Kızlar hepinizi tebrik ederimArkadaşlar bu arada Kadın Kulübü Enler yarışması vardı , bir çoğunuzun haberi olmadı yarışamadan bilmiyorum ama yarışma sona erdiğine göre yazabilirim artık
Üyelerin oyları ile ;
Diyet grupları en iyi buluşma grubu seçildi .
Ve ayrıca bizim takımdan ...
En Farklı/Güzel Avatara Sahip KK Üyesi;
saydin78
En Kitap Kurdu KK Üyesi;
Davina
En Komik KK Üyesi;
DelyDoly
En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;
Ausencia
Türkçeyi En Güzel Kullanan KK Üyesi;
Ausencia
Seçildi ...
Çok kategori vardı , çokta aday . Tebrik ederim arkadaşlarımı , bende 3. kupayı da alacaktım ama en canayakın üye kategorisini kıl payı kaçırmışım .
İste buna çok sevindimCanıım benim elektirik gel git karışık bir gün oldu ... şimdi gördüm bu alıntıyı .
Buralardayım tatlım , haftaya mezuniyet ilan ederim muhtemelen ama takımı sıkı sıkı saracak bir gönüllü çıkana kadar burdayım
bende öyle düşündüm aslında da , bu hafta 100 gr mı görünceyoksa ben senden benimle beraber mezuniyet bekliyordum . çıkarıyorum tatlım o zaman .
tamam tatlım
Oyy ne. Güzel yaa. Cogu bizim takımın kizi.Arkadaşlar bu arada Kadın Kulübü Enler yarışması vardı , bir çoğunuzun haberi olmadı yarışamadan bilmiyorum ama yarışma sona erdiğine göre yazabilirim artık
Üyelerin oyları ile ;
saydin78
En Kitap Kurdu KK Üyesi;
Davina
En Komik KK Üyesi;
DelyDoly
Ausencia
Ausencia
Seçildi ...
Çok kategori vardı , çokta aday . Tebrik ederim arkadaşlarımı , bende 3. kupayı da alacaktım ama en canayakın üye kategorisini kıl payı kaçırmışım .
Çok yerinde secimler olmusArkadaşlar bu arada Kadın Kulübü Enler yarışması vardı , bir çoğunuzun haberi olmadı yarışamadan bilmiyorum ama yarışma sona erdiğine göre yazabilirim artık
Üyelerin oyları ile ;
saydin78
En Kitap Kurdu KK Üyesi;
Davina
En Komik KK Üyesi;
DelyDoly
Ausencia
Ausencia
Seçildi ...
Bildirim alanında iki takım henüz bildirim yapmadı . Şu an birinciyiz , iki takım bildirim sonrası en kötü 3.lük gelir ya da........
O zaman akşam parti var
TebriklerArkadaşlar bu arada Kadın Kulübü Enler yarışması vardı , bir çoğunuzun haberi olmadı yarışamadan bilmiyorum ama yarışma sona erdiğine göre yazabilirim artık
Üyelerin oyları ile ;
saydin78
En Kitap Kurdu KK Üyesi;
Davina
En Komik KK Üyesi;
DelyDoly
Ausencia
Ausencia
Seçildi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?