Günaydın hiç kalkasim yokkk
Gunaydin kizlar musmutlu hayirlu sabahlariniz olsun.Gece 2.30 kadar hastane de kardeşimin basagrisi nedeniyle kaldik 6 da kalktim hayalet gibiyim şükür kardeşim iyi lakin ben ucuslardayimm
Kalktım cnmm yoksa yetiswmem pertim
Feci artidayim(((
Ptesi birde Birgün hiç uyumadim bugün gelsin sular gitsin yesilcaylar
Geçmiş olsun canım aman sen de dikkat et uykusuzluk kazaları yaşama kuzumGunaydin kizlar musmutlu hayirlu sabahlariniz olsun.Gece 2.30 kadar hastane de kardeşimin basagrisi nedeniyle kaldik 6 da kalktim hayalet gibiyim şükür kardeşim iyi lakin ben ucuslardayimm
Teşekkür ederim :) erkenden uyudum dinlendim bugün daha iyiyim çok şükürGüle güle huzurla oturun saadet.
Dinlen yat uyu .
Günaydın canlarsekizinci aralıksız is gününden selamlar
Heee vallah ucalim sicak ulkeleree palyda sezlonta uyurrzzKalktınnn di miii ?? Huuuu...
Kardeşine geçmiş olsun canım .
Senle de gel beraber uçalım.
Sagolasin canim vallah ruh gibiyimmGeçmiş olsun canım aman sen de dikkat et uykusuzluk kazaları yaşama kuzum
Günaydın canlarsekizinci aralıksız is gününden selamlar
73.2 çıktım ausum 1600 Gr yaklaşık
Teşekkür ederim :) erkenden uyudum dinlendim bugün daha iyiyim çok şükür
Heee vallah ucalim sicak ulkeleree palyda sezlonta uyurrzz
Evde olunca yiyorm. Ya.ahucum benim alet eliptik değil kondisyon bisikleti şekerim.
ona göre puanımı düşürebilirsin.
önemli olan sana hesap vermek şeker
bedeim alışsın 30 dk da olacak canım..
verom yapma etme bidenem.
bak ahu dogru diyor. sen bu şekilde beslenmeye devam edersen emzirme bitince kilo alırısn.
evet bunları yiyerek kilo veriyorsun ama senin metabolizma hızlı ve emzirmenin katkısı oluyor sana. benim aksime.
şanlısın bebekim. ama yapma etme.
inan bu abur cuburun kaç katı bizim evde paket paket ama inan yemiyorum agzıma bile sürmüyorum.
Kaynasin kaynasinSenin menü arada kaynamış vero
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?