ayyy sabah sabah hatıralarım depreştiAvusturya dan Bosna'ya.bide tehlikeli yol
betül ya sende gitmişsindir kesin.deli ötesiydik ya.ben kızımı göndermemHayırlı sabahlar
ayyy sabah sabah hatıralarım depreşti
biri üzerimize ölü topragımı serpti kesin 1.liğimizi (sanki kilo veren benim)kıskananlar yaptılar.komplo teorimde hazır.
Günaydın emekçi kardeş
Kız öyle 1600 falan deme
Cuma ya göre 500
Bugün yine işimiz çok ama neyse ki dünden daha iyiyim ve uykumu aldım. Daha yerleşemedik tabi her yerde koliler poşetler. Onların hepsinin açılıp yerleştirileceğini düşününce gözümde büyüyor ki zaten 1 aya anca yerleşiriz gibime geldiayrıca sınavım var yakın zamanda inşallah yeterince çalışabilirim
Yok ölü mölüükış kış kış ..
Şimdi ben bi pzt cuma hedefi yazarım o ölülerde ayılır
Senden başlayayım hatta ...
- 800 min . - 1500 max . 1600 versen kabul etmem ona göre
Abowwww taamammm huniler sizdee kaptan sana özel altın kaplamalııı huni verdimdiEveeet geçen haftanın 1.liğine el atmayıp serçe parmak uzatan ....kelebekolacam roxen2303 Betulina Ahu060812 ..... bu hafta bomba sırası sizde !!!
Supriseeeee
Artık amuda mı kalkılır ,amuttayken parende mi atılır bilemem ... ben pası verdim gol sizden
Sekercikiz ve cydnz_1 sizde kayıplarda olmanın cezalısısınız . Cezanız Cuma tartısının sonucu ile aramızdaki aşka dönüşecektir
DelyDoly de artık eskisi gibi deli olmama cezası veriyorum . 31 Aralıkta dağıttı bize hunileri en az 1 kilo dely !
saydin78 zaten o okurken yüreğime inmeler getiren 2 günü telafi edecek eminim
Nare83 un bi wc lik işi var
mimu88 ada81 @fatmanurkaya T tuba52 bu hafta yanıltmazlar beni eminim
Ausencia o da mezuniyet gazıyla takımına son dk güzelliğini çok görmez herhalde
sana inat 1600 vermessem getirin kabak çorbamı benim.
Abowwww taamammm huniler sizdee kaptan sana özel altın kaplamalııı huni verdimdiAy da 1 kg mu basitt yaa o
şişko olmam uçuşa geçmemi engelleyemez.her başarıdan önce bi kaç deneyip hüsrana uğramak illaki vardır.
Eki Görüntüle 1933190
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?