Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam arkadaslar kötü baslayan bir yildan merhaba..

Sabah duyunca cok uzuldum uyumustum olay oldugunda..

Pazara gittim iyice delirdim 25 tl ye biber satan tezgah var aklim almiyor nasil geciniyor dar gelirli vatandas..neyse koca bir torba yesillik aldim bide bal kabagi aldim corbasini yapacagim ilkkez..

Balkabagi corbasini cok guzel yapan ve Allah rizasi icin tarifini yazacak bir bacı araniyor.

Maalesef Hülya 2017 sabahı resmen hüsrana uğradım Bizi ayırmaya bölmeye çalışan bu pisliklerin soyları tükensin beter olsunlar birbirlerine düşsün perişan olsunlar tez zamanda inşallah
Bu arada bal kabağı çorbasını ilk defa sende duydum

Balkabagi corbasini cok guzel yapan ve Allah rizasi icin tarifini yazacak bir bacı araniyor.
Ben oglusumà yapiyrm. Az Bulgur la Haşlayıp püre yapiom. Kendimiz içn de içine sonradn salca sarımsak yag tuZ baharat kizdirip atıyorum. Güzel oluyo. Ben de ilk defa yapiorum

Haklisin sebzeler cook pahalanmis bende dun alisveris yaptim dedim oooo Allah yardimcilari olsun alamayanlarin...

dün mesajını gördüm kanka da yazamadım zaten misafirler 3 te gitti geri kalan gecede de Elif le uğraştım dişin altından diş gelmiş yarası yoktu sadece dilinin yarası vardı ama şimdi berbat oldu çocuk gargarada yapamıyo çünkü tüküremiyo bile.bugün ateş durdu daha hiç ilaç vermedim de yaralar ne olur bilmem.karadut şurubu aldım onu damlatıyorum şimdilik
Yılbaşı hareketli geçti evet de gerçekten dediğin gibi ehli keyifiz kaldıramayız sobayı artık gelenleri de başımızın üstünde ağırlayacaz sende gel bi ara da Senlede yapalım keyif

Merhaba şekerler bugünkü Menüm
Sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk peynir
3 zeytin
4 dilim sucuklu 1 yumurta
1 çay k. bal
2 ceviz 3 badem 5 fındık
3 bardak çay
Öğleden sonra
1 dilim kıymalı börek
1 y.k. rus salatası
5 ev yapımı kurabiye
2 fincan çay
Bu satten sonra birşey yemem
Su: 2 lt.
Spor: yok
Yarın sabahtan itibaren silkelenip kendime gelmeliyim, çok vicdan yaptım

Ahu060812 kolundan tut götür canım onun ki Aft olmayı geçmiş apse olmuş ağızdan antibiyotik fayda vermeyebilir .bi kaç fircali sürme ilaç var reçetesiz muhtemel vermezler.yazik yavrum ya.

Ahu060812 kolundan tut götür canım onun ki Aft olmayı geçmiş apse olmuş ağızdan antibiyotik fayda vermeyebilir .bi kaç fircali sürme ilaç var reçetesiz muhtemel vermezler.yazik yavrum ya.
Anlamıyorum gitmeyecem diyo başka bişey demiyo.kendiliğinden geçer eskiden antibiyotik mi varmış diyo neyse yarın sabahtan onuda götüreyim en iyisi bide kendi işim var bide gün vardı artık onu iptal ettim

saydin78 o 2 günlük menüyü ne yazmış ol ... ne ben görmüş olayım .

Hadi dün yılbaşı sofrasıydı ... bugünkü ne ? 1 Ocak kutlaması mı ?

Habinar başlangıcın hayırlı olsun.
Yok biz diyeti eğlenceli hale getirmeyelim .... gayet sıkıla sıkıla devam edelimmm ...nasıl olsa kaçamaklar yeteri kadar neşe katıyor .

Arkadaşın da elbette gelebilir . Seve seve aramızda yer açarız .

Daydream- canım ben bi kere yapmıştım sütlü balkabağı çorbası ama tarifi öğrenmek istemezsin ... bebek maması ile bulamaç arası bir şeydi :)

Ahu060812 hafta içi benim ağzım gibi aynı . Içi nasıl bilmiyorum da dışı aynı böyleydi . Yazmıştum da mor beyaz siyah ne renk ararsan vardı .
Antibiyotik başlamalı kuzu .

Pazar Menü Bildirimi

Kahvaltı

Sade nescafe
3 etiform
1 kk peynir
2 zeytin
Maydanoz

Öğle

1 kase yoğurt
2 köz kırmızı biber
1 kepekli etimek

Ara

1 mandalina

Akşam

1 fırında tavuk baget
Salata
Ayran

Su 1.8 henüz.

2 saat sonra bi kahve ve kuru üzümle günü tamamlarım nasipse.

Spor 1 saat yüksek tempo yürüyüş. Ahu060812

Menunu yazıp kacayim

Kahvaltı.
2 etimek
4 dlm sucuk
5 zeytin
Peynir
Domates salatalık tere

Ara
10 badem
Çeyrek elma
Sade kahve

Akşam
Taze fasulye 1 tbk
4_5 ymk yoğurt
Acı biber turşusu

2 lt su

Badem ve elmayı aciktigimdan yemedim, uykusuzluk şekeri oynatıyor cnm tatlı ve kh li bisiyler çekti ağzıma tiktim hemen onları ki kaçamak olmasın

Hayirli akşamlar kizlar sabah 2 kk peynir 7 zeytin 2 yumurta 4 dlm ac bitir salam 3 dlm ekmek oglen yemedim akşam 1 dlm ekmek ceyrek soğan 2 yk ev helvasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…