Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Senin menü arada kaynamış vero

Benim vücut spora 2 haftada anca alıştı ne çektim her yani dayak yemiş gibi agridi

Okuyup rahatladigim insirah suresi..ne zaman sıkıntım olsa bunalsam okurum o kadar iyi geliyor ki bunu kelimelerle anlatamam.Allah dualarinizi kabul etsin..

ahucum benim alet eliptik değil kondisyon bisikleti şekerim.
ona göre puanımı düşürebilirsin.
önemli olan sana hesap vermek şeker
bedeim alışsın 30 dk da olacak canım..
verom yapma etme bidenem.
bak ahu dogru diyor. sen bu şekilde beslenmeye devam edersen emzirme bitince kilo alırısn.
evet bunları yiyerek kilo veriyorsun ama senin metabolizma hızlı ve emzirmenin katkısı oluyor sana. benim aksime.
şanlısın bebekim. ama yapma etme.
inan bu abur cuburun kaç katı bizim evde paket paket ama inan yemiyorum agzıma bile sürmüyorum.

Ausencia abla ve diğer arkadaşlar menum
Sabah
1 dilim ekmek
2 parmak peynir
1 haşlanmış yumurta
3 zeytiny
Yeşillik
Ara
Elma
Kahve
Öğlen
Tarhana çorbası
Yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
Leblebi
Akşam geç geldim dışardan atladım
Ara
2 mandalina
Ayran

Okuyup rahatladigim insirah suresi..ne zaman sıkıntım olsa bunalsam okurum o kadar iyi geliyor ki bunu kelimelerle anlatamam.Allah dualarinizi kabul etsin..

Amin canım..
Benim de hayatıma son üç yıldır giren vee ilaç gibi gelen bir duâ.
Hep okuyorum her zaman çok şükür Rabbim nasip etti.

Ay sınırim bozuldu akşam aksam eşime catlamayim diye Burda aldım soluğu ,sevgili gorumcemin sosyal medyada paylaştığı sinirimi bozdu

Kızım ölene kadar kizimdir, oğlum bir karısı olana kadar........
Bence bu paylasima alınması gereken gorumcenin eşi kv si ve gorumcesi..sen niye sinirlendin ki?? :)

Aaa dün ben bi yerde 20 dk eliptik okudum sanki hatta şaşırdım dur bi araştıracam

Amin canım..
Benimde bir arkadasim tavsiye etmisti oyle iyi geliyor ki aynen ilac gibi...simdi o arkadadima oyle cok dua ediyorum ki beni bu dua ile tanıştırgi icin...

Amin canım..

Kızlar bende bakayım hemen bazen sebepsiz iç sıkılması umutsuzluğa kapiliyorum gerçi sebepleri var tabikide sıkıntıya giriyorum hemen ezberliycem bunu

Bazı korkularını felah nasla attım Şükür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…