Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Slm kızlar nasılsınız

Tuba yan topikten bir arkadaş sorunca arayıp buldum , bak bu benim eski diyet listemdi .100 kile başlamış , 75 e kadar bu listede ile ayda 4-5 kilo vermiştim .

Bir bak bakalım senin ki ile fark var mı çok ?

Sabah :

1 fincan şekersiz yeşil çay
3 adet etimek
1 dilim yağsız beyaz peynir
3-5 adet zeytin
2-3 adet ceviz içi
Sınırsız yeşillik

Öğlen :

1 kase yağsız çorba
4 kaşık sebze yemeği
1 pors. beyaz et
4 kaşık yağsız yoğurt
Sınırsız yeşil salata
2 dilim esmer ekmek

Akşam :

1 kase yağsız çorba
4 kaşık sebze yemeği
1 dilim yağsız peynir
Sınırsız yeşil salata
2 Kaşık yoğurt yağsız
1 dilim esmer ekmek

3 ara öğün var , 1 çay bardağı kadar yağsız süt ve 1 porsiyon meyve ya da 2-3 adet bisküvi ve meyve şeklinde.Bir porsiyon sütlü tatlı da olabilir bu sadece bir ara öğünde.(sütlü tatlı 75 ten sonra idi)

Geçen hafta tam da bu saatlerde bu mesut haberi ben almıştım :)

Kolay gele masum , çabuk geçe zaman .

Benimkiler çok durmaz inş diye ümit ediyorum bin tane soru yok nere gittiniz ,kim yeri ,cart curt bende dedim biz pasta alıp kestik sizinlede keseriz hahaaa yaşasın kötülük uzun süre sonra bir araya gelicezse uzun süreli inş eteğindeki taşları dokmeme fırsat dogarr

Çok germe kendini , rahat ol .

2-3 saat durup kalkarlar o zaman .

Seni ne zamandır görmüyor , iltifat falan edecek mi bakalım kilona , merak ettim

Kaptaniçem yedim içtim tartılamdan yarın tartılayım olmazmı..bende uyuz oldum yaa off içine ettiler

Bende merak ettim masum haberlerini bekliyoruz

Eşinde seviyor gelsinler muhabbetler dönsün kalabalık falan .
Azıcık tavır gösterseniz , her hafta her hafta gelmezler diye düşünüyorum .
Evet abla seviyor onlar gelmezse şunu çağır bunu çağır diyo bende reddediyorum başaklarını ama aileye bişey diyemiyorum bende severim misafir sohbet muhabbet ama işte sık olunca sıkıntı herhalde bi iki hafta gelmezler enişte alıyo satıyo da ablasının içi gidiyo ben biliyom.tabi hizmet var sohbet var ayaküstü stand up var soba var sigara serbest rahat ediyorlar tabi aman neyse böyle gelmişşş böyle gideeerrr

Tatlım nasılsın yaa bi bakayım dedimm bu topige seni gördüm çok mutlu oldum.
Hediyeni de Güle güle kullan..
Ben NEFSSEMS adımı değiştirdim...
Duâ topiklerinde görüşmek üzere öpüyorum.
Canım benim iyiyim şükür. Sen nasılsın iyi misin bitanem? Seni gordüğüme sevindim. InşaAllah dualarda buluşuruz canım ♡

Merhaba şekerler patroniçem Ausencia
Sabah
1/2 ince pişmiş küçük yufka
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
3 bardak çay
biraz çiğ fındık badem ceviz
1 çay kaşığı bal
Öğlen
1 minik kurabiye
Akşam
1 kase yayla çorbası
2 y.k. bulgur pilavı
1 parça kırmızı et
1 y.k. Rus salatası
1 kuru patlican dolma
6-7 z.yagli yaprak sarma
bol salata
Ara
6-7 kestane
1 küçük kase cips
1 avuç kuruyemiş
1 bardak kola
Ara
3 küçük dilim kavun
1 parça ananas ( yemez olaydım )
Su: 1,5-2 lt.
Spor: yok

cok abarttım dün bugün 2 ogunum de salata veya yoğurt olacak telafi etmez biliyorum ama toparlarim insaAllah

An itibariyle alkali suyumu yudumlayarak takıma girmiş bulunuyorum
Kaptan aslında detoksla başlamam gerekiyor ama evde müshil Yok
Pazartesi detoksla başlayacağım
Bugün sadece alkali su ve düet menüsüyle başlıyorum
Ausencia diyeti eğlenceli hale getirirsek kilo vermek kolaylaşıyor
Eziyet çile gibi görmeyin hepsi kendimiz için sağlığımız ve görüntü kirliliğinden kurtulmak için demi Ahu060812
Yaza sünnet düğünü var sahibinden daha ince olmalıyımmmm şaka şaka seni zayıf görmeyi çocuk k istiyorum kanka bizde başaracağız inşallah

Hayırlı olsun başlangıç ın canım başlamak bitirmenin yarısıdır şimdi diğer yarısı nı tamamlayıp mezun olman dileğiyle

Afta en iyi çözüm karbonatlı su tuzlu su pişiriyor yarayı kapanır hemen uçuklarını da sil karbonatla
Dünde yazdım görmedin sanırım
Elifmi rahatsız enfeksiyon olabilir
Diş çekiminden sonra antibiyotiğe başlasaydın keşke yara kapanmayınca sıçramıştır enfeksiyon
Agumenti başla ahu yavrum tüm ağzını kaplamasın geçmiş olsun kapsül al ikiye böl eğer şurup içemezse
Ben diş çekimiyle birlikte antibiyotiğe başlarım daha çabuk kapanıyor çünkü
Yılbaşı baya hareketli geçmiş sanırım bu sobayı kaldır diyecem de sen de kocanda ehlikeyifsiniz milleti bahane etme şimdi

Kimseler Yok pazar malum kalkim ders çalışıyım bari kaptan Ausencia bi arkadaşım da başlayacak takıma izin varmı beraber yapıyoruz diyeti

Hoşgeldin harbinar, güzel başlangıçların olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…