Hayırlı olsun doktorcum yine beklerizayy nerdee sporda dimi wuhuuuuuuu bişeyde de ilk 3 e girdim.
ay kuzuma bak ya, ne çok büyüdü maşallaheve gitsem b uyusam bi uyusam.
Iyi gidiyor ahum isi bilmedigim icin ekrana bakiyorum :))Selam abla nasıl gidiyo
Hayırlı olsun doktorcum yine bekleriz
ekli dosyaları silmeyi mi unuttuneve gitsem b uyusam bi uyusam.
Iyi gidiyor ahum isi bilmedigim icin ekrana bakiyorum :))
bence tartı öncesi spor yapılmasa daha iyi olur kaslar dinlenir ve - çıkar...KuZu sen tartıdan önce yapmayım Perşembe sabahtan yapayım demiştin ya bugün yaparsan yarın sabah yapmazsın diye dedim biz Perşembe izin sen cuma sabah izin kullanacaktın benim de kafa karıştı şimdi
Evet tadini çıkarıyorum bende :)İlk başta öyle oluyor. Tadını çıkar, sonra öğreneceksin nasıl olsa ve yoğunlaşacak her şey
sildim sandım süre dolduekli dosyaları silmeyi mi unuttun
Selam bacilar..
Aminn bitanem Allah razi olsun ♡♡♡ cok sukur kızını sana bagislamiş saglikla kucagina almayi nasip etmiş Rabbim. Bize de saglicakla kucagimiza alacagimiz evlatlar nasip etsin Rabbimkelebekolacam
kelebekim bu arada ne şanslısın dogar dogmaz vermişler sanırım kucagına.
ben zorunlu sezaryen oldum hiç istemesem de. 40+3 olmuştuk.
kalp atışları düzensiz dedi doktor acilen aldı. tek başıma girdim ameliyathaneye. acılar içinde uyandım anesteziden. ama bebegim yanımda değildi.
4 saat solunum cihazına baglı kaldı yavrum, içim yandı ama getirmediler yanıma.
yarı baygın hep bebegim dedim..
en son getirdiklerinde gözyaşlarıma hakim olamamıştım. eşime de sorunlu olabilir demişler. bana yeni söylüyor. elleri titriyordu sebebsiz
çünkü şimdi çok şükür bir sorunu yok.. maşallah..topaç gibi
allah arzu eden herkese nasip kısmet eylesin.
öncelikle sevgili çipilim esmerimDelyDoly ve sarı papatyamız saydin78 'e
yani masumcum bir haftada mı 69 olmak için mi iddaya girdinizkızlar pazartesi günü hangi diyete başlasam acaba
arkadaşla iddaya girdikkk 69 olma tyarışına
o bu 4 günlük listeyi uyguluycakk
yani masumcum bir haftada mı 69 olmak için mi iddaya girdiniz
yok kim düşerse once 69 a
akşam yemeklerine ara verip bol sporlu hergün olmak şartı ile spor yaparsan olmamasıı mümkün değil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?