Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

YA bakma beni gorduklerinden değil .zaten montla cikiorum anlaslmio öyle kilom falan. Aptal kadin sinir bozdu valla. . Annem de göbeğin var dedi. Millet taktı banà ya. Akşam yemeği hazır . Lahana yemeği kabak dolması. Bakam ne kadan yicem . Evi temizledim falan spor olur zaar

ozaman katılıyorum bi kaç değişik sunum hazırlayıp sizin begeninize sunuyorum..
Katıl canim.
Valla bizim icinde.secim zor.olacak. 3.arkadaşımız giriyor.yarışmaya ya..
Ausencia ya katılıyorum kesinlikle görsel önemli. Keske tadabilsek ama böyle bi şansımız yok,
Ahh.kaptanimm sana.sozum.olmasa.gider bi.sutlac.yuvarlardim.öyle fena.canim.çekiyor: (

Dolmadan az yi, bol.yogurt yi sekerim
Göbekte kilodur.hatta basenden.daha.tehlikeli.
Allah korusun insülin direnci gelişir.
Gazan mubarek ola.
Bende spor yapmak istiyorum kizim.durmuyor

Allah kolaylık versin .
Taşınmak dert valla.
Sınav ne zaman?
Amin çok teşekkür ederim. Sınavım 13 ocak cuma günü. Ayy daha başlayamadım bile çalışmaya..

Aynı durumdayım her şey kolilerde hurçlarda

Dolmadan az yi, bol.yogurt yi sekerim
Göbekte kilodur.hatta basenden.daha.tehlikeli.
Allah korusun insülin direnci gelişir.
Gazan mubarek ola.
Bende spor yapmak istiyorum kizim.durmuyor
küçük değil mial kuçağına leslie yap.oda eğlenir

Hayırlı olsun cnm güle güle kullan insallah

O nekiii daha gecenlerde genel cerah yuzume bakip popomdaki catlagin ameliyatli olduguna karar verdi canim tiippp cook ilerlemis cook )

Dedim dedim dememi hiç benimde yemek yakalarım meşhurdur ondan alışık aramış yemek hazır mı geliyorum diye daha benim kahvaltı masam duruyo düşün burada takiliyorum dedim hazır gel 20 dakikaya tabi bu arada benim mutfakta göçmüş gidiyordu sonra oldu o 20 dk 40 dk 40 dk oldu sana bir saat ve sonunda hazırdı tabi benim elde tel karsiladim ne kaynatiyonuz siz burda sen çok takılıyon buralara is guc hep duruyo sen şifreni ver bakiyim bana diyo hee oldu dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…