Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi akşamlar kızlar
Menümu vereyim
Sabah
Lor peyniri
5 tane siyah zeytin
Dereotu kıvırcık
2 tane tam buğday ekmeği
Yeşil çay
Ara
Yeşil çay
Öğle
1 kase yayla çorbası
Yarım tabak tavuk sote
Ara
1 bardak sütlü kahve
1 bardak metobolik çay
Aksam
Salata buyukce bir tabak yarım elma 1 ceviz ve peynirde koydum
Akşamı hafif yaptım malum cuma
2 litera su
Spor yok
Ausencia Ahu060812

Amin amin amin amin yürekten diliyorum sizlerede nasip etsin en kısa zamanda rabbim inşallah

Ayyy iki gündür yine ev yok bi ilaç mı icsem ama oda bazen iş yerinde etki ediyor sular filan kesilir mazallahh rezil olurum diye icemiyorum da, tartiyida çok etkiliyor ama

Ya kızlar ben bugün çok heyecanlıyım aceba yarına kim ne kadar vericek meraktan catliycam resmen ilk defa bu kadar merak ediyorum
Ayyy evet bende merak icindeyim canim...bu hafta gercekten herkesin menu guzeldi..

Vallaha cok ac yatiyorum dun gece ruyamda içli köfte gördüm ayy ne guzel görünüyordu bi uyandim sabah 5.20 ayyy midem kaziniyordu

Bende menü yazayım
Sabah
Melemen
Peynir zeytin
2 dl ekmek
Bi çay kaşığı bal
Bi çay kaşığı tahin pekmez ikisi de kaşığın ucuylaydı
Öğle sabah geç yediğim için YOk
Ara
Chialı yoğurt
Akşam
Izgara et
3Kanat
Salata
Böyle kalsa iyiydi de sonradan benim oğlan sobaya ekmek koyup tulum peyniri getirince bittiğim an oldu
2 dl ekmek
Peynir
Su 1,5
Spor yok

Menüm kızlar;

Sabah : çörekotu yağı - elma sirkeli su- dereotu

Öğlen: brokoli Brüksel lahanası buharda haşlanmış Light ton balığı ve az kerevizim kalmıştı bi minik de light yoğurt

Bol su

Şimdi de acaba bi Leslie yapsam mı yoksa beyaz çayımı içip uyusam mı :) önerilerinizi bekliyorum

Ben tarti oncesi sporun kas agirligi yaptigi dusunuyorum ..bu yuzden tarti once bir gun kaslar dinlenmesi lazim..

Ya çok heyecanlıyım kızlar yarın için hatta şimdi bi tur daha çörek otu elma sirkeli Dereotlu menümümü yapsam ay delirdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…