Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kedibochi tatlım .... kızgınsın anlıyorum seni .

Ama dediğim şey farklı , sen salladın da geçtin demiyorum .

Bunun önüne geçilmesi gerekirdi diyorum . Çünkü sınava gelen kişiyi kimse tanımıyor , örgün gibi değil .

Ve keşke sistemi bildiğin için boş bıraksaydın . 6 puan demek ... epey bir yanlış doğruları götürmüş demek .

Elbette sen bu bölümü çalışmadan da başarılı olursun iş hayatında , o ayrı .

Ama benim nacizane tavsiyem kendi emeğinin karşılığı için devam etmen olurdu .

bizim asm sanal asm(yeri yurdu olmayan kayıtlı hasta olmayan kendin yap aç cinsi) olarak açıldı.hepinizi kaydedeyim aa ben yanlış anlamışım derim.hastalara sanaldan bakmıyormuyduk diye eklerim.
kaydet dohturumm kaydet..
keşkem senin gibi olsa doktorlar.
bitanesi hamileyken beni azarlamıştı çok üzülmüştüm.
ama gittim şikayet ettim sistemden. artık naptılar bilmem.
biri de benim doktorum yok diye ona yönlendirmişlerdi.
yüzüme bakmadan barkod verip yolladı.
ah keşke senin gibi olsalar, nerdee

auscum evet kızgınım ama sana değil umarım yanlış anlamadın.
çok hayal kırıklığına uğradım.
bu arada sınava gelen kişiyi kimse tanımıyor ama ne tür ögrenciler var biliniyor.
çoğu zamanında okuyamamış kişiler, 2. üni olarak giren ben çok az duydum açıkçası.
zaten dediğim gibi geneli kariyerlerinde yükselmek isteyen memurlar filan.
benim derdim çalışma- çalışmama değil. öyle olsa eski sistemde sallar geçerim derdim. ama demedim çalıştım. kaldı ki öyle olduğu halde geçemedim. burada bi yanlış yok mu ?
benim kızgınlığım haksızlık.
örgündeki ögrencilere de getirsinler bu sistemi ? universite giriş sınavı mı bu ? anlamıyorum ki nasıl oluyor da bu sistemin dogru olduğunu düşünebiliyorsun ?
daha çok çalış 6 alma demekte gerçekçi değil canım.
ayrıca eşimle beraber şikayet başvusuru da yaptık. sadece okulu bırakmamla kalmayacak.
hem aöf hem de yök nezdinde şikayette bulunuyoruz..

Has kaptan, her liman dürtmeden gemisi yelken açmayan kaptan, diyet seferinde hepimize uğurlar olaaa

Düşünüyorum da kimler kimler topiğe gelip ah şu gemide ben de olsam diyordur Grubumuzun kıymetini bilelim
SEVİYORUM SİZLERİ

bunu bi dr arkadas yapıyordu.cok basit bişey bizde mi yapsak.
sabah kalkarkalkmaz 1 yk sıvı yağı bogaz değilde ağız gargarası yapıyorsun dişlerin arasından.ilk zaman 5 dk sonra yağı tükürüyorsun.

bunu bi dr arkadas yapıyordu.cok basit bişey bizde mi yapsak.
sabah kalkarkalkmaz 1 yk sıvı yağı bogaz değilde ağız gargarası yapıyorsun dişlerin arasından.ilk zaman 5 dk sonra yağı tükürüyorsun.
ne işe yarıyor??? Zeytinyağını yapabilirim de başka yağ yemeğe dahi sevmiyorum

ayy bulaşıktan, ütüden hiç hoşlaşmam Canım sen Rusyadaki arkadaş mıydın, proil resmini değiştirdiğiniz an vevrim şaşaıyor, çıkaramıyorum sizi
yok şeker o nisaca arkadaşımızdı sanırım.
rusyaya gittim ama yaşamadım hiç.

bu arada benim de en sevmediğim ütü, 2.si bulaşık
zaten yıllarca calısıp evde oturunca bir kaç ay psikolojik bunalım yaşadım.
ciddiyim ..

korkma ağızda yağ çekme ağızdan değil
ay ben şokkk.
gözümde bogazımdan inen bi boru canlandı midemden yag çeken.

Son düzenleme:
ben yemek yapmak istemediğimde önce güzel bir msj yazıyorum sonra canıııımmm bu gün hiç yemek yapasım yok gelirken alırmısın diyorum )
Vayyy mesaja gel neler döktürüyor bakalım benim koca yemiyo artık bunlari güzel bi mesaj attımı korkutuyorsun beni biseymi oldu sana diyo adam alışık olmayınca romantizme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…