Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende ekli degil eşimin hesabından baktım cevap yaz dedim eşime boşver dedi

her sınavda kitaptaki değerlendirme çalışmasından bir bölüm oluyor 3-5 kolay test sorusuda oluyor en az 45 alsınlar diye , bakim nasıl yapacak yavrucuklar tüm dersler bu hafta

bizden başka kimseciklerde yok

Senin dersinden iyi geçer eminim .
Çok şanslılar bence

Yok kaptanim bitter degildi ( ama daha yemiyecem soz yiyince cok aciktim bi anda ben hep oyleyim ne zaman cikolata yesem cok acikiyorum..

Yeme gülüm yeme .
Hep tuzak onlar bize.

Ay sınırim bozuldu akşam aksam eşime catlamayim diye Burda aldım soluğu ,sevgili gorumcemin sosyal medyada paylaştığı sinirimi bozdu

Kızım ölene kadar kizimdir, oğlum bir karısı olana kadar........

Saçmalamışta ...
Sen niye alındın ki ?
Abisi mi kardeşi mi oluyor eşin , neyse ... demek sana çok bağlı... onlardan uzaklaşmış.

Kıyamam prensese yaaa

Off ahum açamıyorsun ki ağzını , neler çektim ben .
Buraya yazdıklarım da öyle dolu dolu değildi ... 3-5 kaşık çorba .
Götür canım yarın ...ihmal etme.
Antibiyotiksiz geçmiyor .

Aklı sıra gönderme yapıyor eşime
Abisi güya cnm

Hadi gazan mübarek ola

Canım ilk sayfada bi tablomuz var , oraya adını ve bilgilerini yazacağım .
Yaş.. boy ..bşlngç kilo..hedef kilo yazar mısın bana ?

Aynı şeyi düşünmüşüz

Ooo gazan mübarek olsun kanka
Ocak'ta başlayacam dedin ve başladın pazar mazar dinlemedin tebrikler.mezuniyetini de görürüz inşallah
Hep birlikte kanka kararlıyım zevkle yapacam kilo verdikçe mutlu olacam mutlu oldukça daha güzel spor yapıp menüleri zevkle hazırlıyacam inşallah 5 ay değilmi sanki kendime ayıracağım sadece 5 ay tabi sizin desteğiniz çok önemli benden de size tam destek 2 gündür menüleri inceliyorum aranızda ciddi diyet yapan Yok neyse şimdiden açmayım azımı alıştıkça yorum yaparım menülerinize

Ay sınırim bozuldu akşam aksam eşime catlamayim diye Burda aldım soluğu ,sevgili gorumcemin sosyal medyada paylaştığı sinirimi bozdu

Ama doğru bir laf hic takilma ...kız evlenir evden gider oğlan evlenir elden gider bendr kaynanama bunu demistim...gulmustu ama dogru bi laf...yani kizlar ailesinden kopmuyor bi şekilde ama erkekler ister istemez kopuyor..ne mutlu ki onlari eve bağlayacak esleri var...

Bence çok saçma , benim eşim gayet ailesine düşkün ilgili idi yaptıklarına karşı hala öyle

Sen bu iki güne bakma ..

Takımlar arası 1. olmanın ve yılbaşının zafer sarhoşluğu ile yazıldı o bir çok menü.

Özellikle listede olup , "ciddi" diyet yapmayan yok ... hatta tam da senin teklifin gibi eğlenceli diyet yapıp , kilo verebiliyorlar .

Pilav pirinç pilavı ise , diyet listesinde pek kabul edilir olmuyor ... bulgura dönebilirsin ,çok daha sağlıklı.
Keza simitte öyle ...

Menu bildirim zamanı
Sabah pattis kızartma Yumurta kızartma ekmek peynirler zeytinler; )
Akşam
5 6 kaşık nohut yemeği 2 kaşık bulgur pilavı 1 tabak tan az lahana dolma. 1 kase yoğurt bi de ekmek .. firindan di pek güzel geldi.
Bunlar neyse d é şu çay saati ni yazmayam
Eticin bisküvi çikolat... vercem kilo dà bakam nezamn . Bi de sofrada demem mj ben diyet yapmiom istesem veririrm dié. Çok istiom ama işte . Bi bismillah diemedim

Pardon ?? Biz gayette ciddi diyet yapıyoruz aslında

Ayyy bu nasıl yorum oğlu yokmu evlat evlattır kızı oğlanı varmı

Habinar canım mende diyetisyen menüsü yapıyorum belki yediklerim çok gelebilir az yiyince belirli bir yerden sonra tıkanıyosun ve o dirençi kıramamak zorluyor

Pilav pirinç pilavı ise , diyet listesinde pek kabul edilir olmuyor ... bulgura dönebilirsin ,çok daha sağlıklı.
Keza simitte öyle ...
Yağsız bulgur pilavı pirinç diyette pek kullanmıyorum
Hatta kaptan yoğurt çorbasında yarma ile sadece
Simiti susamından dolayı yiyorum yarım zaten gün boyu başka beyaz unlu bişey Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…