" yaşam biçimlerine göre toplumu bölmek ve karşı karşıya getirmektir. "
Amin canım hepimizene
ne isin var canim pazar pazar, hamile hamile
Allah kolaylik versin
Gunaydin yeni yilin ve yeni evin ugur mutluluk ve sevinc getirsin.Günaydın kızlar. Bugün taşınıyoruz ve ben gece boyu uyumadım.
Geçen hafta taşınacaktık biliyorsunuz ancak doğalgazla alakalı bi sorun çıkınca bugüne erteledik ve bugün taşınıyoruz şükür. Evin hali, gece boyunca bi şeyler toplamak, uykusuz kalmak, yorgunluk beni biraz kötü yaptı açıkçası. İnşallah taşındıktan sonra gün boyu uyurum
Yeni yılın ilk günaydın mesajı da benden gelsin, görüşmek üzere
Kaptani deryam menjmu paylastim aksam yemedim.Yediklerim 1 cips 2 bardak kola 1 süt burger 2 mandalin 1 muz yarim portakal yarim elma 1 avuç sam fistigi cok da fazla zahiyatim yokDün yeni yıl nedeniyle takıma gelmeyenler , bugün dünün menüsünü vermekle mükelleftir .... hatırlatayım :)
Kizz ne olmusss canimm hemen okuyayim gecmisiGünaydın kızlar gecmisi bitirip geldim ancak, yine ölüm... Yine vahşet....Yine kan neyse....
Doktorum 90 dk üzeri spor 20 puanAhu 20 puan sınırı ne
Yok kız misafir baskını bu soba başıma belakızım uyudu ama her an uyanabilir diye spora başlayamıyoum..
Ahu060812 nirdesin yine kocişinle çay ve soba qeyfi mi
Seni görünce aşure geliyo aklıma.
Süper olur canım isterseniz direk bana gelin
valla Saadet ben çözemediydim seni bilişimci mi yapsakŞuraya kocaman yazayım da gelen giden okusun!
Kelebekolacam ne yapmış duydunuz muuuuuuu?
Gece gece ne yemişşşşşşşş?
Hadi bu da okuyamayanlara kıyağım olsun o kadar uğraştım çözdüm
Kaptanicem gece acayip mide yanmasiyla uyandim.cezami sabah da mide ağrısıyla tmmladim.bida mı töbe.
Kaptani deryam menjmu paylastim aksam yemedim.Yediklerim 1 cips 2 bardak kola 1 süt burger 2 mandalin 1 muz yarim portakal yarim elma 1 avuç sam fistigi cok da fazla zahiyatim yok
Dunki menü gün boyunca
1 kase yoğurt çorba
1 mandalina
.İnci dlm kestane pasta (dogumgunusu eşimin)
Köz biber
Semizotu yoğurtlu
Cevizli kurubiber
Patlıcan salatası
Bu mezelerden birer ymk yanında 1 dlm TB ekmeği kabuğu!!!
2 çatal kabak tatlısı
3_5 leblebi
3_4 dlm meyve
Ana yemek hindi tandır 5_6 çatal
Bunları yedim
Sonra kokoreç yediler ekmek arası ben soda içtim :)
Çok feci bir menü olduğunu düşünmüyorum ama taktir sizindir kaptanimAusencia
Günaydın kızlar dün beni misafirlikten çıkarttılar misafir oldular görümcemler
Ama suçlusu soba ..enişte taktı bizim sobayao değil gece 3 te gittiler kızım zaten hasta onunla ilgilenemdim anca ortalıkta dolandım bi kaç diyet dışı şeyler de yedim de onlar da bişey almaya 3 kat aşağıdaki mutfağa en az 10 kere inip çıkmayla erimiştir kesin en son görümce tam ben sofraya oturacam bi de limon getir sana zahmet dedi ulan bi kıçını kaldır onuda sen getir demi.yok.bende intikam olarak verdim cips tabağını kucağına çıtır çıtır yedi bende ye sen ye dedim içimden
Ama neler yoktu ki kuruyemiş çekirdek cips Envayi çeşit içecek kestane hindibunlar yüz bulmak için alışverişlerini de yapıp geliyorlar ben ne güel hafif hafif atlatıyordum ya
Neyse menümü yazayım
Sabah
2 dl ekmek
1 yumurta
Peynir zeytin
Öğlen
MuZlu yoğurt
Ara
3 köfte
Akşam
Fırın hindi
Salata
2 kaşık pilav
İlerleyen saatlerde de yukarda saydıklarımdan tırtıklama
Su 2
Spor 40 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?