir ara tatli koku geldi...dedim hamurun kokusu boyle guzel kokuyorhem birde hamarat kiziz ya...cabucak dolduracaktim masayi resmen rezil oldukk:78::78:birde ayaklarimin uzerine basamiyoruz...fritozde resmen bonus oldu..iki saat mutfakta surt dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?