- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Mimu yüzük mu taktı acep@mimu88 nerdesin cnm iki gündür göremedim seni sanki çörek otu yağını sipariş ettim ben inş kabızlığa etki eder
Mimu yüzük mu taktı acep
Menu bildirim zamanı
Sabah pattis kızartma Yumurta kızartma ekmek peynirler zeytinler; )
Akşam
5 6 kaşık nohut yemeği 2 kaşık bulgur pilavı 1 tabak tan az lahana dolma. 1 kase yoğurtbi de ekmek .. firindan di pek güzel geldi.
Bunlar neyse d é şu çay saati ni yazmayam
Eticin bisküvi çikolat... vercem kilo dà bakam nezamn . Bi de sofrada demem mj ben diyet yapmiom istesem veririrm dié. Çok istiom ama işte . Bi bismillah diemedim
Hayırdır arkadasimSlm kızlar nasılsınız bacaklarının agrisindN öleceö
Okuyup rahatladigim insirah suresi..ne zaman sıkıntım olsa bunalsam okurum o kadar iyi geliyor ki bunu kelimelerle anlatamam.Allah dualarinizi kabul etsin..Çok şükür iyiyim bende.
Valla sana yazdıktan sonra başka bir arkadaş Inşirah okuyalım diye liste yapmaya başladı
Bu kadar olur uzun zamandır bende etmiyordum topiklerde...
Gelmek istersen tabii diğer arkadaşlar sizleride bekleriz @Arundati düzenliyor. ♥♥♥
ahucum benim alet eliptik değil kondisyon bisikleti şekerim.SPOR ÇETELESİ 3.HAFTA
Ausencia 0+10+15
@saydin78 0+0
Ahu060812 20+10
@Sekercikiz 10
Nare83 ?
kelebekolacam 15+15
@roxen230310+0
@fatmanurkaya10+10
@mimu88 0+?
@DelyDoly15+10
@ErSeSi ?
Kedibochi 10+10
ada81 0+0
Kızlar dünkü puanlarınız bugün de yapan olursa eklerim sherry haftaya eliptikte 30 dk ya 10 puan ona göre.bu hafta alıştırma
verom yapma etme bidenem.Menu bildirim zamanı
Sabah pattis kızartma Yumurta kızartma ekmek peynirler zeytinler; )
Akşam
5 6 kaşık nohut yemeği 2 kaşık bulgur pilavı 1 tabak tan az lahana dolma. 1 kase yoğurtbi de ekmek .. firindan di pek güzel geldi.
Bunlar neyse d é şu çay saati ni yazmayam
Eticin bisküvi çikolat... vercem kilo dà bakam nezamn . Bi de sofrada demem mj ben diyet yapmiom istesem veririrm dié. Çok istiom ama işte . Bi bismillah diemedim
Okuyup rahatladigim insirah suresi..ne zaman sıkıntım olsa bunalsam okurum o kadar iyi geliyor ki bunu kelimelerle anlatamam.Allah dualarinizi kabul etsin..
Çok dolaşmaktan canım ama acayip ağrıyorHayırdır arkadasim
Bence bu paylasima alınması gereken gorumcenin eşi kv si ve gorumcesi..sen niye sinirlendin ki?? :)Ay sınırim bozuldu akşam aksam eşime catlamayim diye Burda aldım soluğu ,sevgili gorumcemin sosyal medyada paylaştığı sinirimi bozdu
Kızım ölene kadar kizimdir, oğlum bir karısı olana kadar........
Bence bu paylasima alınması gereken gorumcenin eşi kv si ve gorumcesi..sen niye sinirlendin ki?? :)
Aaa dün ben bi yerde 20 dk eliptik okudum sanki hatta şaşırdım dur bi araştıracamahucum benim alet eliptik değil kondisyon bisikleti şekerim.
ona göre puanımı düşürebilirsin.
önemli olan sana hesap vermek şeker
bedeim alışsın 30 dk da olacak canım..
verom yapma etme bidenem.
bak ahu dogru diyor. sen bu şekilde beslenmeye devam edersen emzirme bitince kilo alırısn.
evet bunları yiyerek kilo veriyorsun ama senin metabolizma hızlı ve emzirmenin katkısı oluyor sana. benim aksime.
şanlısın bebekim. ama yapma etme.
inan bu abur cuburun kaç katı bizim evde paket paket ama inan yemiyorum agzıma bile sürmüyorum.
Benimde bir arkadasim tavsiye etmisti oyle iyi geliyor ki aynen ilac gibi...simdi o arkadadima oyle cok dua ediyorum ki beni bu dua ile tanıştırgi icin...Amin canım..
Benim de hayatıma son üç yıldır giren vee ilaç gibi gelen bir duâ.
Hep okuyorum her zaman çok şükür Rabbim nasip etti.
Amin canım..
Benim de hayatıma son üç yıldır giren vee ilaç gibi gelen bir duâ.
Hep okuyorum her zaman çok şükür Rabbim nasip etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?