Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

23/30 ARALIK HAFTANIN EN LİSTESİ

1. Ausencia 2200 GR. %3.23
  2. saydin78 1400 GR. %2.14
  3. @masumm 1500 GR. %2.02
  4. ada81 1300 GR. %1.70
  5. mimu88 1300 GR. %1.61
  6. Sekercikiz 900GR. %1.33
  7. T tuba52 1100 GR. %1.22
  8. vorones 800 GR. %1.19
  9. cydnz_1 1700 GR.(2HFT) %1.02
  10. @fatmanurkaya 1000 GR. %0.89
  11. DelyDoly 700 GR. %0.78
  12. Kedibochi 600 GR. %0.71
  13. Betulina 400 GR. %0.50
  14. roxen2303 100 GR. %0.16
  15. kelebekolacam 100 GR. %0.13
  16. Ahu060812 SABİT
  17. begum75 +100 GR. % -0.17

HAFTANIN EN FİTİ Ausencia

Tebrik eder , başarılarının devamını dilerim

HAFTANIN SÜPER İKİLİSİ

saydin78 VE @masumm

2 üzeri yüzdeleri ile listeleri alt üst eden iki güzellik . İkinizi de kocaman öpüyorum .
Saydın canım hedefine çok az kaldı , aynı istikrarla yola devam edeceğine eminim Masumum sende artık kırdın zincirleri , gelsin 60 lar

HAFTANIN HEDEFE KİTLENİP , İYİ KİLO YOLLAYANLARI

ada81

mimu88

Sekercikiz

T tuba52

vorones

cydnz_1

@fatmanurkaya

DelyDoly

Kedibochi

Öncelikle sevgili
ada ve mimu'ya kocaman tebrikler ve teşekkürler hem kendi adıma , hem 7.takım adına . Geldikleri ilk günden beri bulundukları katılım ve arkadaşlık için , kısa sürede yakaladıkları adaptasyon için ve giden kiloları ile takıma katkıları için

ve
sherry'im geldiği günden beri kanımın ısındığı hatun kişi uzun oldu , zaman aldı ama oldu artık diyeti kolay kolay bırakacağını düşünmüyorum .
Ahahah
vero , veroooooo pufff ... baktı kaptan 65 hemen gaza geldi , aynen devaaaaam vero haftayada . 14 şubat yarışında derece bekliyorum senden .
sekercikız canım , gözlerini hedefe kitledin , nefes almadan koşuyorsun , bana da destek olmak ve kocaman tebrik etmek düşüyor sadece
fatmacım sende öyle ... O 99 mevlidi benim içime bile dert oldu . Yapacağız o kutlamayı
dely im dolum , bu hafta bomba gelmedi senden beklediğim derkeeeeeeen sabah fotonu gördüm yaa , sen bombayı tartı dışı patlatıyormuşsun be güzelim Süpersin .
Ceydaaaa , kaçak ceyda , kayıp ceyda , ausu arkasından topik topik aratan ceydaaaaa .. istikrarını tebrik ederim spora başla .... e miii ?

HAFTANIN YALNIZ KOVBOYU

Betulina

400 gr la seni üste koysam olsam , altta koysam olmaz .
Ahanda dur burda bu hafta tek başına
Haftanın seninle ilgili özetini sen yapmıştım zaten betülüm , doğru zamanındaki yanlışlar....yanlış zamandaki doğrular... ama geçen bu iki hafta sana bir daha diyetin hain olduğunu ve azıcık göz ardı edince insanı mutlu eden sonucu getirmediğini göstermiştir

HAFTANIN AKMADIK , DAMLADIK ... 100 GR KAPLUMBAĞALARI

roxen2303

kelebekolacam

Roxenim mezuniyet kepin hazır , sen nerdesinnn ? 100 gr lara devam edersen , kep i başkasına veririm heee

doktorummmm vefakar fedakar çilekeş doktorum spor desen vardııı , diyet desen vardııı .... bu 100 gr. mın intikamını söke söke al bu hafta

HAFTANIN SABİTE DEMİR ATAN KARA BAHTLISI

Ahu060812

Ahhh ahu ahhhhh , yemeyecektin gece gece o ekmekleri ... Dilimden düşmesin artık .
Şaka bir yana gülüm , sporu çok ihmal ettin bu hafta , tekrar ele al sıkıca . Ve gerçekten bizlerin gece yemek gibi bir lüksümüz yok
Hadi bakalım benim tanıdığım ahu , haftaya yıkar geçeriz buraları ...

HAFTANIN DİPTEYİM , SONDAYIM , DEPRESYONDAYIMI

begum75

İnsan +100 le de burada olur mu yahu ?
Bu hafta şansına takım iyiydi .
Ama sende hedefine el uzatsan geldin , artık artı görmemek için elinden geleni yapmalısın bence begümcüm .

bu tabloya yakışmayan bir sonuç olmuş utandım şimdi artık spora ağırlık verip biran önce hedefe varmam lazım...
kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Kıyamamm canımm yaa aynenn özel sektör insanın canınııı çıkarıyor hepp daha fazla emekk heppp
Hayır maddi manevi azıcık karşılığını alsam inan gam yemeyeceğim delym ama gerçekten sırf sömürü. Ve patrondan çok müdürleri yüzünden oluyor hak hukuk bilen nerede. Kendi cepleri için insanları sömürme tek dertleri. Bebek doğacak olmasa üç ay önce niyetime almıştım başka is bulmayı ama mayısa kadar sabredeceğim artık

Ay canım geçmiş olsun fena olmuş sabi muhallebi puding falan denesen belki yiyebilir ya da pipetle çorba içse

Son düzenleme:
Ay canım geçmiş olsun fena olmuş sabi muhallebi puding falan denesen belki yiyebilir ya da pipetle çorba içse
Bende öyle düşündüm şimdi anneannesinde kuzum bende evi toplayıp gitçem güya tatilin tadını çıkaracaktı yavrum yattı anca hayır biz yerken nasıl imreniyo Allah ım görüp te yiyememek ne zor Rabbim fakire fukaraya yardım etsin

Kız kaptaniçem ben o ekmekleri yemekte yedim gece yemedim de desem ne fayda geçen hafta sporu spirali ha kaydırdım ha kaydıracam diye korkumdan yapamadıydım ama bu hafta öyle bi sorunum kalmadı geri döndüm inşallah

Habinar canım geçmişe dönmeden seni gördüm 14 Şubata katılıyormuşsun çok sevindim .
Evet kaptan katılıyorum arkadaşların hedefleri baya yüksek listeye baktım benimki biraz az olmuş
Tebrik ediyorum cesaretlerinden ötürü hepsini özellikle Ahu060812 seni

Pazartesi salona gidecem kayıt yaptırayım haber ederim sana

Geçmiş olsun Elif'in dişini çektirdin
Karbonatlı suyla çalkalat tuzlu suda pişirir çabuk iyileşir

Yahu neden düşünemeyeyim , bence sende düşün saadet .

Sen kaçamaksız diyet yapar , pekala da o 14 Şubatta 69.9 ü görürsünnnnn ....

Teşekkürler fatmacım , tabi ki fatmacım cevaplayayım hemen . Haklısın birbirimizi çok tanımıyoruz :)
Ben 7 takımdan önce uzuuuuun bir süre 3-4 sene diyet başlığına hiç uğramadım canım . Bir kez 4. takımda yarışmıştım o senelerde , orda da kısa sürede 58 ile mezun olmuştum .
Ben genelde siyaset başlığındaydım . Orada bir süre editörlükte yaptım . Siyaset ilgi alanım , okuduğum bölümle ilişki ...
Kk da aktif bir üyeyim , ya da dim diyeyeim buraya geldiğimden beri pek başka yerlere uğrayamıyorum

7. takıma da sevgili @aeben arkadaş listemdeydi , onun sürekli burada olduğunu görüp geldim .

@aeben demişken bir sitem edeyim de gelsin bir selam versin , o kadar 1. olduk , bir kutlasın .

Canım ya , az kaldı gülüm . Dinlenirsin bundan sonra inşallah .
Dengeyi koru canım ya , sen çok değerlisin benim için , iki hafta sonra bomba gibi dönmüş ol emiii ? ben iyiyim , haftaya Cuma burada ol , kep fırlatacağımmmmmm

Yapar mıyım yaaa

En az hasar .... en ennnnn en az ? Anlaştık bile .

Çok ilginç bişiy oldu bugün tartiliyon ddim WC işini çözdüm ve biraz geç kalktım diye ona nesi
71.6 nasil olduğunu hiç bilmiyorum

Hehhhhh işte bunu gör bak ..buna iyi baaaak .

Az hasar olmazsaaaaa yine 72.

Valla bu hafta benim tatil klasigim yalan oldu hem çalışıyorum hem sayım yapıyoruz hatta yarın da

Canım kolay gelsin çok , konunun devamını da okudum . Zor ... her türlü özel sektör çalışanının suyunu çıkarıyor .İnsan haklarına tamamen aykırı çalışma şartları /saatleri . Ama itiraz etsin bunca iş bekleyen varken , kapı orda derler

Günaydın sekerler

Tünaydınnnnnnnn

yılın son gününden herkeslere gü-nay -dııııınn

Tünaydınnnnnnnnnnnnnn

Gunaydin bacilarim..

Ausencia ausum sabah tartildim 79.1 canim guncel.

Tünaydınnnnnnnnnnn

Ekledim canım ekledim de .

Acil sinyaller , kırmızı alarmlar başlamış day'im

4 yaşındaki kızım beni cizmis arkadasa gösterdim diyor ki basen ayrıntısını da unutmamış. Eki Görüntüle 1932615

Çocuklar çoooook objektif

Çok geçmiş olsun kuzuya Kıyamam hiç ya....
Sana da güzel sonuçlar olsun canım testlerde .
Fıstığı öp aus teyzesi için , Rabbim şifa versin hemen iyileşsin .

Çocuklardan kaçmıyor birşey benim oğlanlar beni çizmişti anne daha zayıf cizdim üzülme diye demişti

Yaaaaa , erkek çocukların anne yaklaşımı işte . Kıyamam kuzu ya

Eki Görüntüle 1932636
Yeni yıl hediyesi hepinize. Bayanlar sizlere özel siparis benden farklı renk ve seçenekler mevcut...
2017 yılı hepimize sevgi baris mutluluk huzur getirsin insallahhh güzel bir yıl olurr

Ahhhh deliiii ya

Ayyyyy çiçeklileri çıkmış deliii , bana onlardan alll

gözüm 24 saat üzerinde

bu tabloya yakışmayan bir sonuç olmuş utandım şimdi artık spora ağırlık verip biran önce hedefe varmam lazım...
kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Tatlım haftaya en az 300 gr . eksi olsun

Evet kaptan katılıyorum arkadaşların hedefleri baya yüksek listeye baktım benimki biraz az olmuş
Tebrik ediyorum cesaretlerinden ötürü hepsini özellikle Ahu060812 seni

İddialı olanlardan başaracak olanlar var , ama normalde her hafta 400-500 verirken hafta da bir hedeflemek , evet fazlaca iddia:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…