Amin amin amin amin yürekten diliyorum sizlerede nasip etsin en kısa zamanda rabbim inşallahAminn bitanem Allah razi olsun ♡♡♡ cok sukur kızını sana bagislamiş saglikla kucagina almayi nasip etmiş Rabbim. Bize de saglicakla kucagimiza alacagimiz evlatlar nasip etsin RabbimDelyDoly 'e bana ve isteyen herkese nasip etsin Allah'ım. Bu arada avatar resmim 2016 enlerinde en farklı guzel avatar secilmiş. Bi mutlu oldum ki. InsaAllah ugur getirir ona benzeyen bir kızım olur
Bugün tartıda 78 ler gördüm. Antidepresan iştahımı kesti baya pek yemek yiyemiyorum
Ayyy evet bende merak icindeyim canim...bu hafta gercekten herkesin menu guzeldi..Ya kızlar ben bugün çok heyecanlıyım aceba yarına kim ne kadar vericek meraktan catliycam resmen ilk defa bu kadar merak ediyorum
bende çok severim beklerimmmAy Ne şanslısın bende Osmaniyeliyim ve İskenderun'a bayılırım yaşamak istediğim şehir diye Osmaniye'ye gittikçe giderim
belkide tanıyorumdurCanım benim en iyi arkadaşlarımdan biri olan dilek ingilizce öğretmeni oda iskender unda yaşıyor
Gel mutlaka beklerim yaaa süper oluyo hele bide kar yağıyo ya dışarı buz içeri sıcacık soba gibi ısıtan yok her akşam çayımız sobadanAhu060812 ankaraya gelince sana sobaya gelicem
Gücün varsa yap valla fazla spor göz çıkarmazAy resmen kahvaltımı yazmamışım
1 salatalık 1 yumurta dereotu maydanoz peynir çeşitleri ve 2 dilim wasa :))))
Ben tarti oncesi sporun kas agirligi yaptigi dusunuyorum ..bu yuzden tarti once bir gun kaslar dinlenmesi lazim..Menüm kızlar;
Sabah : çörekotu yağı - elma sirkeli su- dereotu
Öğlen: brokoli Brüksel lahanası buharda haşlanmış Light ton balığı ve az kerevizim kalmıştı bi minik de light yoğurt
Bol su
Şimdi de acaba bi Leslie yapsam mı yoksa beyaz çayımı içip uyusam mı :) önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?