Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hiç bir şey anlamadım

Auscum bi tencere kabak corbasi pişirdim
Bi tepside fırında beyaz etli köfte
Bunlarin birini öğle ogununde diğerini akşam öğünde düşünüyorum.
Örnek menu
Sabah yumurta
Öğle kabak çorba
Aksam tavuk köfte salata

Bende 4 günlük listeye basliyorum yarinn

Arkadaslar gecmisi tam okumamistim..Yaseminle olan diyaloglari okuyunca üzüldüm acikcasi...Yasemincim biraz sert ifadeler kullanmis daha dogrusu takimi tam tanimadan 2 gündür gördüğü menulere gore yazmış..ben habini eskiden tanirim. 2 yil onceki yaz beraber diyet yapmistik..dobra ve muhabbet ettikce samimi sıcacık bir kızdır..ancak yaziyla duygumuzu aktaramiyoruz ne yazik ki..yanimizda olsa "senin yaptiginda hic diyet gibi degil"deyip kahkaha atsak komik olur ama yazinca öyle olmuyor..yaseminin tamamen samimiyet duygusuyla yazdigini biliyorum tanidigim icin..onu yanlis tanimanizi istemem takima gelsin yada gelmesin..ancak takima huzursuzluk getirir diye bir dusunceniz asla olmasin. Kefilim ben. Ahuda oyle..sevgiler hepinize..

Anaaamm yazsana nasil yaptin corbayi..

Teşekkürler day`im açıklama için.

Bende bir çok kez "tüm ciddi imajıma rağmen" şu ikonları o yüzden koyarım.

Yumuşatır yazıyı .... bak böyle ahanda

Kizlar yalan ruzgari diye bi dizi vardi hatirlayan var mi eski topraklardan )) nitekim 30 yas alti bilmez..bi ester vardi hizmetci ondan istiyorum bi tanr..yattigim yerden bisey yapmam gerekip usenince esteeer diye bagiriyorum bazen ne gelen var ne giden

Başarılar canım. Ben birdaha yapmam onu tonbalik baba göre değil onu birtek pizzada seviyorum.ilk hedefim tatilde 75in altını görmek ayyyyyyy heycanlandim

Tatil dedin deeee ..
Sen Yusufu mu aradın

Bugün tutturdu Ankaraya gidelim diye .

Bir an senden şüphelendim ama rafadan tayfanın bi oyunu varmış meğer

Trt 2 de izlerdik heyyy gidi heyyy .

Ayy hatirladim malum yas 36 ayy benim rahmetli dedem cok izlerdi sabah 5 te tekrarini verirlerdi adam namazdan sonra sesi son ses acip izlerdi

Kizlar ben gunde iki dilim ekmek yiyorum
Oda sadece kahvaltıda.
Ausencia liste paylaşınca kafama takıldı.
Cunku epey ekmek vardi ve 75 e kadar indim demişti hemde ayda 4-5 kilo vererek.
Ben o kadar ekmek yesem kilo veremem gibime Geliyor..
Ne dersiniz? Artirmali mi

Dogrudur ya .. Yanlış yazmisim ozurrrr..
Eliptikim vardida eskidennn..
Kondisyon canim kondisyon
Bende sen o alet zordur deyince hadi ya kondosyin bisikleti mi. Kolay aslinda yaw demiştim iyi mi
Ahu060812
Canım senin kondisyon ayarlı demi öyle gevşek gevşek yapma biraz ağırlaştır bacağın yorulunca gevşet değişik seviyelerde kullan bugün de puanını aldın bakalım.durmak YOk

ay hatırladım yüzü geldi gözümün önüne

Ay valla bana 2 Ester lazımm yaa

Anaaamm yazsana nasil yaptin corbayi..
Daydream-
2 kabak
2 kurusogan
2 dış sarımsak
1 demek maydanoz 1 demek nane 1 demet dereotu
2 yk bulgur
2 domates
2 biber
2 tk yağ biraz tuz

Ben bu sefer yaprak kereviz kattim. Domatesi de yazın yaptığım konserveden.seviyorum tadını bide limon oh mis.

Tatil dedin deeee ..
Sen Yusufu mu aradın

Bugün tutturdu Ankaraya gidelim diye .

Bir an senden şüphelendim ama rafadan tayfanın bi oyunu varmış meğer
Ay benimkilerde istedi.bi de benim oğlan bulmaca kulesi seyrediyor çok seviyor çocukta acayip kafa var.ayni akin

Fatmacım 100 kilo üzeri için gayet ideal bir listen var.
Asıl o listeden az yersen veremezsin .
Aynen devam .

Evet kaptanım aynen devam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…