Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kız vero bu Abur cuburları yememenin tek yolu eve almamak,2.yolu da bunları alanı eve almamak
Senin genetik kodlarına yerleşen bu paketli cıslar çocuğuna ve daha doğmamış çocuklarına geçiyo biliyomusun eğer çocuğun senin gibi şanslı bi metabolizmaya sahip olmazsa ilerde diyet gruplarına çocuğunu yollarsın obez olarak emin ol.ve ona her baktığında için yanar sen en iyisi bırak bu işi incir kayısı kuru dut gibi kuru meyveler al eve canın istedikçe onları ye sen bu cısları bırakmadıkça eni sonu 70 i 80i görecen emzirmeyi bırakınca

Fatmacım 100 kilo üzeri için gayet ideal bir listen var.
Asıl o listeden az yersen veremezsin .
Aynen devam .

Hocam herkes kilosuna göre kalori tutturabiliyor fazla olsun ama sen bilirsin ayar kaçınca geri düzelmiyor
Benim arkadaşların menüsünde gördüklerim
Cips lahmacun çikolata gün boyu ekmek oranı çok fazla bazılarında diyet yapıyorsun nasıl kıyıp kendine o cipsi yersin 1 kase cips 1 hafta yaptığın diyeti çöpe attırır M masum

Hepsini biliyoruz rahat ol sen

iyi akşamlar kızlar
menümü vereyim.
KAHVALTI : bir adet orta boy lavaş,acı biber salçası, peynir ve 2 tatlı kaşığı pekmez.
ÖĞLE : yumurtalı pazı, biraz tavuk kavurma ve bol ayran
ARA : bir portakal
AKŞAM : ton balıklı salata, 2 adet gran panini kraker
Su : 1,5 lt.
BİTKİ ÇAYLARI : 700 ml.
SPOR : 20 dk kondisyon bisikleti, 10 dk bacak hareketleri, 10 dk kol hareketleri ve gerdirme hareketleri.

@Auscencia
Ahu060812

Son düzenleme:

Ben cevaplayayım , lahmacunu yiyen arkadaş 60 kilo ... o şekilde beslenme ile bugüne kadar kilo verdi , haftaya da mezun .
Cips yiyen arkadaş 65 kilo .... yılbaşı ve ertesinde kaçırmış . Öncesinde örnek menüleri vardır ... göz atmanı tavsiye ederim.
Gün boyu ekmek ? Bu menüyü atladım sanırım .

Ve dediğim gibi sevgili habinar ... sadece 2 gündür bakıyorsan ... evet yılbaşı menülernin çok ta diyete uygun gelmeyeceği daha önce belirtilmişti .

Herkes metobolizmasını en iyi tanıyan .
Ona göre telafi edecek yollarını da ayalayacaklarına güvenim sonsuz .

Son düzenleme:
Diyet demek hazırlık ve organizasyon demek ilk günden simitli diyet menüsü olmaz , tam tekmil başlanır diyete
Sen benim önceden yazdığımı okusaydın şu anda boş konuştuğunu anlardın
Ben detoksla başlıyorum balans yapıyorum bugün hazırlıksızdım sadece 1 ocak dediğim için menü verdim rahat ol sen

Canım benim iyiyim şükür. Sen nasılsın iyi misin bitanem? Seni gordüğüme sevindim. InşaAllah dualarda benm ♡

Çok şükür iyiyim bende.
Valla sana yazdıktan sonra başka bir arkadaş Inşirah okuyalım diye liste yapmaya başladı
Bu kadar olur uzun zamandır bende etmiyordum topiklerde...
Gelmek istersen tabii diğer arkadaşlar sizleride bekleriz @Arundati düzenliyor. ♥♥♥

Takımda asla görmek , okumak , duymak istemediğim diyaloglar .

Işin tadı kaçmadan .... ki bugüne kadar hiç kaçmadı şükür .

Sana diyet yolunda başarılar dilemek zorundayım Habinar

Kaçamaklı bir menünün telafisi var ama kaçan huzurun yok .

Oooo
Neden savunmaya geçtiniz ben size yanlış birşeymi söyledim zaten yılbaşı menüsü olduğu belli kimse kimseye yorum yapmıyor anlaşılan
Tabi sonradan gelip de yorum yapınca dert oluyor kusura bakmayın rahatsız ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…