Tebrik ederim ablacım inşallah dileğin kabul olur ağlama kıyamam bu smiley bile beni etkiliyoAminn bitanem Allah razi olsun ♡♡♡ cok sukur kızını sana bagislamiş saglikla kucagina almayi nasip etmiş Rabbim. Bize de saglicakla kucagimiza alacagimiz evlatlar nasip etsin Rabbim @DelyDoly 'e bana ve isteyen herkese nasip etsin Allah'ım. Bu arada avatar resmim 2016 enlerinde en farklı guzel avatar secilmiş. Bi mutlu oldum ki. InsaAllah ugur getirir ona benzeyen bir kızım olur
bide şimdi yap bakalım Banu bu sefer sonuç nasıl olacak ?şu dörtgülük listeyi yapıcam sanırımm mmimu
Fatmam sen bu isi kafaya koydun olacaaaakkk 99 mevlidi icin kendine tarih hedefi koysana..mesela 15 subat..Ausencia canım kaptanım en yüksek kilom 147 idi bir kaç yıl önce akunktura gitmiştim o dr çıktı
Sonra 2015 haziranda mide küçültme ameliyat ı için dr gitmiştim 141çıkmıştım ama sonra olmadım ameliyat kendim biraz uğraştım
134kilo ile 2015 haziranda 7.takıma geldim sizdende o arkafaşlarımdanda Allah razi olsun desteklerinin vesilesi 102 kadar düştüm direnç kilolarımı kıramadım mayısta izne ayrıldım temmuzda 105 idim yaşadığı m olumsuz luk lar etkisiyle 118 çıktım sizinle başladom bakalim inşallah mezun olucam sizinle
Ne zaman yapacaksin masumum listenin ekran goruntusunu almisim belki bende yaparim seninle..şu dörtgülük listeyi yapıcam sanırımm mmimu
Ne zaman yapacaksin masumum listenin ekran goruntusunu almisim belki bende yaparim seninle..
Fatmam sen bu isi kafaya koydun olacaaaakkk 99 mevlidi icin kendine tarih hedefi koysana..mesela 15 subat..
Beni nasıl hayal ediyorsun acaba. Hayal ediyor musun acabaDi miii ya ??
Ben bi dely i hayalimde iyi tasvir etmişim .. çipil diye diye :)))
Onun dışında gördüğüm herkeste çuvalladım
Benim aklımda biri oluştu seninle konuşurken o tipi düşünüyorum artık ne kadar doğru bilmiyorumBeni saçma sapan hayal eden varsa .... ya şimdi konuşsun ya sonsuza denk sussun
ben hatay iskenderundayım burda öyle bir fırtına var ki paraşüt taksan havalanırsın uça uça işe gittim işten geldimroxen2303 canım sende mi Beylikdüzü benim ofisim orda da gitti elektrikler jeneratör var ama kardan korkup erken kaçtım
ben hatay iskenderundayım burda öyle bir fırtına var ki paraşüt taksan havalanırsın uça uça işe gittim işten geldim
ben hatay iskenderundayım burda öyle bir fırtına var ki paraşüt taksan havalanırsın uça uça işe gittim işten geldim
En yürekten aminnn diyorum canim.Aminn bitanem Allah razi olsun ♡♡♡ cok sukur kızını sana bagislamiş saglikla kucagina almayi nasip etmiş Rabbim. Bize de saglicakla kucagimiza alacagimiz evlatlar nasip etsin Rabbim @DelyDoly 'e bana ve isteyen herkese nasip etsin Allah'ım. Bu arada avatar resmim 2016 enlerinde en farklı guzel avatar secilmiş. Bi mutlu oldum ki. InsaAllah ugur getirir ona benzeyen bir kızım olur
Ay maşallah bayilirim ben kız çocuklarına allah bağışlasın inşallaheve gitsem b uyusam bi uyusam.
Eline emeğine sağlık cnmSPOR ÇETELESİ 2.HAFTA
Sabahçılar
Ausencia 30
@saydin78 50
Ahu060812 35
Sekercikiz 45
Nare83 40
Akşamcılar
@kelebekolacam65
roxen2303 45
Antepia27 55
mimu88 40
@DelyDoly80
@ErSeSi 10
Veee sıralama
1.dely doly 80
2. kelebekolacam 65
3.fatmanurkaya 55
4.saydın 50
5.roxen & şekercikız 45
6.mimu&masum 40
7.ahu 35
8.ausencia 30
Kızlar hatam gözümden kaçırdığım olduysa affola hepiniz elinizden geleni yaptınız çok teşekkür ediyorum umarım spor hayatnızda bir yer teşkil eder alışana kadar listeye devam bu hafta delydoly kelebekolacam fatmanurkaya azminiz süperdi
Ben ve kaptaniçem sağlık sorunları nedeniyle nazara geldik
Mimu gezisinden dolayı anca topladı
ama haftaya hepimiz daha iyi olmak için elimizden geleni yapacaz inşallah
Demi bencede nazardan nazardan yoksa ben elimden geleni yaptim sonuctaNazar değiyor canımmm söyleme aslında kayın validene hiç diyet yapıyorum bile deme.. ayyy çokta yiyiorum kendiliğinden gidiyor deee)) ben olsam öyle yaparım ayyy bişey yapmıyorum öyle kendiliğinden gidiyor diyete ihtiyacım yok ki zaten falanderim... )
benim kaynanam yazık zaten çok kilolu evdeki herkes ona karışınca ben onu hemen savunmaya geçiyordum.. tam ağzına bişey atacak yeme yeter yedin şişko diyorlar kadın yazık kızarıyor bırakıyor hemen yemeği ilk evlendiğimde eşimde yapıyordu dedim bi daha annene öyle demiyeceksin yazık kadın gülüyor falan ama üzülüyor o da istemez öyle olsun ilaç kullanıyor onlar yapıyor dedim... ondan sonra eşimde benimle birlikte kim ne söylerse annesini savunmaya geçti...
yazık ne yapsın bide kadını iyice üzüyorlar.. sen veremezsin sen yapamazsın diyorlar bir gün 20 günlüğüne yanıma geldi o zaman kızım yok yeni 1 yıllık evliyiz dedim kalk spor salonuna yazılıyoruz her gün 20 gün gittik geldik kadın 20 günde bayağı kilo verdi kayınbabam kızım bu senin yanında kalsın çok güzel kilo vermiş demeye başladı... hem eğlendik hemen kilo vermiştik ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?