ayy hakikaten ya bugün ne yapsam derdi çok daha zormuş işyeri dertlerindenÖylede betüs bi yerden sonra sıkıyor artık hergün hergün ne yapıcam derdi ya
Vayyy mesaja gel neler döktürüyor bakalımbenim koca yemiyo artık bunlari güzel bi mesaj attımı korkutuyorsun beni biseymi oldu sana diyo adam alışık olmayınca romantizme
YA bakma beni gorduklerinden değil .zaten montla cikiorum anlaslmio öyle kilom falan. Aptal kadin sinir bozdu valla. . Annem de göbeğin var dedi. Millet taktı banà ya. Akşam yemeği hazır . Lahana yemeği kabak dolması. Bakam ne kadan yicemEveeeeeeet geçmişi temizledim ben bu kitabeyi yazana kadar az durun
@masumm tabii ki de gerçek canım . İnanılmaz bir değişim var sende .
Ama bu seni daha da hırslandırsın .
Dün sana dediğim gibi , o fotoğraflar hep gözümüzün önünde olsun ki bir daha o hale gelmeyelim .
Meselaaaaa ....
Doyduysak ; 2. karnıyarığı yemeyelim di miiiii ?
kelebekolacam canım salla gitsin .
Ruhu dedikodu ile beslenen insanlardan uzak dur , asm de duvarla konuş , steteskopla sohbet et ama onlarla özel bir şeyler paylaşma
Ayrıca incir uyutmasını bende ilk kez duydum , merak edip baktım şöyle bir şeymiş bilmeyenler .
Eki Görüntüle 1933868
Uzun zaman yarışmaya katılan biri olarak tavsiyem , lezzet ölçme şansı olmadığı için görselliğe ve sunuma özen göstermeniz .
@saydin78 aman tatlım ama uyuyakalmak demeev hala kokuyor .
Bu arada sana ne dedim :)) yarışma bağımlılık yapar diye
Hadi 7. takım olarak sallayıp geçin sütlü tatlıları
Kedibochi canım maalesef sistemin bir kazığı oldu bu sene aöf e yanlış/doğru meselesi .
Ama yaptığının protestonun tek zararı sana olur .
Kimse ayy sherrry kızdı da çekti gitti demez .
@Betulina fıstığım , aferin hep öyle yenilmeyecek kadar daddsıız duzzsuuuz(bizim enişte böyle konuşur ) yap tatlıları .
vorones tam gaz devam ...artık gırtlak tutma mı olur ? spor mu olur ?
Bir daha ki sefere o komşu ...sana hamile misin değil ; ayyy vero hanım nasıl bu kadar kilo verdiniz ne yaptınız diye sorsun?
ada81 tatlım aletin hayırlı olsun , başlamadan önce bel göbek ölçünü not et bir yere . Bende merak ettim ne kadar inceltecek o bölgeleri
@fatmanurkaya tatlım Pazar bugün . O ıspanak bu eve gelecek inşallah :))
@Ahu060812 güzelim , korkma bu hafta benden kötü bir sonuç gelmez . Çok dikkatliyim . Son haftam ne de olsa ... kötü bir veda istemem listede.
Ayrıca o sepetin dibi yok canım ... ne onun ne ütü sepetinin
Sekercikiz tatlım geldi mi eşin ? Aus yemeği yakmış çok üzüldüm , ona üzüntümden sana yemek hazırlayamadım bugün de
mimu88 canım romantik hediyeyi diyet uğruna reddetmen gözlerimi yaşarttı
Katıl canim.ozaman katılıyorum bi kaç değişik sunum hazırlayıp sizin begeninize sunuyorum..
Dolmadan az yi, bol.yogurt yi sekerimYA bakma beni gorduklerinden değil .zaten montla cikiorum anlaslmio öyle kilom falan. Aptal kadin sinir bozdu valla. . Annem de göbeğin var dedi. Millet taktı banà ya. Akşam yemeği hazır . Lahana yemeği kabak dolması. Bakam ne kadan yicem. Evi temizledim falan spor olur zaar
Amin çok teşekkür ederim. Sınavım 13 ocak cuma günü. Ayy daha başlayamadım bile çalışmaya..Allah kolaylık versin .
Taşınmak dert valla.
Sınav ne zaman?
Aynı durumdayım her şey kolilerde hurçlardaayyyyyyy ALLAH yardımcın olsun. Biz daha yerleşemedik, gardolaplarımız daha gelmedi diye bir çok şey hala kolilerdeTaşınmaktan öyle etkilenmişim ki, düşününce bile sinirlerim geriliyor, düşünme düşünme
küçük değil mial kuçağına leslie yap.Dolmadan az yi, bol.yogurt yi sekerim
Göbekte kilodur.hatta basenden.daha.tehlikeli.
Allah korusun insülin direnci gelişir.
Gazan mubarek ola.
Bende spor yapmak istiyorum kizim.durmuyor
Hayırlı olsun cnm güle güle kullan insallahcanım olay pireye kızıp yorgan yakmayı geçti.
tepki vermek gerekiyor.
elimde pankart yollara düşemeyeceğıme göre, benim de yöntemim bu
iyi fikir valla kocaların önce gönlü doymalı karınları sonradan gelir bence de..
oyy teşekkür ederim şekerimm.. güzel gönlünüz o sizin.
kelebekimm evet aynen senin de enerjin çok yüksek ve genç.
keşke sen benim aile hekimim olsan çok sevdim seni görmeden
kurutma makinesi aldım 15 gün önce.
oh bee dünya varmış.
bir odada günlerce çamaşır asılı dururdu.
şimdi yıkıyorum kurutup katlıyor kaldırıyorum, 1 günde !
dünya varmış, çok pahalı bişi de değil benim aldığım.
tavsiye ederim..
Hahahhaa canımsınnn bombayımm kuzumDelyDoly yukradaki sana ithafen moralsizim deyip kayboluyorsun.
mimu88 elin nasil canim bugün?
O nekiii daha gecenlerde genel cerah yuzume bakip popomdaki catlagin ameliyatli olduguna karar verdi canim tiippp cook ilerlemis cookkaydet dohturumm kaydet..
keşkem senin gibi olsa doktorlar.
bitanesi hamileyken beni azarlamıştı çok üzülmüştüm.
ama gittim şikayet ettim sistemden. artık naptılar bilmem.
biri de benim doktorum yok diye ona yönlendirmişlerdi.
yüzüme bakmadan barkod verip yolladı.
ah keşke senin gibi olsalar, nerdee
Dedim dedim dememi hiç benimde yemek yakalarım meşhurdur ondan alışıkEveeeeeeet geçmişi temizledim ben bu kitabeyi yazana kadar az durun
@masumm tabii ki de gerçek canım . İnanılmaz bir değişim var sende .
Ama bu seni daha da hırslandırsın .
Dün sana dediğim gibi , o fotoğraflar hep gözümüzün önünde olsun ki bir daha o hale gelmeyelim .
Meselaaaaa ....
Doyduysak ; 2. karnıyarığı yemeyelim di miiiii ?
kelebekolacam canım salla gitsin .
Ruhu dedikodu ile beslenen insanlardan uzak dur , asm de duvarla konuş , steteskopla sohbet et ama onlarla özel bir şeyler paylaşma
Ayrıca incir uyutmasını bende ilk kez duydum , merak edip baktım şöyle bir şeymiş bilmeyenler .
Eki Görüntüle 1933868
Uzun zaman yarışmaya katılan biri olarak tavsiyem , lezzet ölçme şansı olmadığı için görselliğe ve sunuma özen göstermeniz .
@saydin78 aman tatlım ama uyuyakalmak demeev hala kokuyor .
Bu arada sana ne dedim :)) yarışma bağımlılık yapar diye
Hadi 7. takım olarak sallayıp geçin sütlü tatlıları
Kedibochi canım maalesef sistemin bir kazığı oldu bu sene aöf e yanlış/doğru meselesi .
Ama yaptığının protestonun tek zararı sana olur .
Kimse ayy sherrry kızdı da çekti gitti demez .
@Betulina fıstığım , aferin hep öyle yenilmeyecek kadar daddsıız duzzsuuuz(bizim enişte böyle konuşur ) yap tatlıları .
vorones tam gaz devam ...artık gırtlak tutma mı olur ? spor mu olur ?
Bir daha ki sefere o komşu ...sana hamile misin değil ; ayyy vero hanım nasıl bu kadar kilo verdiniz ne yaptınız diye sorsun?
ada81 tatlım aletin hayırlı olsun , başlamadan önce bel göbek ölçünü not et bir yere . Bende merak ettim ne kadar inceltecek o bölgeleri
@fatmanurkaya tatlım Pazar bugün . O ıspanak bu eve gelecek inşallah :))
@Ahu060812 güzelim , korkma bu hafta benden kötü bir sonuç gelmez . Çok dikkatliyim . Son haftam ne de olsa ... kötü bir veda istemem listede.
Ayrıca o sepetin dibi yok canım ... ne onun ne ütü sepetinin
Sekercikiz tatlım geldi mi eşin ? Aus yemeği yakmış çok üzüldüm , ona üzüntümden sana yemek hazırlayamadım bugün de
mimu88 canım romantik hediyeyi diyet uğruna reddetmen gözlerimi yaşarttı
oooo süper canımmSporumu yaptim) kiskananlarrr hadi sizde sporaaaa
Hahaha cok guldum valla.boyle tipler cok ben kola icmem yani diyet yapmasamda icmem..ayranciyim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?