kız vero bu Abur cuburları yememenin tek yolu eve almamak,2.yolu da bunları alanı eve almamakMenu bildirim zamanı
Sabah pattis kızartma Yumurta kızartma ekmek peynirler zeytinler; )
Akşam
5 6 kaşık nohut yemeği 2 kaşık bulgur pilavı 1 tabak tan az lahana dolma. 1 kase yoğurtbi de ekmek .. firindan di pek güzel geldi.
Bunlar neyse d é şu çay saati ni yazmayam
Eticin bisküvi çikolat... vercem kilo dà bakam nezamn . Bi de sofrada demem mj ben diyet yapmiom istesem veririrm dié. Çok istiom ama işte . Bi bismillah diemedim
Ayyy bu nasıl yorum oğlu yokmu evlat evlattır kızı oğlanı varmı
Habinar canım mende diyetisyen menüsü yapıyorum belki yediklerim çok gelebilir az yiyince belirli bir yerden sonra tıkanıyosun ve o dirençi kıramamak zorluyor
Hocam herkes kilosuna göre kalori tutturabiliyor fazla olsun ama sen bilirsin ayar kaçınca geri düzelmiyorAyyy bu nasıl yorum oğlu yokmu evlat evlattır kızı oğlanı varmı
Habinar canım mende diyetisyen menüsü yapıyorum belki yediklerim çok gelebilir az yiyince belirli bir yerden sonra tıkanıyosun ve o dirençi kıramamak zorluyor
Yağsız bulgur pilavı pirinç diyette pek kullanmıyorum
Hatta kaptan yoğurt çorbasında yarma ile sadece
Simiti susamından dolayı yiyorum yarım zaten gün boyu başka beyaz unlu bişey Yok
Evet ilk gün olduğu için hazırlıksızdım kaptan yarın çavdar ekmeği alıcamYine de güne tb ya da kepekli ile başlamadan da fayda var .
Hocam herkes kilosuna göre kalori tutturabiliyor fazla olsun ama sen bilirsin ayar kaçınca geri düzelmiyor
Benim arkadaşların menüsünde gördüklerim
Cips lahmacun çikolata gün boyu ekmek oranı çok fazla bazılarında diyet yapıyorsun nasıl kıyıp kendine o cipsi yersin 1 kase cips 1 hafta yaptığın diyeti çöpe attırır M masum
Ben rahatım da sana rahatsızlık verdim sanırım ilk gündenHepsini biliyoruz rahat ol sen
Evet ilk gün olduğu için hazırlıksızdım kaptan yarın çavdar ekmeği alıcam
Hocam herkes kilosuna göre kalori tutturabiliyor fazla olsun ama sen bilirsin ayar kaçınca geri düzelmiyor
Benim arkadaşların menüsünde gördüklerim
Cips lahmacun çikolata gün boyu ekmek oranı çok fazla bazılarında diyet yapıyorsun nasıl kıyıp kendine o cipsi yersin 1 kase cips 1 hafta yaptığın diyeti çöpe attırır M masum
Sen benim önceden yazdığımı okusaydın şu anda boş konuştuğunu anlardınDiyet demek hazırlık ve organizasyon demek ilk günden simitli diyet menüsü olmaz , tam tekmil başlanır diyete
Canım benim iyiyim şükür. Sen nasılsın iyi misin bitanem? Seni gordüğüme sevindim. InşaAllah dualarda benm ♡
OoooBen cevaplayayım , lahmacunu yiyen arkadaş 60 kilo ... o şekilde beslenme ile bugüne kadar kilo verdi , haftaya da mezun .
Cips yiyen arkadaş 65 kilo .... yılbaşı ve ertesinde kaçırmış . Öncesinde örnek menüleri vardır ... göz atmanı tavsiye ederim.
Gün boyu ekmek ? Bu menüyü atladım sanırım .
Ve dediğim gibi sevgili habinar ... sadece 2 gündür bakıyorsan ... evet yılbaşı menülernin çok ta diyete uygun gelmeyeceği daha önce belirtilmişti .
Herkes metobolizmasını en iyi tanıyan .
Ona göre telafi edecek yollarını da ayarayacaklarına güvenim sonsuz .
Neden savunmaya geçtiniz ben size yanlış birşeymi söyledim zaten yılbaşı menüsü olduğu belli kimse kimseye yorum yapmıyor anlaşılanBen cevaplayayım , lahmacunu yiyen arkadaş 60 kilo ... o şekilde beslenme ile bugüne kadar kilo verdi , haftaya da mezun .
Cips yiyen arkadaş 65 kilo .... yılbaşı ve ertesinde kaçırmış . Öncesinde örnek menüleri vardır ... göz atmanı tavsiye ederim.
Gün boyu ekmek ? Bu menüyü atladım sanırım .
Ve dediğim gibi sevgili habinar ... sadece 2 gündür bakıyorsan ... evet yılbaşı menülernin çok ta diyete uygun gelmeyeceği daha önce belirtilmişti .
Herkes metobolizmasını en iyi tanıyan .
Ona göre telafi edecek yollarını da ayarayacaklarına güvenim sonsuz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?