bide kurumuyorlar daha cumartesi yıkadım yeni kurumuş topladım..Biri bana şu kirli sepetinin dibinin ne zaman gözükeceğini söyleyebilir mi
beni görenler 28 -29 yaş sanıyorlar küçük duruyormuşum ... ama kilo aldıkça irileştikçe kendimi 40 gibi hissediyorum...ben şuan kendimi 28inde hissediyorum.bazen gelen hastalar kimlik veripte 79 dogumlu olduklarını görünce aaa bende mi bu yaştayım oluyorum.
çok geçmiş olsun canım kızına nasıl olduMimu ağzı aft oldu sonra dudaklarına vurdu apse olmuş sanırsam ateşli hastalık hepsi üst üste
canım olay pireye kızıp yorgan yakmayı geçti.Canım o kadar vermissin derslerini 3 ders kalmış sonra bir diploman olucak ellirinde bırakma bence tamam tam bi rant kapısı yapmışlar resmen ama pireye kızıp yorgan yakma tatlim
Kız vero gel tabibırak şu abur çuburu da spor yapmasanda sağlıklı beslendimi inan bana canın hicbirsey istemiyo ben glisemik indekse Dikkat ederek besleniyorum ki benim tatlıya düşkünlüğümu herkes bilir nikim bile şekercikız düşün ben bile yapabiliyorsam tatlısız yaşamayı inan sende yaparsın sadece kendine birazcık inan bide kan tahlili ver tabi şekerine insulin drencine baksinlar onlarda abur cubur isteğini çok artırıyor hadi silkelen ve kendine gel bak gelen seni geçiyor örnek aus ve ben
iyi fikir valla kocaların önce gönlü doymalı karınları sonradan gelir bence de..ben yemek yapmak istemediğimde önce güzel bir msj yazıyorum sonra canıııımmm bu gün hiç yemek yapasım yok gelirken alırmısın diyorum)
oyy teşekkür ederim şekerimm.. güzel gönlünüz o sizin.ama gerçekten enerjin 25 -28 yaş arası maşallah diyelim))
kelebekimm evet aynen senin de enerjin çok yüksek ve genç.ben şuan kendimi 28inde hissediyorum.bazen gelen hastalar kimlik veripte 79 dogumlu olduklarını görünce aaa bende mi bu yaştayım oluyorum.
kurutma makinesi aldım 15 gün önce.bide kurumuyorlar daha cumartesi yıkadım yeni kurumuş topladım..
ben yine uykusuz ve perişan oldum resmen
DelyDoly yukradaki sana ithafen moralsizim deyip kayboluyorsun.
dünkü menümü yazayım
1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
2 parça peynir
4 zeytin
ara
3 kayısı
yeşilçay
öğlen
1 dilim ekmek,
6 kaşık kurufasulye
ayran
ara
leblebi
3 ceviz
akşam
ıspanak yemeği
2 dilim ekmek
yoğurt
ara 2 mandalina
Ausencia haklısın dimi, fare dağa küsmüş misali, aöf beni niye taksın
Dürüst olmak gerekirse protestodan ziyade, ben bu sistemle o dersleri 3 senede veremem.
3 yıllık aöf katkısını da düşünemiyorum bile..
Param cebimde kalsın
Sistem değişirse ki zaten 2013'te afla yeniden girmiştim 2007 girişliyim, o zaman tamamlarım.
Şu durumda saldım gitti
canım benimde o satte uyudu ama bi ara 1 ssat içinde 4 defa falan uyandı inan çok bitik haldeyim 2 gündür
abla iş ev yemek çocuk inan fırsat bulamıyorum Allahım yine de sağlık versinTatlım ufaklı değil mi ?
Sorun ne neden uyumuyor ?
Fırsat buldukça dinlen sende .
DelyDoly gör bunu gör
Ben hem örgün okudum hem aöf .
İkisininde kendi içinde zorlukları var .
Örgünde hocan seni tanıyor , biliyor .. az çok bilgini katkını , donamını .
Aöf öyle değil kapalı kutu . Gidiyorsun sallayıp 40 alıp geçebiliyorsun .
Bazen bazı değişiklikler gerekli o yüzden .
Ben 35 yaşında sabahlara kadar çalıştım aöfte . Yüksek Onur Belgemi aldım . Eskişehire davet edildim .
Çalışacaksın sherry . başarı göz ucuyla gelmiyor .
Eveeeeeeet geçmişi temizledim ben bu kitabeyi yazana kadar az durun
Nare83 tabii ki de gerçek canım . İnanılmaz bir değişim var sende .
Ama bu seni daha da hırslandırsın .
Dün sana dediğim gibi , o fotoğraflar hep gözümüzün önünde olsun ki bir daha o hale gelmeyelim .
Meselaaaaa ....
Doyduysak ; 2. karnıyarığı yemeyelim di miiiii ?
kelebekolacam canım salla gitsin .
Ruhu dedikodu ile beslenen insanlardan uzak dur , asm de duvarla konuş , steteskopla sohbet et ama onlarla özel bir şeyler paylaşma
Ayrıca incir uyutmasını bende ilk kez duydum , merak edip baktım şöyle bir şeymiş bilmeyenler .
Eki Görüntüle 1933868
Uzun zaman yarışmaya katılan biri olarak tavsiyem , lezzet ölçme şansı olmadığı için görselliğe ve sunuma özen göstermeniz .
saydin78 aman tatlım ama uyuyakalmak deme ev hala kokuyor .
Bu arada sana ne dedim :)) yarışma bağımlılık yapar diye
Hadi 7. takım olarak sallayıp geçin sütlü tatlıları
Kedibochi canım maalesef sistemin bir kazığı oldu bu sene aöf e yanlış/doğru meselesi .
Ama yaptığının protestonun tek zararı sana olur .
Kimse ayy sherrry kızdı da çekti gitti demez .
Betulina fıstığım , aferin hep öyle yenilmeyecek kadar daddsıız duzzsuuuz (bizim enişte böyle konuşur ) yap tatlıları .
vorones tam gaz devam ...artık gırtlak tutma mı olur ? spor mu olur ?
Bir daha ki sefere o komşu ...sana hamile misin değil ; ayyy vero hanım nasıl bu kadar kilo verdiniz ne yaptınız diye sorsun?
ada81 tatlım aletin hayırlı olsun , başlamadan önce bel göbek ölçünü not et bir yere . Bende merak ettim ne kadar inceltecek o bölgeleri
@fatmanurkaya tatlım Pazar bugün . O ıspanak bu eve gelecek inşallah :))
Ahu060812 güzelim , korkma bu hafta benden kötü bir sonuç gelmez . Çok dikkatliyim . Son haftam ne de olsa ... kötü bir veda istemem listede.
Ayrıca o sepetin dibi yok canım ... ne onun ne ütü sepetinin
Sekercikiz tatlım geldi mi eşin ? Aus yemeği yakmış çok üzüldüm , ona üzüntümden sana yemek hazırlayamadım bugün de
mimu88 canım romantik hediyeyi diyet uğruna reddetmen gözlerimi yaşarttı
bizim asm sanal asm(yeri yurdu olmayan kayıtlı hasta olmayan kendin yap aç cinsi) olarak açıldı.hepinizi kaydedeyim aa ben yanlış anlamışım derim.hastalara sanaldan bakmıyormuyduk diye eklerim.kelebekimm evet aynen senin de enerjin çok yüksek ve genç.
keşke sen benim aile hekimim olsan çok sevdim seni görmeden
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?