Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

KuZu sen tartıdan önce yapmayım Perşembe sabahtan yapayım demiştin ya bugün yaparsan yarın sabah yapmazsın diye dedim biz Perşembe izin sen cuma sabah izin kullanacaktın benim de kafa karıştı şimdi
bence tartı öncesi spor yapılmasa daha iyi olur kaslar dinlenir ve - çıkar...

Ausencia canım kaptanım en yüksek kilom 147 idi bir kaç yıl önce akunktura gitmiştim o dr çıktı
Sonra 2015 haziranda mide küçültme ameliyat ı için dr gitmiştim 141çıkmıştım ama sonra olmadım ameliyat kendim biraz uğraştım
134kilo ile 2015 haziranda 7.takıma geldim sizdende o arkafaşlarımdanda Allah razi olsun desteklerinin vesilesi 102 kadar düştüm direnç kilolarımı kıramadım mayısta izne ayrıldım temmuzda 105 idim yaşadığı m olumsuz luk lar etkisiyle 118 çıktım sizinle başladom bakalim inşallah mezun olucam sizinle

Aminn bitanem Allah razi olsun ♡♡♡ cok sukur kızını sana bagislamiş saglikla kucagina almayi nasip etmiş Rabbim. Bize de saglicakla kucagimiza alacagimiz evlatlar nasip etsin Rabbim DelyDoly 'e bana ve isteyen herkese nasip etsin Allah'ım. Bu arada avatar resmim 2016 enlerinde en farklı guzel avatar secilmiş. Bi mutlu oldum ki. InsaAllah ugur getirir ona benzeyen bir kızım olur

Deli yağmur yağıyor valla ayy yukardan eve inecek sular galiba nasil yagiyor korktum esime dedim vallaha yolda kalirsin hemencik gel dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…