Saolasın hocam spor hergünmü yapıyorsunuz hafta da 3 gün diye düşünüyorum ama
Hoşbuldum canım saolasınHoşgeldin harbinar, güzel başlangıçların olsun inşallah
Maalesef Hülya 2017 sabahı resmen hüsrana uğradım Bizi ayırmaya bölmeye çalışan bu pisliklerin soyları tükensin beter olsunlar birbirlerine düşsün perişan olsunlar tez zamanda inşallahSelam arkadaslar kötü baslayan bir yildan merhaba..
Sabah duyunca cok uzuldum uyumustum olay oldugunda..
Pazara gittim iyice delirdim 25 tl ye biber satan tezgah var aklim almiyor nasil geciniyor dar gelirli vatandas..neyse koca bir torba yesillik aldim bide bal kabagi aldim corbasini yapacagim ilkkez..
Ben oglusumà yapiyrm. Az Bulgur la Haşlayıp püre yapiom. Kendimiz içn de içine sonradn salca sarımsak yag tuZ baharat kizdirip atıyorum. Güzel oluyo. Ben de ilk defa yapiorumBalkabagi corbasini cok guzel yapan ve Allah rizasi icin tarifini yazacak bir bacı araniyor.
10 yaşında Yasemin abla ağzı dudakları çok fena oldu dişçi de mikrop falan mı kaptı acaba yoksa ateşten de olur muAhu sen8n hasta kaç yasinda
Haklisin sebzeler cook pahalanmis bende dun alisveris yaptim dedim oooo Allah yardimcilari olsun alamayanlarin...Selam arkadaslar kötü baslayan bir yildan merhaba..
Sabah duyunca cok uzuldum uyumustum olay oldugunda..
Pazara gittim iyice delirdim 25 tl ye biber satan tezgah var aklim almiyor nasil geciniyor dar gelirli vatandas..neyse koca bir torba yesillik aldim bide bal kabagi aldim corbasini yapacagim ilkkez..
An itibariyle alkali suyumu yudumlayarak takıma girmiş bulunuyorum
Kaptan aslında detoksla başlamam gerekiyor ama evde müshil Yok
Pazartesi detoksla başlayacağım
Bugün sadece alkali su ve düet menüsüyle başlıyorum
Ausencia diyeti eğlenceli hale getirirsek kilo vermek kolaylaşıyor
Eziyet çile gibi görmeyin hepsi kendimiz için sağlığımız ve görüntü kirliliğinden kurtulmak için demiAhu060812
Yaza sünnet düğünü var sahibinden daha ince olmalıyımmmm şaka şaka seni zayıf görmeyi çocuk k istiyorum kanka bizde başaracağız inşallah
dün mesajını gördüm kanka da yazamadım zaten misafirler 3 te gitti geri kalan gecede de Elif le uğraştım dişin altından diş gelmiş yarası yoktu sadece dilinin yarası vardı ama şimdi berbat oldu çocuk gargarada yapamıyo çünkü tüküremiyo bile.bugün ateş durdu daha hiç ilaç vermedim de yaralar ne olur bilmem.karadut şurubu aldım onu damlatıyorum şimdilikAfta en iyi çözüm karbonatlı su tuzlu su pişiriyor yarayı kapanır hemen uçuklarını da sil karbonatla
Dünde yazdım görmedin sanırım
Elifmi rahatsız enfeksiyon olabilir
Diş çekiminden sonra antibiyotiğe başlasaydın keşke yara kapanmayınca sıçramıştır enfeksiyon
Agumenti başla ahu yavrum tüm ağzını kaplamasın geçmiş olsun kapsül al ikiye böl eğer şurup içemezse
Ben diş çekimiyle birlikte antibiyotiğe başlarım daha çabuk kapanıyor çünkü
Yılbaşı baya hareketli geçmiş sanırım bu sobayı kaldır diyecem de sen de kocanda ehlikeyifsiniz milleti bahane etme şimdi
Ooo kuzucuk cok gecmis olsun canim10 yaşında Yasemin abla ağzı dudakları çok fena oldu dişçi de mikrop falan mı kaptı acaba yoksa ateşten de olur mu
Anlamıyorum gitmeyecem diyo başka bişey demiyo.kendiliğinden geçer eskiden antibiyotik mi varmış diyo neyse yarın sabahtan onuda götüreyim en iyisi bide kendi işim var bide gün vardı artık onu iptal ettimAhu060812 kolundan tut götür canım onun ki Aft olmayı geçmiş apse olmuş ağızdan antibiyotik fayda vermeyebilir .bi kaç fircali sürme ilaç var reçetesiz muhtemel vermezler.yazik yavrum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?