- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Hiç bir şey anlamadım
Bi tencere kabak çorbası yaptım. Bide göğüs etinden Betül un tarifiyle köfte yaptım fırınladim.
Sabah normal kahvaltı ekmeksiz
1 öğün kabak çorbasi 1 öğün hindi köfte salata
Meyve yok yoğurt belki
Çorbası akşam öğünü yapayım değilmi
Bi nevi 4 günlük diyet gibi olacak söyle bakınca
Eee hepimiz boyleyiz yalniz değilsin...Ben bi asiliyom ip kopuyor Cup yerdeyim. Düşmelere doymadim ayatayim hangi ipe asiliyoruz
Anaaamm yazsana nasil yaptin corbayi..Bi tencere kabak çorbası yaptım. Bide göğüs etinden Betül un tarifiyle köfte yaptım fırınladim.
Sabah normal kahvaltı ekmeksiz
1 öğün kabak çorbasi 1 öğün hindi köfte salata
Meyve yok yoğurt belki
Çorbası akşam öğünü yapayım değilmi
Bi nevi 4 günlük diyet gibi olacak söyle bakınca
Arkadaslar gecmisi tam okumamistim..Yaseminle olan diyaloglari okuyunca üzüldüm acikcasi...Yasemincim biraz sert ifadeler kullanmis daha dogrusu takimi tam tanimadan 2 gündür gördüğü menulere gore yazmış..ben habini eskiden tanirim. 2 yil onceki yaz beraber diyet yapmistik..dobra ve muhabbet ettikce samimi sıcacık bir kızdır..ancak yaziyla duygumuzu aktaramiyoruz ne yazik ki..yanimizda olsa "senin yaptiginda hic diyet gibi degil"deyip kahkaha atsak komik olur ama yazinca öyle olmuyor..yaseminin tamamen samimiyet duygusuyla yazdigini biliyorum tanidigim icin..onu yanlis tanimanizi istemem takima gelsin yada gelmesin..ancak takima huzursuzluk getirir diye bir dusunceniz asla olmasin. Kefilim ben. Ahuda oyle..sevgiler hepinize..
Başarılar canım. Ben birdaha yapmam onu tonbalik baba göre değil onu birtek pizzada seviyorum.ilk hedefim tatilde 75in altını görmek ayyyyyyy heycanlandim
Kizlar yalan ruzgari diye bi dizi vardi hatirlayan var mi eski topraklardan)) nitekim 30 yas alti bilmez..bi ester vardi hizmetci ondan istiyorum bi tanr..yattigim yerden bisey yapmam gerekip usenince esteeer diye bagiriyorum bazen ne gelen var ne giden
Ayy hatirladim malum yas 36Kizlar yalan ruzgari diye bi dizi vardi hatirlayan var mi eski topraklardan)) nitekim 30 yas alti bilmez..bi ester vardi hizmetci ondan istiyorum bi tanr..yattigim yerden bisey yapmam gerekip usenince esteeer diye bagiriyorum bazen ne gelen var ne giden
Canım senin kondisyon ayarlı demi öyle gevşek gevşek yapma biraz ağırlaştır bacağın yorulunca gevşet değişik seviyelerde kullan bugün de puanını aldın bakalım.durmak YOkDogrudur ya .. Yanlış yazmisim ozurrrr..
Eliptikim vardida eskidennn..
Kondisyon canim kondisyon
Bende sen o alet zordur deyince hadi ya kondosyin bisikleti mi. Kolay aslinda yaw demiştim iyi mi
Ahu060812
ay hatırladım yüzü geldi gözümün önüneKizlar yalan ruzgari diye bi dizi vardi hatirlayan var mi eski topraklardan)) nitekim 30 yas alti bilmez..bi ester vardi hizmetci ondan istiyorum bi tanr..yattigim yerden bisey yapmam gerekip usenince esteeer diye bagiriyorum bazen ne gelen var ne giden
Kizlar yalan ruzgari diye bi dizi vardi hatirlayan var mi eski topraklardan)) nitekim 30 yas alti bilmez..bi ester vardi hizmetci ondan istiyorum bi tanr..yattigim yerden bisey yapmam gerekip usenince esteeer diye bagiriyorum bazen ne gelen var ne giden
Anaaamm yazsana nasil yaptin corbayi..
Ay benimkilerde istedi.bi de benim oğlan bulmaca kulesi seyrediyor çok seviyor çocukta acayip kafa var.ayni akinTatil dedin deeee ..
Sen Yusufu mu aradın
Bugün tutturdu Ankaraya gidelim diye .
Bir an senden şüphelendim ama rafadan tayfanın bi oyunu varmış meğer
Fatmacım 100 kilo üzeri için gayet ideal bir listen var.
Asıl o listeden az yersen veremezsin .
Aynen devam .
Hocam herkes kilosuna göre kalori tutturabiliyor fazla olsun ama sen bilirsin ayar kaçınca geri düzelmiyor
Benim arkadaşların menüsünde gördüklerim
Cips lahmacun çikolata gün boyu ekmek oranı çok fazla bazılarında diyet yapıyorsun nasıl kıyıp kendine o
Arkadaslar gecmisi tam okumamistim..Yaseminle olan diyaloglari okuyunca üzüldüm acikcasi...Yasemincim biraz sert ifadeler kullanmis daha dogrusu takimi tam tanimadan 2 gündür gördüğü menulere gore yazmış..ben habini eskiden tanirim. 2 yil onceki yaz beraber diyet yapmistik..dobra ve muhabbet ettikce samimi sıcacık bir kızdır..ancak yaziyla duygumuzu aktaramiyoruz ne yazik ki..yanimizda olsa "senin yaptiginda hic diyet gibi degil"deyip kahkaha atsak komik olur ama yazinca öyle olmuyor..yaseminin tamamen samimiyet duygusuyla yazdigini biliyorum tanidigim icin..onu yanlis tanimanizi istemem takima gelsin yada gelmesin..ancak takima huzursuzluk getirir diye bir dusunceniz asla olmasin. Kefilim ben. Ahuda oyle..sevgiler hepinize..
Evet canım katılıyorum bendw Habinar la birlikte oldığumdan özü sözü bir fakat art niyetli bi insan olmadığını biliyorum
Karar kaptanımızın saygı duyuyorum
Diyorum ve konuyu kapatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?