Ahu geçmis olsun cnmmm
Ayy bende aynı şeyi dusundum dünkü milföy aramızı acsada kapatın klintinimlada bugukklnki ekşi arayı yumuşatır diye düşünüyorum..
Bugunude atlaticam alnının akıyla ins
Sağolun kızlar hepinize mutlu yıllar bu aradaAhu060812 gecmis olsun canim ve Allahim sana güç kuvvet versin.
Sağol sherry ladyimAhu060812 gecmis olsun canım
Hadi ya senin de kötü olmuş kuzum tez vakitte kurtulalım inşallahValla patron da işyerindee hiçç yarım gün olcak gibi değill pinekliyozz öylee
bu tabloya yakışmayan bir sonuç olmuş utandım şimdi23/30 ARALIK HAFTANIN EN LİSTESİ
Ausencia 2200 GR. %3.23 saydin78 1400 GR. %2.14 - @masumm 1500 GR. %2.02
ada81 1300 GR. %1.70 mimu88 1300 GR. %1.61 Sekercikiz 900GR. %1.33 - T tuba52 1100 GR. %1.22
vorones 800 GR. %1.19 cydnz_1 1700 GR.(2HFT) %1.02 - @fatmanurkaya 1000 GR. %0.89
DelyDoly 700 GR. %0.78 Kedibochi 600 GR. %0.71 Betulina 400 GR. %0.50 roxen2303 100 GR. %0.16 kelebekolacam 100 GR. %0.13 Ahu060812 SABİT begum75 +100 GR. % -0.17
HAFTANIN EN FİTİ Ausencia
Tebrik eder , başarılarının devamını dilerim
HAFTANIN SÜPER İKİLİSİ
saydin78 VE @masumm
2 üzeri yüzdeleri ile listeleri alt üst eden iki güzellik . İkinizi de kocaman öpüyorum .
Saydın canım hedefine çok az kaldı , aynı istikrarla yola devam edeceğine eminimMasumum sende artık kırdın zincirleri , gelsin 60 lar
HAFTANIN HEDEFE KİTLENİP , İYİ KİLO YOLLAYANLARI
ada81
mimu88
Sekercikiz
T tuba52
@vorones
cydnz_1
@fatmanurkaya
DelyDoly
Kedibochi
Öncelikle sevgili ada ve mimu'ya kocaman tebrikler ve teşekkürler hem kendi adıma , hem 7.takım adına . Geldikleri ilk günden beri bulundukları katılım ve arkadaşlık için , kısa sürede yakaladıkları adaptasyon için ve giden kiloları ile takıma katkıları için
ve sherry'imgeldiği günden beri kanımın ısındığı hatun kişi uzun oldu , zaman aldı ama oldu artık diyeti kolay kolay bırakacağını düşünmüyorum .
Ahahah vero , veroooooo pufff ... baktı kaptan 65hemen gaza geldi , aynen devaaaaam vero haftayada . 14 şubat yarışında derece bekliyorum senden .
sekercikız canım , gözlerini hedefe kitledin , nefes almadan koşuyorsun , bana da destek olmak ve kocaman tebrik etmek düşüyor sadece
fatmacım sende öyle ... O 99 mevlidi benim içime bile dert oldu . Yapacağız o kutlamayı
dely im dolum , bu hafta bomba gelmedi senden beklediğim derkeeeeeeen sabah fotonu gördüm yaa , sen bombayı tartı dışı patlatıyormuşsun be güzelimSüpersin .
Ceydaaaa , kaçak ceyda , kayıp ceyda , ausu arkasından topik topik aratan ceydaaaaa .. istikrarını tebrik ederimspora başla .... e miii ?
HAFTANIN YALNIZ KOVBOYU
Betulina
400 gr la seni üste koysam olsam , altta koysam olmaz .
Ahanda dur burda bu hafta tek başına
Haftanın seninle ilgili özetini sen yapmıştım zaten betülüm , doğru zamanındaki yanlışlar....yanlış zamandaki doğrular... ama geçen bu iki hafta sana bir daha diyetin hain olduğunu ve azıcık göz ardı edince insanı mutlu eden sonucu getirmediğini göstermiştir
HAFTANIN AKMADIK , DAMLADIK ... 100 GR KAPLUMBAĞALARI
roxen2303
kelebekolacam
Roxenim mezuniyet kepin hazır , sen nerdesinnn ? 100 gr lara devam edersen , kep i başkasına veririm heee
doktorummmm vefakar fedakar çilekeş doktorumspor desen vardııı , diyet desen vardııı .... bu 100 gr. mın intikamını söke söke al bu hafta
HAFTANIN SABİTE DEMİR ATAN KARA BAHTLISI
Ahu060812
Ahhh ahu ahhhhh , yemeyecektin gece gece o ekmekleri ... Dilimden düşmesin artık .
Şaka bir yana gülüm , sporu çok ihmal ettin bu hafta , tekrar ele al sıkıca . Ve gerçekten bizlerin gece yemek gibi bir lüksümüz yok
Hadi bakalım benim tanıdığım ahu , haftaya yıkar geçeriz buraları ...
HAFTANIN DİPTEYİM , SONDAYIM , DEPRESYONDAYIMI
begum75
İnsan +100 le de burada olur mu yahu ?
Bu hafta şansına takım iyiydi .
Ama sende hedefine el uzatsan geldin , artık artı görmemek için elinden geleni yapmalısın bence begümcüm .
Benciller ne fabrikanın içini ne ofisleri acmamışlar ısınması için 17 derecede kat kat dolanıyorumayy dikkat et fatmacım hasta olma aman.. sıkı giyin..
Hayır maddi manevi azıcık karşılığını alsam inan gam yemeyeceğim delym ama gerçekten sırf sömürü. Ve patrondan çok müdürleri yüzünden oluyor hak hukuk bilen nerede. Kendi cepleri için insanları sömürme tek dertleri. Bebek doğacak olmasa üç ay önce niyetime almıştım başka is bulmayı ama mayısa kadar sabredeceğim artıkKıyamamm canımm yaa aynenn özel sektör insanın canınııı çıkarıyor hepp daha fazla emekk heppp
Ay canım geçmiş olsun fena olmuş sabi muhallebi puding falan denesen belki yiyebilir ya da pipetle çorba içseGünaydın güzeller 2 gündür evde mahsur kaldım yaa burda 50 cm kar var arabanın tekeri gözükmüyor çıkamıyorum evden büyük kızımda çok hasta dişini çektirdi o gece dilini mi ısırdı naptı dilin yanı bembeyaz ikigün dişten yiyemedi dün bugünde dilden yiyemedi yavrum en sevdiği yemekleri istiyo e aç tabi ama yiyemiyo anne çok canım çekiyo ama yiyemiyorum diyo iyileşme sürecindeydi bu güçsüzlük yeniden hasta etti ateşle mücadele başladı bi de dilini oynayamıyor çocuk kaç gündür bi kase yopurtla duruyo sabah tuzlu su gargara yaptık afta dönüştü sanırım yarası off ya napacan bilemedim şimdi onları eşimle anneme gönderdim bende evi temizleyip gidecem ptesi de doktordan randevu aldım kendime.smeer ve patoloji sonuçlarım çıkmış bide kan testi yaptırcam bakalım ne olacak Salı'da gün var ben bu koca evi ne ara temizleyeceksem off
Süper canım iyiki dün bu kilonda değildin sonra fazla eksiyi korumak sıkıntı olurdu zaten de birinciydik
Ay canım Rabbim yardımcın olsun inşallah yılbaşı sonrası dinlenmeye fırsat verirler
Bende öyle düşündüm şimdi anneannesinde kuzum bende evi toplayıp gitçem güya tatilin tadını çıkaracaktı yavrum yattı anca hayır biz yerken nasıl imreniyo Allah ım görüp te yiyememek ne zor Rabbim fakire fukaraya yardım etsinAy canım geçmiş olsun fena olmuş sabi muhallebi puding falan denesen belki yiyebilir ya da pipetle çorba içse
Kız kaptaniçem ben o ekmekleri yemekte yedim gece yemedim de desem ne fayda geçen hafta sporu spirali ha kaydırdım ha kaydıracam diye korkumdan yapamadıydım ama bu hafta öyle bi sorunum kalmadı23/30 ARALIK HAFTANIN EN LİSTESİ
Ausencia 2200 GR. %3.23 saydin78 1400 GR. %2.14 - @masumm 1500 GR. %2.02
ada81 1300 GR. %1.70 mimu88 1300 GR. %1.61 Sekercikiz 900GR. %1.33 - T tuba52 1100 GR. %1.22
vorones 800 GR. %1.19 cydnz_1 1700 GR.(2HFT) %1.02 - @fatmanurkaya 1000 GR. %0.89
DelyDoly 700 GR. %0.78 Kedibochi 600 GR. %0.71 Betulina 400 GR. %0.50 roxen2303 100 GR. %0.16 kelebekolacam 100 GR. %0.13 Ahu060812 SABİT begum75 +100 GR. % -0.17
HAFTANIN EN FİTİ Ausencia
Tebrik eder , başarılarının devamını dilerim
HAFTANIN SÜPER İKİLİSİ
saydin78 VE @masumm
2 üzeri yüzdeleri ile listeleri alt üst eden iki güzellik . İkinizi de kocaman öpüyorum .
Saydın canım hedefine çok az kaldı , aynı istikrarla yola devam edeceğine eminimMasumum sende artık kırdın zincirleri , gelsin 60 lar
HAFTANIN HEDEFE KİTLENİP , İYİ KİLO YOLLAYANLARI
ada81
mimu88
Sekercikiz
T tuba52
vorones
cydnz_1
@fatmanurkaya
DelyDoly
Kedibochi
Öncelikle sevgili ada ve mimu'ya kocaman tebrikler ve teşekkürler hem kendi adıma , hem 7.takım adına . Geldikleri ilk günden beri bulundukları katılım ve arkadaşlık için , kısa sürede yakaladıkları adaptasyon için ve giden kiloları ile takıma katkıları için
ve sherry'imgeldiği günden beri kanımın ısındığı hatun kişi uzun oldu , zaman aldı ama oldu artık diyeti kolay kolay bırakacağını düşünmüyorum .
Ahahah vero , veroooooo pufff ... baktı kaptan 65hemen gaza geldi , aynen devaaaaam vero haftayada . 14 şubat yarışında derece bekliyorum senden .
sekercikız canım , gözlerini hedefe kitledin , nefes almadan koşuyorsun , bana da destek olmak ve kocaman tebrik etmek düşüyor sadece
fatmacım sende öyle ... O 99 mevlidi benim içime bile dert oldu . Yapacağız o kutlamayı
dely im dolum , bu hafta bomba gelmedi senden beklediğim derkeeeeeeen sabah fotonu gördüm yaa , sen bombayı tartı dışı patlatıyormuşsun be güzelimSüpersin .
Ceydaaaa , kaçak ceyda , kayıp ceyda , ausu arkasından topik topik aratan ceydaaaaa .. istikrarını tebrik ederimspora başla .... e miii ?
HAFTANIN YALNIZ KOVBOYU
Betulina
400 gr la seni üste koysam olsam , altta koysam olmaz .
Ahanda dur burda bu hafta tek başına
Haftanın seninle ilgili özetini sen yapmıştım zaten betülüm , doğru zamanındaki yanlışlar....yanlış zamandaki doğrular... ama geçen bu iki hafta sana bir daha diyetin hain olduğunu ve azıcık göz ardı edince insanı mutlu eden sonucu getirmediğini göstermiştir
HAFTANIN AKMADIK , DAMLADIK ... 100 GR KAPLUMBAĞALARI
roxen2303
kelebekolacam
Roxenim mezuniyet kepin hazır , sen nerdesinnn ? 100 gr lara devam edersen , kep i başkasına veririm heee
doktorummmm vefakar fedakar çilekeş doktorumspor desen vardııı , diyet desen vardııı .... bu 100 gr. mın intikamını söke söke al bu hafta
HAFTANIN SABİTE DEMİR ATAN KARA BAHTLISI
Ahu060812
Ahhh ahu ahhhhh , yemeyecektin gece gece o ekmekleri ... Dilimden düşmesin artık .
Şaka bir yana gülüm , sporu çok ihmal ettin bu hafta , tekrar ele al sıkıca . Ve gerçekten bizlerin gece yemek gibi bir lüksümüz yok
Hadi bakalım benim tanıdığım ahu , haftaya yıkar geçeriz buraları ...
HAFTANIN DİPTEYİM , SONDAYIM , DEPRESYONDAYIMI
begum75
İnsan +100 le de burada olur mu yahu ?
Bu hafta şansına takım iyiydi .
Ama sende hedefine el uzatsan geldin , artık artı görmemek için elinden geleni yapmalısın bence begümcüm .
Evet kaptan katılıyorum arkadaşların hedefleri baya yüksek listeye baktım benimki biraz az olmuş
Pazartesi salona gidecem kayıt yaptırayım haber ederim sanakızlar bu arada artık sporları tek başlık altında toplayacağım ve sıralama şeklinde olacak herkes ne zaman yapabilirse sporunu yapsın gerekirse gece bile
Puanlamayı bilmeyenler için hatırlatayım
2 mil leslie 5 puan (100 kg üzeri 10)
2 mil leslie +egzersiz ve 30-60 dk arası spor 10 puan
60-90 dk arası 15puan
90dk üzeri 20 puan
Habinar seni ne zaman ekliyoruz
Geçmiş olsun Elif'in dişini çektirdinGünaydın güzeller 2 gündür evde mahsur kaldım yaa burda 50 cm kar var arabanın tekeri gözükmüyor çıkamıyorum evden büyük kızımda çok hasta dişini çektirdi o gece dilini mi ısırdı naptı dilin yanı bembeyaz ikigün dişten yiyemedi dün bugünde dilden yiyemedi yavrum en sevdiği yemekleri istiyo e aç tabi ama yiyemiyo anne çok canım çekiyo ama yiyemiyorum diyo iyileşme sürecindeydi bu güçsüzlük yeniden hasta etti ateşle mücadele başladı bi de dilini oynayamıyor çocuk kaç gündür bi kase yopurtla duruyo sabah tuzlu su gargara yaptık afta dönüştü sanırım yarası off ya napacan bilemedim şimdi onları eşimle anneme gönderdim bende evi temizleyip gidecem ptesi de doktordan randevu aldım kendime.smeer ve patoloji sonuçlarım çıkmış bide kan testi yaptırcam bakalım ne olacak Salı'da gün var ben bu koca evi ne ara temizleyeceksem off
Süper canım iyiki dün bu kilonda değildin sonra fazla eksiyi korumak sıkıntı olurdu zaten de birinciydik
Ay canım Rabbim yardımcın olsun inşallah yılbaşı sonrası dinlenmeye fırsat verirler
Aynen bi kere birinci olmuştum 4 kilo vermiştim diyetisyene gittiğim ilk haftaydı hiç kaçamak yapmamıştım hey gidi günlerhiç düşünebiliyor musun hiç ama hiç kaçamak yapmayan bi littlecoffeedoc
Neyseee o değilde 69,9 muuuu 60 lar aman allahım süper olur
69,9 olsun anlaştık
İyi geceler sevgili takımım
Menümü veriyorum
Sabah
3dlm ekmeği
7zeytin
2 dlm peynir
Maydanoz
ARA
1elma
1mandalina
ÖĞLE
Tavuk
Salata
Yogurt
2dlm ekmeği
ARA
2DLM tam buğday ekmeği
Peynir
AKŞAM
közlenmiş patlıcan yemegı
2dlm tam buğday ekmek
Yoğurt
ARA
Tarcınlı süt
1elma
2mil lesli
2kupa y.cay
2lt civarında su
Hayırlı geceler sevgili takımım
Ausencia
Ausencia kaptanım kklubünde başka görevde yapıcakmışsın kutlarım
Enlerden dolayı seni saydın davina yı hatırlıyorum Kutlarım canım
Canım sen 7.takıma gelmeden önce neredeydin benim zamanda yoktun
Vee neden 7.takımı seçtin
Sorularım şimdilik bu kadar yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Tabiki kendi adımada arkadaş larımın adına çok mutluyum canım burada olmana
Seni biraz daha yakından tanımak istedim
Yok ablam bırakmadımda dengesizlik devam ediyor. Bu hafta aşırı yogun geçti eve az önce geldim. Fuar vardı orayı topladık filan anca geldik yarında işe gideceğim yineişyerinde stok muhasebe sistemi değişti birde yogunluk terslik bir arada çıldırmacalae yaşıyoruz. Malum elektrik kesintileride tuzu biberi oldu. Şu hafta bitsede kurtulsam valla ya.
Sen nasılsın canım ablam?
Ausencia milföy deki ciddiyetin farkindayim,onu demiyorum sonraki yılbaşı ve milföy sonrası kilo verme iddaaindan bahsediyorum..
Yarın gideceğim yer tatlıları ile meşhur bir yer ama emin ol en az hasar ile donucem ben yoksa sende beni bu takımdan aşağı sallandir
Çok ilginç bişiy oldubugün tartiliyon ddim WC işini çözdüm ve biraz geç kalktım diye ona nesi
71.6nasil olduğunu hiç bilmiyorum
Valla bu hafta benim tatil klasigim yalan oldu hem çalışıyorum hem sayım yapıyoruz hatta yarın da
Günaydın sekerler
yılın son gününden herkeslere gü-nay -dııııınn
4 yaşındaki kızım beni cizmis arkadasa gösterdim diyor ki basen ayrıntısını da unutmamış.Eki Görüntüle 1932615
Günaydın güzeller 2 gündür evde mahsur kaldım yaa burda 50 cm kar var arabanın tekeri gözükmüyor çıkamıyorum evden büyük kızımda çok hasta dişini çektirdi o gece dilini mi ısırdı naptı dilin yanı bembeyaz ikigün dişten yiyemedi dün bugünde dilden yiyemedi yavrum en sevdiği yemekleri istiyo e aç tabi ama yiyemiyo anne çok canım çekiyo ama yiyemiyorum diyo iyileşme sürecindeydi bu güçsüzlük yeniden hasta etti ateşle mücadele başladı bi de dilini oynayamıyor çocuk kaç gündür bi kase yopurtla duruyo sabah tuzlu su gargara yaptık afta dönüştü sanırım yarası off ya napacan bilemedim şimdi onları eşimle anneme gönderdim bende evi temizleyip gidecem ptesi de doktordan randevu aldım kendime.smeer ve patoloji sonuçlarım çıkmış bide kan testi yaptırcam bakalım ne olacak Salı'da gün var ben bu koca evi ne ara temizleyeceksem off
Çocuklardan kaçmıyor birşey benim oğlanlar beni çizmişti anne daha zayıf cizdim üzülme diye demişti
Eki Görüntüle 1932636
Yeni yıl hediyesi hepinize. Bayanlar sizlere özel siparis benden farklı renk ve seçenekler mevcut...
2017 yılı hepimize sevgi baris mutluluk huzur getirsin insallahhh güzel bir yıl olurr
Ahu geçmis olsun cnmmm
Ayy bende aynı şeyi dusundum dünkü milföy aramızı acsada kapatın klintinimlada bugukklnki ekşi arayı yumuşatır diye düşünüyorum..
Bugunude atlaticam alnının akıyla ins
bu tabloya yakışmayan bir sonuç olmuş utandım şimdiartık spora ağırlık verip biran önce hedefe varmam lazım...
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Ay hadi inşYahu neden düşünemeyeyim , bence sende düşün saadet .
Sen kaçamaksız diyet yapar , pekala da o 14 Şubatta 69.9 ü görürsünnnnn ....
Evet kaptan katılıyorum arkadaşların hedefleri baya yüksek listeye baktım benimki biraz az olmuş
Tebrik ediyorum cesaretlerinden ötürü hepsini özellikleAhu060812 seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?