kaydet dohturumm kaydet..bizim asm sanal asm(yeri yurdu olmayan kayıtlı hasta olmayan kendin yap aç cinsi) olarak açıldı.hepinizi kaydedeyim aa ben yanlış anlamışım derim.hastalara sanaldan bakmıyormuyduk diye eklerim.
auscum evet kızgınım ama sana değil umarım yanlış anlamadın.Kedibochi tatlım .... kızgınsın anlıyorum seni .
Ama dediğim şey farklı , sen salladın da geçtin demiyorum .
Bunun önüne geçilmesi gerekirdi diyorum . Çünkü sınava gelen kişiyi kimse tanımıyor , örgün gibi değil .
Ve keşke sistemi bildiğin için boş bıraksaydın . 6 puan demek ... epey bir yanlış doğruları götürmüş demek .
Elbette sen bu bölümü çalışmadan da başarılı olursun iş hayatında , o ayrı .
Ama benim nacizane tavsiyem kendi emeğinin karşılığı için devam etmen olurdu .
Has kaptan, her liman dürtmeden gemisi yelken açmayan kaptan, diyet seferinde hepimize uğurlar olaaaEveeeeeeet geçmişi temizledim ben bu kitabeyi yazana kadar az durun
Nare83 tabii ki de gerçek canım . İnanılmaz bir değişim var sende .
Ama bu seni daha da hırslandırsın .
Dün sana dediğim gibi , o fotoğraflar hep gözümüzün önünde olsun ki bir daha o hale gelmeyelim .
Meselaaaaa ....
Doyduysak ; 2. karnıyarığı yemeyelim di miiiii ?
kelebekolacam canım salla gitsin .
Ruhu dedikodu ile beslenen insanlardan uzak dur , asm de duvarla konuş , steteskopla sohbet et ama onlarla özel bir şeyler paylaşma
Ayrıca incir uyutmasını bende ilk kez duydum , merak edip baktım şöyle bir şeymiş bilmeyenler .
Eki Görüntüle 1933868
Uzun zaman yarışmaya katılan biri olarak tavsiyem , lezzet ölçme şansı olmadığı için görselliğe ve sunuma özen göstermeniz .
@saydin78 aman tatlım ama uyuyakalmak demeev hala kokuyor .
Bu arada sana ne dedim :)) yarışma bağımlılık yapar diye
Hadi 7. takım olarak sallayıp geçin sütlü tatlıları
Kedibochi canım maalesef sistemin bir kazığı oldu bu sene aöf e yanlış/doğru meselesi .
Ama yaptığının protestonun tek zararı sana olur .
Kimse ayy sherrry kızdı da çekti gitti demez .
Betulina fıstığım , aferin hep öyle yenilmeyecek kadar daddsıız duzzsuuuz (bizim enişte böyle konuşur ) yap tatlıları .
@vorones tam gaz devam ...artık gırtlak tutma mı olur ? spor mu olur ?
Bir daha ki sefere o komşu ...sana hamile misin değil ; ayyy vero hanım nasıl bu kadar kilo verdiniz ne yaptınız diye sorsun?
@ada81 tatlım aletin hayırlı olsun , başlamadan önce bel göbek ölçünü not et bir yere . Bende merak ettim ne kadar inceltecek o bölgeleri
@fatmanurkaya tatlım Pazar bugün . O ıspanak bu eve gelecek inşallah :))
@Ahu060812 güzelim , korkma bu hafta benden kötü bir sonuç gelmez . Çok dikkatliyim . Son haftam ne de olsa ... kötü bir veda istemem listede.
Ayrıca o sepetin dibi yok canım ... ne onun ne ütü sepetinin
Sekercikiz tatlım geldi mi eşin ? Aus yemeği yakmış çok üzüldüm , ona üzüntümden sana yemek hazırlayamadım bugün de
@mimu88 canım romantik hediyeyi diyet uğruna reddetmen gözlerimi yaşarttı
Ağızdan yağ cekme mi
ayy bulaşıktan, ütüden hiç hoşlaşmam2. En sevdigin ?
Ütü değil her halde.
bunu bi dr arkadas yapıyordu.cok basit bişey bizde mi yapsak.
sabah kalkarkalkmaz 1 yk sıvı yağı bogaz değilde ağız gargarası yapıyorsun dişlerin arasından.ilk zaman 5 dk sonra yağı tükürüyorsun.
korkma ağızda yağ çekme ağızdan değilAğızdan yağ cekme mi
ne işe yarıyor??? Zeytinyağını yapabilirim de başka yağ yemeğe dahi sevmiyorumbunu bi dr arkadas yapıyordu.cok basit bişey bizde mi yapsak.
sabah kalkarkalkmaz 1 yk sıvı yağı bogaz değilde ağız gargarası yapıyorsun dişlerin arasından.ilk zaman 5 dk sonra yağı tükürüyorsun.
Öylede betüs bi yerden sonra sıkıyor artık hergün hergün ne yapıcam derdi yaayy evde olsam da, malzeme olsada yemek yapsamEn sevdiğim iş
zeytin yağ sıvı yağ farketmiyo.ne işe yarıyor??? Zeytinyağını yapabilirim de başka yağ yemeğe dahi sevmiyorum
kesin öyledir canım, şimdi ben uzun zamandır yapmadığım için heveslendimÖylede betüs bi yerden sonra sıkıyor artık hergün hergün ne yapıcam derdi ya
yok şeker o nisaca arkadaşımızdı sanırım.ayy bulaşıktan, ütüden hiç hoşlaşmamCanım sen Rusyadaki arkadaş mıydın, proil resmini değiştirdiğiniz an vevrim şaşaıyor, çıkaramıyorum sizi
ay ben şokkk.korkma ağızda yağ çekme ağızdan değil
aynenne işe yarıyor??? Zeytinyağını yapabilirim de başka yağ yemeğe dahi sevmiyorum
Katil katil bizde öğrenelim nasılmış çok merak ettim ben simdievet hem güzel hem sağlıklı şeker bile katmadan olur ama biraz şekerde fena olmaz.
yarışma varmış betül sütlü tatlılar katagorisinde.katılssammı acep.
Vayyy mesaja gel neler döktürüyor bakalımben yemek yapmak istemediğimde önce güzel bir msj yazıyorum sonra canıııımmm bu gün hiç yemek yapasım yok gelirken alırmısın diyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?