Slm kızlar nasılsınız
Kv hazretleri aradılar d.gunu için gelicezse evdemisin dedi pasta alıp gelecekler miss
Geçen hafta tam da bu saatlerde bu mesut haberi ben almıştım :)
Kolay gele masum , çabuk geçe zaman .
Benimkiler çok durmaz inş diye ümit ediyorum bin tane soru yok nere gittiniz ,kim yeri ,cart curt bende dedim biz pasta alıp kestik sizinlede keseriz hahaaa yaşasın kötülük uzun süre sonra bir araya gelicezse uzun süreli inş eteğindeki taşları dokmeme fırsat dogarr
Kaptaniçem yedim içtim tartılamdan yarın tartılayım olmazmı..bende uyuz oldum yaa off içine ettilerSen bi daha mı tövbe dediysen ...bi dahası olmaz , sana güveniyorum
Kola olmasa çok yok evet .
Tartıl bakalım bu sabah .
Dün normale göre farklı beslenen herkese tartılmasını önereceğim bu sabah .
Yok tatlım iyi atlatmışsın bence . Pasta doğum günü izniydi zaten .
Hayırlı yaşları olsun eşinin , huzurla inşallah .
O tırtıklamaların miktarı önemli ahu .
Sende tartılır mısın ?
Görümcene de uyuz oldum ...enişteye de .
Bende merak ettim masum haberlerini bekliyoruzBenimkiler çok durmaz inş diye ümit ediyorum bin tane soru yok nere gittiniz ,kim yeri ,cart curt bende dedim biz pasta alıp kestik sizinlede keseriz hahaaa yaşasın kötülük uzun süre sonra bir araya gelicezse uzun süreli inş eteğindeki taşları dokmeme fırsat dogarr
Kaptaniçem yedim içtim tartılamdan yarın tartılayım olmazmı..bende uyuz oldum yaa off içine ettiler
Evet abla seviyor onlar gelmezse şunu çağır bunu çağır diyo bende reddediyorum başaklarını ama aileye bişey diyemiyorum bende severim misafir sohbet muhabbet ama işte sık olunca sıkıntı herhalde bi iki hafta gelmezler enişte alıyo satıyo da ablasının içi gidiyo ben biliyom.tabi hizmet var sohbet var ayaküstü stand up var soba var sigara serbest rahat ediyorlar tabi aman neyse böyle gelmişşş böyle gideeerrrEşinde seviyor gelsinler muhabbetler dönsün kalabalık falan .
Azıcık tavır gösterseniz , her hafta her hafta gelmezler diye düşünüyorum .
Canım benim iyiyim şükür. Sen nasılsın iyi misin bitanem? Seni gordüğüme sevindim. InşaAllah dualarda buluşuruz canım ♡Tatlım nasılsın yaa bi bakayım dedimm bu topige seni gördüm çok mutlu oldum.
Hediyeni de Güle güle kullan..
Ben NEFSSEMS adımı değiştirdim...
Duâ topiklerinde görüşmek üzere öpüyorum.
An itibariyle alkali suyumu yudumlayarak takıma girmiş bulunuyorum
Kaptan aslında detoksla başlamam gerekiyor ama evde müshil Yok
Pazartesi detoksla başlayacağım
Bugün sadece alkali su ve düet menüsüyle başlıyorum
Ausencia diyeti eğlenceli hale getirirsek kilo vermek kolaylaşıyor
Eziyet çile gibi görmeyin hepsi kendimiz için sağlığımız ve görüntü kirliliğinden kurtulmak için demiAhu060812
Yaza sünnet düğünü var sahibinden daha ince olmalıyımmmm şaka şaka seni zayıf görmeyi çocuk k istiyorum kanka bizde başaracağız inşallah
Afta en iyi çözüm karbonatlı su tuzlu su pişiriyor yarayı kapanır hemen uçuklarını da sil karbonatlaKızlar benim kız hala iyileşmedi biz yemek yerken bile yanımıza gelemedi canı çekiyo ama yiyemiyo
Çok işkence çekti 4 gündür hiç bişey yemedi hep iki lokma geçiştirdi önce dişten yiyemedi sonra dişi çektirdi dilinin yanı aft oldu 3 gündür ateşli diye bu sefer de dudakları komple uçuk oldu yiyemedikçe hastalık ağırlaştı hayatında ilk kez böyle oldu herzaman 3 günde atlatırdı böyle gider se yarında okula gidemez doktora da gitmiyo napacam bilemedim
Saolasın hocam spor hergünmü yapıyorsunuz hafta da 3 gün diye düşünüyorum amaHayırlı olsun başlangıç ın canım başlamak bitirmenin yarısıdır şimdi diğer yarısı nı tamamlayıp mezun olman dileğiyle
An itibariyle alkali suyumu yudumlayarak takıma girmiş bulunuyorum
Kaptan aslında detoksla başlamam gerekiyor ama evde müshil Yok
Pazartesi detoksla başlayacağım
Bugün sadece alkali su ve düet menüsüyle başlıyorum
Ausencia diyeti eğlenceli hale getirirsek kilo vermek kolaylaşıyor
Eziyet çile gibi görmeyin hepsi kendimiz için sağlığımız ve görüntü kirliliğinden kurtulmak için demiAhu060812
Yaza sünnet düğünü var sahibinden daha ince olmalıyımmmm şaka şaka seni zayıf görmeyi çocuk k istiyorum kanka bizde başaracağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?