Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

5 te yatıp 8 olmadan kalktım .

Uykum yok ama aptal gibiyim

Neyse. Bir şeyler yazıp yazıp siliyorum .

Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum diyip susayım .

Her şeye rağmen hayırlı sabahlar takımım .

"Bu bir vahşettir, dehşettir, cinayettir ve katliamdır.Bu insanlık dışı katliamın bir pazarda ve bir mabette yapılmasıyla eğlence yerinde yapılmasının herhangi bir farkı yoktur teröristlerin hedefinin mekanlar değil insan, ülke, millet ve topyekün insanlıktır. Terör nerden, kimden ve kime gelirse gelsin asla kabul edilemez. Bu gece yapılan bu terörü diğer olaylardan ayıran tek fark toplumda fitne oluşturarak yaşam biçimlerine göre toplumu bölmek ve karşı karşıya getirmektir. "

Prof.dr.Mehmet Görmez

" yaşam biçimlerine göre toplumu bölmek ve karşı karşıya getirmektir. "

Aynen özet bu .
Bu saldırı hem seküler yaşam tarzına hem müslümanlığa yapıldı.
Bi taşla iki kuş vurmak isteyen şerefsiz oyunlardan biri.
Öyle kalleş bir oyun ki hem insanlar ölüyor hem kalanlar nefretle bakıyor birbirine .

Allahım gafletten korusun
Sağduyu ve izan versin.

Kaptanicem gece acayip mide yanmasiyla uyandim.cezami sabah da mide ağrısıyla tmmladim.bida mı töbe.

Gunaydin yeni yilin ve yeni evin ugur mutluluk ve sevinc getirsin.

Dün yeni yıl nedeniyle takıma gelmeyenler , bugün dünün menüsünü vermekle mükelleftir .... hatırlatayım :)
Kaptani deryam menjmu paylastim aksam yemedim.Yediklerim 1 cips 2 bardak kola 1 süt burger 2 mandalin 1 muz yarim portakal yarim elma 1 avuç sam fistigi cok da fazla zahiyatim yok

Masum kabızlık doğal çözüm buldum.
Daha evvelde yapmıştım çocuklar resmen okulda wc den cikamamisti.acaba ondan mi dedim bu sefer cuma denedim.
Kasaptan bildiğin kemik aldım. Düdüklü koydum kaymaya başlayınca kısım en küçük ocakta en az ısıda ben 4 saat pişirdim 8_10 saat pişiren var.
Bildiğin kemik suyu kalsiyum suya geçsin diye sirke de kattım ve domates çorbası kattım.
Aynı etkiyi yaptı. Çok güzel ise yarıyor.

Ausencia ve takım arkadaşlarım
Cnmm çok kacamagim yok menumu yazarım birazdan tabiki saat filan veremem biz erken döndük aslında ama bı komşumuz rahatsızlandı ambulans hastane vs birde iki çocuk birde adamın kardeşi vardı onların yanında sabahladik valla yattığımda saat 7 idi 11 de kalktım bi duş aldin elma, limon,ıhlamur zencefil kaynatitim bugün içerim

Tartildin düne göre 800 Gr artidayim
Oda ödem tabi uykusuzluktan yarın hepsi gider 72.4 ciktim

Çok temkinli yedim akşam
İnce lavaslar.. ekmekler... Mini mini pocalar havada uçuştu tatlillar.. ama yemeye değil eğlenmeye geldim
Yemedende eğlenebilirim dedim

Ha birde kumaş pantolon giydim
Üzerine şifon bir gömlek daha doğrusu bluz
Ayyyy o bluz yağ gibi kayıp gitmezmi üzerinden ben nasıl zayiflamissin dedi komşum uzun süredir beni görmüyordu

Dunki menü gün boyunca

1 kase yoğurt çorba
1 mandalina
.İnci dlm kestane pasta (dogumgunusu eşimin)

Köz biber
Semizotu yoğurtlu
Cevizli kurubiber
Patlıcan salatası
Bu mezelerden birer ymk yanında 1 dlm TB ekmeği kabuğu!!!

2 çatal kabak tatlısı
3_5 leblebi
3_4 dlm meyve

Ana yemek hindi tandır 5_6 çatal

Bunları yedim

Sonra kokoreç yediler ekmek arası ben soda içtim :)

Çok feci bir menü olduğunu düşünmüyorum ama taktir sizindir kaptanim Ausencia

Ahu 20 puan sınırı ne
Doktorum 90 dk üzeri spor 20 puan
kızım uyudu ama her an uyanabilir diye spora başlayamıyoum..
Ahu060812 nirdesin yine kocişinle çay ve soba qeyfi mi
Yok kız misafir baskını bu soba başıma bela
Seni görünce aşure geliyo aklıma.

Ankaraya gitmek istiyorum. @saydin78 Ahu060812 Nare83 bi bulusma ne dersiniz
Süper olur canım isterseniz direk bana gelin
Şuraya kocaman yazayım da gelen giden okusun!
Kelebekolacam ne yapmış duydunuz muuuuuuu?
Gece gece ne yemişşşşşşşş?

Hadi bu da okuyamayanlara kıyağım olsun o kadar uğraştım çözdüm
valla Saadet ben çözemediydim seni bilişimci mi yapsak

Günaydın kızlar dün beni misafirlikten çıkarttılar misafir oldular görümcemler
Ama suçlusu soba ..enişte taktı bizim sobaya o değil gece 3 te gittiler kızım zaten hasta onunla ilgilenemdim anca ortalıkta dolandım bi kaç diyet dışı şeyler de yedim de onlar da bişey almaya 3 kat aşağıdaki mutfağa en az 10 kere inip çıkmayla erimiştir kesin en son görümce tam ben sofraya oturacam bi de limon getir sana zahmet dedi ulan bi kıçını kaldır onuda sen getir demi.yok.bende intikam olarak verdim cips tabağını kucağına çıtır çıtır yedi bende ye sen ye dedim içimden
Ama neler yoktu ki kuruyemiş çekirdek cips Envayi çeşit içecek kestane hindi bunlar yüz bulmak için alışverişlerini de yapıp geliyorlar ben ne güel hafif hafif atlatıyordum ya
Neyse menümü yazayım
Sabah
2 dl ekmek
1 yumurta
Peynir zeytin
Öğlen
MuZlu yoğurt
Ara
3 köfte
Akşam
Fırın hindi
Salata
2 kaşık pilav
İlerleyen saatlerde de yukarda saydıklarımdan tırtıklama
Su 2
Spor 40 dk yürüyüş

Kızlar benim kız hala iyileşmedi biz yemek yerken bile yanımıza gelemedi canı çekiyo ama yiyemiyo
Çok işkence çekti 4 gündür hiç bişey yemedi hep iki lokma geçiştirdi önce dişten yiyemedi sonra dişi çektirdi dilinin yanı aft oldu 3 gündür ateşli diye bu sefer de dudakları komple uçuk oldu yiyemedikçe hastalık ağırlaştı hayatında ilk kez böyle oldu herzaman 3 günde atlatırdı böyle gider se yarında okula gidemez doktora da gitmiyo napacam bilemedim

Kaptanicem gece acayip mide yanmasiyla uyandim.cezami sabah da mide ağrısıyla tmmladim.bida mı töbe.

Sen bi daha mı tövbe dediysen ...bi dahası olmaz , sana güveniyorum

Kaptani deryam menjmu paylastim aksam yemedim.Yediklerim 1 cips 2 bardak kola 1 süt burger 2 mandalin 1 muz yarim portakal yarim elma 1 avuç sam fistigi cok da fazla zahiyatim yok

Kola olmasa çok yok evet .
Tartıl bakalım bu sabah .
Dün normale göre farklı beslenen herkese tartılmasını önereceğim bu sabah .

Yok tatlım iyi atlatmışsın bence . Pasta doğum günü izniydi zaten .
Hayırlı yaşları olsun eşinin , huzurla inşallah .

O tırtıklamaların miktarı önemli ahu .
Sende tartılır mısın ?

Görümcene de uyuz oldum ...enişteye de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…