ay abla ne güzel olurdu valla seni kar manzarasına sobaya doyururdumAhu060812 canım çok geçmiş olsun kuzuya bi ara bana abla seninle komşu olmak isterdim demiştin şimdi bende seninle komşu olmak isterim tamamen duygusal sobayla manzarayla karla ilgili değil yani
Ablacım mesaj alıntının içinde kalmış baştaki sondaki QUOTE leri silersen çıkarEvet kaptanım aynen devam inşallah
Kizlar yalan ruzgari diye bi dizi vardi hatirlayan var mi eski topraklardan)) nitekim 30 yas alti bilmez..bi ester vardi hizmetci ondan istiyorum bi tanr..yattigim yerden bisey yapmam gerekip usenince esteeer diye bagiriyorum bazen ne gelen var ne giden
SPOR ÇETELESİ 3.HAFTA
Ausencia 0+10+15
saydin78 0+0
Ahu060812 20+10
Sekercikiz 10
@masumm?
kelebekolacam 15+15
@roxen230310+0
Antepia27 10+10+10
mimu88 0+?
@DelyDoly15+10
ErSeSi ?
Kedibochi 10+10+10
ada81 0+0
ay abla ne güzel olurdu valla seni kar manzarasına sobaya doyururdum
Evet kaptanım aynen devam inşallah
Ablacım mesaj alıntının içinde kalmış baştaki sondaki QUOTE leri silersen çıkar
Hahah..benimde halam izlerken taze fasulye koymuş ocağa unutmuş yanık kokusuna çkalkmış başka bi tencereye koymuş Onuda unutmuş ..çöpe gitmişti yemek..Ayy hatirladim malum yas 36ayy benim rahmetli dedem cok izlerdi sabah 5 te tekrarini verirlerdi adam namazdan sonra sesi son ses acip izlerdi
Saf bi ifadesi vardı :))ay hatırladım yüzü geldi gözümün önüne
Bu değil de uzun mesajın dur ben yapayımCanım denedim beceremedim
Sana her kata bir ester anca yeterAy valla bana 2 Ester lazımm yaa
Bu benim meşhur vicdan çorbam..ahhh ahhDaydream-
2 kabak
2 kurusogan
2 dış sarımsak
1 demek maydanoz 1 demek nane 1 demet dereotu
2 yk bulgur
2 domates
2 biber
2 tk yağ biraz tuz
Ben bu sefer yaprak kereviz kattim. Domatesi de yazın yaptığım konserveden.seviyorum tadını bide limon oh mis.
Mende hatırlıyorum ama oynayan hizmetcinin adını hatırlamıyorum daha yaşlıyım sizden ondan mı acaba
Ayyy canım evi geniş gönlü geniş arkadaş ım
Evt canım ayar seysi de var dediğini de yapıyorumCanım senin kondisyon ayarlı demi öyle gevşek gevşek yapma biraz ağırlaştır bacağın yorulunca gevşet değişik seviyelerde kullan bugün de puanını aldın bakalım.durmak YOk
Antepia27 dedi ki,Evet canım katılıyorum bendw Habinar la birlikte oldığumdan özü sözü bir fakat art niyetli bi insan olmadığını biliyorum
Karar kaptanımızın saygı duyuyorum
Diyorum ve konuyu kapatıyorum
Ellerine sağlık canım
Tencere-kapak çorbası diye okudum allah iyiliğimi versinBi tencere kabak çorbası yaptım. Bide göğüs etinden Betül un tarifiyle köfte yaptım fırınladim.
Sabah normal kahvaltı ekmeksiz
1 öğün kabak çorbasi 1 öğün hindi köfte salata
Meyve yok yoğurt belki
Çorbası akşam öğünü yapayım değilmi
Bi nevi 4 günlük diyet gibi olacak söyle bakınca
Teşekkür ederimGunaydin yeni yilin ve yeni evin ugur mutluluk ve sevinc getirsin.
Ahaha harcanıyorum iştevalla Saadet ben çözemediydim seni bilişimci mi yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?