Kız inadından yemedin demi sırf görsünler diye valla bende yiyeceğim varsada yemiyom sırf görümce görsün diye
Bide şu tarafından bak olayın ve mutlu ol
Kardeşlerinin iplerinin tamamen sende olduğunu görmek içine işlemiş kadının bence yorum olarak gülerek gözlerinden yaş akan smileyi koy
her sınavda kitaptaki değerlendirme çalışmasından bir bölüm oluyor 3-5 kolay test sorusuda oluyor en az 45 alsınlar diye , bakim nasıl yapacak yavrucuklar tüm dersler bu hafta
bizden başka kimseciklerde yok
Yok kaptanim bitter degildi( ama daha yemiyecem soz yiyince cok aciktim bi anda ben hep oyleyim ne zaman cikolata yesem cok acikiyorum..
Ay sınırim bozuldu akşam aksam eşime catlamayim diye Burda aldım soluğu ,sevgili gorumcemin sosyal medyada paylaştığı sinirimi bozdu
Kızım ölene kadar kizimdir, oğlum bir karısı olana kadar........
ay kaptanım nasıl 2 küsür kilo verdiğini anladım bi insan hiç mi bişey yiyemez ya gözümle görmesem inanmayacam bugün hiç pütürsüz dünkü haşlama suyuyla çorba yaptım bardağa koydum pipetle içti yavrum sabah bi portakal suyu bi kaşık pekmez akşam bi bardak çorba başka da yemedi yârin sabah mutlaka götürcem
Bide abla ben yarında tartılamam çünkğ çocuklarla çıkacam evden malum evde adam ve çocuklar olunca da öyle tartı üstünde tuhaf beklentili cıbıldak bi hatun olarak görünmek istemiyorum dalga konusu oluyorum sonra ben hep onlar yokken tartılıyorum ama salı olsun inşallah
Senin dersinden iyi geçer eminim .
Çok şanslılar bence
Yeme gülüm yeme .
Hep tuzak onlar bize.
Saçmalamışta ...
Sen niye alındın ki ?
Abisi mi kardeşi mi oluyor eşin , neyse ... demek sana çok bağlı... onlardan uzaklaşmış.
Kıyamam prensese yaaa
Off ahum açamıyorsun ki ağzını , neler çektim ben .
Buraya yazdıklarım da öyle dolu dolu değildi ... 3-5 kaşık çorba .
Götür canım yarın ...ihmal etme.
Antibiyotiksiz geçmiyor .
Bugünkü menim bismillah Allah tekrarını nasip etsin
Sabah yarım simit peynir zeytin çay
Ara filtre kahve şekersiz
Öğlen ton balıklı salata
kayısı marmelatı şekersiz kendim yaptım 2 yemek kaşığı 1 kase yoğurt ile
Akşam 3 kaşık pilav 1 kase kavurma 1 kase yoğurt çorbası
Karışık bitki çayı
2 litre alkali su
Az sonra zencefil zerdeçallı süt 1 bardak
Kız inadından yemedin demi sırf görsünler diye valla bende yiyeceğim varsada yemiyom sırf görümce görsün diye
Bide şu tarafından bak olayın ve mutlu ol
Kardeşlerinin iplerinin tamamen sende olduğunu görmek içine işlemiş kadının bence yorum olarak gülerek gözlerinden yaş akan smileyi koy
Hep birlikte kanka kararlıyım zevkle yapacam kilo verdikçe mutlu olacam mutlu oldukça daha güzel spor yapıp menüleri zevkle hazırlıyacam inşallah 5 ay değilmi sanki kendime ayıracağım sadece 5 ay tabi sizin desteğiniz çok önemli benden de size tam destek 2 gündür menüleri inceliyorum aranızda ciddi diyet yapan Yok neyse şimdiden açmayım azımı alıştıkça yorum yaparım menülerinizeOoo gazan mübarek olsun kanka
Ocak'ta başlayacam dedin ve başladın pazar mazar dinlemedin tebrikler.mezuniyetini de görürüz inşallah
Yaş 34Hadi gazan mübarek ola
Canım ilk sayfada bi tablomuz var , oraya adını ve bilgilerini yazacağım .
Yaş.. boy ..bşlngç kilo..hedef kilo yazar mısın bana ?
Aynı şeyi düşünmüşüz
Ama doğru bir laf hic takilma ...kız evlenir evden gider oğlan evlenir elden gider bendr kaynanama bunu demistim...gulmustu ama dogru bi laf...yani kizlar ailesinden kopmuyor bi şekilde ama erkekler ister istemez kopuyor..ne mutlu ki onlari eve bağlayacak esleri var...Ay sınırim bozuldu akşam aksam eşime catlamayim diye Burda aldım soluğu ,sevgili gorumcemin sosyal medyada paylaştığı sinirimi bozdu
Ama doğru bir laf hic takilma ...kız evlenir evden gider oğlan evlenir elden gider bendr kaynanama bunu demistim...gulmustu ama dogru bi laf...yani kizlar ailesinden kopmuyor bi şekilde ama erkekler ister istemez kopuyor..ne mutlu ki onlari eve bağlayacak esleri var...
Iste herkesin bakış açisi farkli olabilir.Bence çok saçma , benim eşim gayet ailesine düşkün ilgili idi yaptıklarına karşı hala öyle
Bitmiyor isler doktorum ..ben evde olmama ragmen bitiremiyorum utuleri utucuye gönderiyorum ne yapayim..Ufff pazar günü demek bende kafası kesik tavuk sendromu demek.yaptigim kadar yapacak çok şey varrrr.
Hep birlikte kanka kararlıyım zevkle yapacam kilo verdikçe mutlu olacam mutlu oldukça daha güzel spor yapıp menüleri zevkle hazırlıyacam inşallah 5 ay değilmi sanki kendime ayıracağım sadece 5 ay tabi sizin desteğiniz çok önemli benden de size tam destek 2 gündür menüleri inceliyorum aranızda ciddi diyet yapan Yok neyse şimdiden açmayım azımı alıştıkça yorum yaparım menülerinize
Bugünkü menim bismillah Allah tekrarını nasip etsin
Sabah yarım simit peynir zeytin çay
Ara filtre kahve şekersiz
Öğlen ton balıklı salata
kayısı marmelatı şekersiz kendim yaptım 2 yemek kaşığı 1 kase yoğurt ile
Akşam 3 kaşık pilav 1 kase kavurma 1 kase yoğurt çorbası
Karışık bitki çayı
2 litre alkali su
Az sonra zencefil zerdeçallı süt 1 bardak
Hep birlikte kanka kararlıyım zevkle yapacam kilo verdikçe mutlu olacam mutlu oldukça daha güzel spor yapıp menüleri zevkle hazırlıyacam inşallah 5 ay değilmi sanki kendime ayıracağım sadece 5 ay tabi sizin desteğiniz çok önemli benden de size tam destek 2 gündür menüleri inceliyorum aranızda ciddi diyet yapan Yok neyse şimdiden açmayım azımı alıştıkça yorum yaparım menülerinize
Ay sınırim bozuldu akşam aksam eşime catlamayim diye Burda aldım soluğu ,sevgili gorumcemin sosyal medyada paylaştığı sinirimi bozdu
Yağsız bulgur pilavı pirinç diyette pek kullanmıyorumPilav pirinç pilavı ise , diyet listesinde pek kabul edilir olmuyor ... bulgura dönebilirsin ,çok daha sağlıklı.
Keza simitte öyle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?