Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi akşamlar tekrar , dün ki menümü yazmıyorum
01.01.2017
sabah - öğle : 3 dl ekmek , 1 yumurta , 1 dl peynir , biber , salatalık , çay , 8 zeytin
ara : 1 muz
ara : 1 armut
akşam : 3 lahmacun , yeşillik , ayran
su : 2 lt
spor : yok

yarın detoksa başlıyorum

Bu gun menu
Sabah 10.00

1 haslanmis yumurta
4 yesil zeytin
2 yk lor peynir
1 közlenmis yesil biber
1 kozlenmis kirmizi biber
2 adet kizarmis form ekmek..

Ogle
Bir kucuk cikolata ((

Cennet meyvesi 1 adet

Aksam .17.00
3 adet et kofte
Salata
1 dilim kepekli ekmek.
1 bardak salgam.

1.5 lt su..cay

Spor yok dip kose ev temizligi ..bugun iyi gecmedi farkindayim

Ahu060812 ve DelyDoly bu Cuma takımlar arası sonuç listeleri hazırlama görevi bizim takımda ... şimdiden bilginize çok sevgili yardımcılarım .

Cuma 20:00 de tüm takımlar bildirim yaptıktan sonra , listeler kontrol edilip , genel sıralama ile sonuç listeleri sayfasında paylaşılacak.

Işleyişten uzak kalmamanız adına , sizinde yardımlarınızı o gün isteyeceğim.

Şimdiden bilginize

Ayrıca tüm arkadaşlara duyurulur . Şu an net bir fikir olmamakla beraber ... üzerinde konuşulan konu :

Haftanın 1. olan takıma ödül / Haftanın sonuncusu olan takıma ceza verilmesi.

Varsa bu konuda öneriniz , yazın . Uygun olursa bende sizler adına ilgili alanda paylaşırım

Bence super ama odul yada ceza ne olacak kiii ??

Gayet iyi düşünmüşsün o arayı.
Güzel menü.
Yatana kadar ekleme olmaz umarım.
Gitti mi kv ?

Hayirli akşamlar kizlar sabah 2 kk peynir 7 zeytin 2 yumurta 4 dlm ac bitir salam 3 dlm ekmek oglen yemedim akşam 1 dlm ekmek ceyrek soğan 2 yk ev helvasi

Iki öğünlü tuhaf bi menü olmuş dely ... sende farkındasındır.

3 dlm ekmek ...
3 lahmacun...
Detoksa bence de başla roxenim.

Yoooo kötü değil .
Çikolata bitterse sorunda değil.

Henüz üzerinde konuşuluyor adacım.
Ben daha çok manevi / psikolojik olanlardan yanayım .

Mesela 1. Olan takımın o hafta tüm takımlarca tebrik mesajı alması .. belki küçük bir logo ile haftanın 1. Yazılması....

Yine sonuncu olan takımın artı çıkan üyelerinin ve kaptanın tüm takımlara mesaj yazması cezası gibi .

Daha somut ödül ve cezanın sahte üyeler / hayali tartılar çıkaracağını düşünüyorum şahsen .

Kolay soraydın .. ıncık cıncık satır arası bilgi soran hocalarımın hala kulaklarını çınlatırım :)
her sınavda kitaptaki değerlendirme çalışmasından bir bölüm oluyor 3-5 kolay test sorusuda oluyor en az 45 alsınlar diye , bakim nasıl yapacak yavrucuklar tüm dersler bu hafta

bizden başka kimseciklerde yok

Yok kaptanim bitter degildi ( ama daha yemiyecem soz yiyince cok aciktim bi anda ben hep oyleyim ne zaman cikolata yesem cok acikiyorum..

Gittiler cnm , yok ekleme iki bardak çay dışında bişiy yok pasta yemem için ne kadar ısrar edilsede yemedim

ay kaptanım nasıl 2 küsür kilo verdiğini anladım bi insan hiç mi bişey yiyemez ya gözümle görmesem inanmayacam bugün hiç pütürsüz dünkü haşlama suyuyla çorba yaptım bardağa koydum pipetle içti yavrum sabah bi portakal suyu bi kaşık pekmez akşam bi bardak çorba başka da yemedi yârin sabah mutlaka götürcem
Bide abla ben yarında tartılamam çünkğ çocuklarla çıkacam evden malum evde adam ve çocuklar olunca da öyle tartı üstünde tuhaf beklentili cıbıldak bi hatun olarak görünmek istemiyorum dalga konusu oluyorum sonra ben hep onlar yokken tartılıyorum ama salı olsun inşallah

Bugünkü menim bismillah Allah tekrarını nasip etsin
Sabah yarım simit peynir zeytin çay
Ara filtre kahve şekersiz
Öğlen ton balıklı salata
kayısı marmelatı şekersiz kendim yaptım 2 yemek kaşığı 1 kase yoğurt ile
Akşam 3 kaşık pilav 1 kase kavurma 1 kase yoğurt çorbası
Karışık bitki çayı
2 litre alkali su
Az sonra zencefil zerdeçallı süt 1 bardak

Gittiler cnm , yok ekleme iki bardak çay dışında bişiy yok pasta yemem için ne kadar ısrar edilsede yemedim
Kız inadından yemedin demi sırf görsünler diye valla bende yiyeceğim varsada yemiyom sırf görümce görsün diye
Ay sınırim bozuldu akşam aksam eşime catlamayim diye Burda aldım soluğu ,sevgili gorumcemin sosyal medyada paylaştığı sinirimi bozdu

Kızım ölene kadar kizimdir, oğlum bir karısı olana kadar........
Bide şu tarafından bak olayın ve mutlu ol
Kardeşlerinin iplerinin tamamen sende olduğunu görmek içine işlemiş kadının bence yorum olarak gülerek gözlerinden yaş akan smileyi koy

Ooo gazan mübarek olsun kanka
Ocak'ta başlayacam dedin ve başladın pazar mazar dinlemedin tebrikler.mezuniyetini de görürüz inşallah

bende menü yazayım
Sabah geç vakit

Tavada yumurta
Peynir
Zeytin
2 dl ekmek

Ara
Meyve

Akşam
Çorba
Bamya
2 kaşık pilav
Bol salata
Birde ekmeğin çenesi
Su 1,5 spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…