Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben şuan kendimi 28inde hissediyorum.bazen gelen hastalar kimlik veripte 79 dogumlu olduklarını görünce aaa bende mi bu yaştayım oluyorum.
beni görenler 28 -29 yaş sanıyorlar küçük duruyormuşum ... ama kilo aldıkça irileştikçe kendimi 40 gibi hissediyorum...

dünkü menümü yazayım
1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
2 parça peynir
4 zeytin
ara
3 kayısı
yeşilçay
öğlen
1 dilim ekmek,
6 kaşık kurufasulye
ayran
ara
leblebi
3 ceviz
akşam
ıspanak yemeği
2 dilim ekmek
yoğurt
ara 2 mandalina

Canım o kadar vermissin derslerini 3 ders kalmış sonra bir diploman olucak ellirinde bırakma bence tamam tam bi rant kapısı yapmışlar resmen ama pireye kızıp yorgan yakma tatlim
canım olay pireye kızıp yorgan yakmayı geçti.
tepki vermek gerekiyor.
elimde pankart yollara düşemeyeceğıme göre, benim de yöntemim bu

ben yemek yapmak istemediğimde önce güzel bir msj yazıyorum sonra canıııımmm bu gün hiç yemek yapasım yok gelirken alırmısın diyorum )
iyi fikir valla kocaların önce gönlü doymalı karınları sonradan gelir bence de..
ama gerçekten enerjin 25 -28 yaş arası maşallah diyelim ))
oyy teşekkür ederim şekerimm.. güzel gönlünüz o sizin.

ben şuan kendimi 28inde hissediyorum.bazen gelen hastalar kimlik veripte 79 dogumlu olduklarını görünce aaa bende mi bu yaştayım oluyorum.
kelebekimm evet aynen senin de enerjin çok yüksek ve genç.
keşke sen benim aile hekimim olsan çok sevdim seni görmeden
bide kurumuyorlar daha cumartesi yıkadım yeni kurumuş topladım..
kurutma makinesi aldım 15 gün önce.
oh bee dünya varmış.
bir odada günlerce çamaşır asılı dururdu.
şimdi yıkıyorum kurutup katlıyor kaldırıyorum, 1 günde !
dünya varmış, çok pahalı bişi de değil benim aldığım.
tavsiye ederim..

Eveeeeeeet geçmişi temizledim ben bu kitabeyi yazana kadar az durun

Nare83 tabii ki de gerçek canım . İnanılmaz bir değişim var sende .
Ama bu seni daha da hırslandırsın .
Dün sana dediğim gibi , o fotoğraflar hep gözümüzün önünde olsun ki bir daha o hale gelmeyelim .
Meselaaaaa ....

Doyduysak ; 2. karnıyarığı yemeyelim di miiiii ?

kelebekolacam canım salla gitsin .
Ruhu dedikodu ile beslenen insanlardan uzak dur , asm de duvarla konuş , steteskopla sohbet et ama onlarla özel bir şeyler paylaşma

Ayrıca incir uyutmasını bende ilk kez duydum , merak edip baktım şöyle bir şeymiş bilmeyenler .

Uzun zaman yarışmaya katılan biri olarak tavsiyem , lezzet ölçme şansı olmadığı için görselliğe ve sunuma özen göstermeniz .

saydin78 aman tatlım ama uyuyakalmak deme ev hala kokuyor .

Bu arada sana ne dedim :)) yarışma bağımlılık yapar diye

Hadi 7. takım olarak sallayıp geçin sütlü tatlıları

Kedibochi canım maalesef sistemin bir kazığı oldu bu sene aöf e yanlış/doğru meselesi .
Ama yaptığının protestonun tek zararı sana olur .
Kimse ayy sherrry kızdı da çekti gitti demez .

Betulina fıstığım , aferin hep öyle yenilmeyecek kadar daddsıız duzzsuuuz (bizim enişte böyle konuşur ) yap tatlıları .

vorones tam gaz devam ...artık gırtlak tutma mı olur ? spor mu olur ?

Bir daha ki sefere o komşu ...sana hamile misin değil ; ayyy vero hanım nasıl bu kadar kilo verdiniz ne yaptınız diye sorsun?

ada81 tatlım aletin hayırlı olsun , başlamadan önce bel göbek ölçünü not et bir yere . Bende merak ettim ne kadar inceltecek o bölgeleri

@fatmanurkaya tatlım Pazar bugün . O ıspanak bu eve gelecek inşallah :))

Ahu060812 güzelim , korkma bu hafta benden kötü bir sonuç gelmez . Çok dikkatliyim . Son haftam ne de olsa ... kötü bir veda istemem listede.

Ayrıca o sepetin dibi yok canım ... ne onun ne ütü sepetinin

Sekercikiz tatlım geldi mi eşin ? Aus yemeği yakmış çok üzüldüm , ona üzüntümden sana yemek hazırlayamadım bugün de

mimu88 canım romantik hediyeyi diyet uğruna reddetmen gözlerimi yaşarttı

ben yine uykusuz ve perişan oldum resmen

Tatlım ufaklı değil mi ?
Sorun ne neden uyumuyor ?

Fırsat buldukça dinlen sende .

DelyDoly yukradaki sana ithafen moralsizim deyip kayboluyorsun.

DelyDoly gör bunu gör

Ausencia haklısın dimi, fare dağa küsmüş misali, aöf beni niye taksın
Dürüst olmak gerekirse protestodan ziyade, ben bu sistemle o dersleri 3 senede veremem.
3 yıllık aöf katkısını da düşünemiyorum bile..
Param cebimde kalsın
Sistem değişirse ki zaten 2013'te afla yeniden girmiştim 2007 girişliyim, o zaman tamamlarım. Nasılsa bunlarda para kazanma hırsı varken o af çıkar..
Şu durumda saldım gitti

T tuba52 benim kızda dün 23 te zor uyudu.
Sabahta 07.20 de kalktı ! gece 2 saatte bir uyanarak.
Allahtan eşim kış tatilinde.. o sagolsun ilgilendi de bebekle ben 09.30 a kadar uyudum yoksa bende bu gece zombiydim..
Bak şimd 2. uykusuna yattı. Gece az uyuyup erken kalkınca gündüz uyuyor. Ama bizim pek gündüz yatma şansımız olmuyor.
İşimiz zor Allah kolaylık versin..

Ben hem örgün okudum hem aöf .
İkisininde kendi içinde zorlukları var .
Örgünde hocan seni tanıyor , biliyor .. az çok bilgini katkını , donanımını .
Aöf öyle değil kapalı kutu . Gidiyorsun sallayıp 40 alıp geçebiliyorsun .
Bazen bazı değişiklikler gerekli o yüzden .

Ben 35 yaşında sabahlara kadar çalıştım aöfte . Yüksek Onur Belgemi aldım . Eskişehire davet edildim .

Çalışacaksın sherry . başarı göz ucuyla gelmiyor .

T tuba52 benim kızda dün 23 te zor uyudu.
Sabahta 07.20 de kalktı ! gece 2 saatte bir uyanarak.
Allahtan eşim kış tatilinde.. o sagolsun ilgilendi de bebekle ben 09.30 a kadar uyudum yoksa bende bu gece zombiydim..
canım benimde o satte uyudu ama bi ara 1 ssat içinde 4 defa falan uyandı inan çok bitik haldeyim 2 gündür

Çalıştım auscum. Ama örgün ögrencilerine yapılmayan bu haksızlığa karşı artık tahammülüm kalmadı. Sallarak geçsem öyle bişi olsa mezundum şmdi.
Çalıştığım dersten diyorum, 6 puan aldım diyorum.

3 hafta aralıksız kafamı dersten kaldırmadım. eski sistemde olsa 80 alırdım.
6 puan da nedir? örgün ögrencileri derslere girmeden notlarla geçiyorlar. onlara bu kadar katı davranılmıyor.
Ben zamanında okuldan kaçmadım, imkanlarım kısıtlı idi devam edemedim eğitim hayatına..
Liseyi aöl verirken de bazı hocalar sınavda bize - zamanında okuysaydınız, !? - diye ters konuşurlardı. ne kadar üzücü !

aöf mezunlarına zaten adam yerine koyma yok ki hayatta.

İş başvurularında bile cv nin detaylarını incelemeden elerlerdi.

Neyseki ben şeytanın bacağını kırdım da iyi pozisyonlara kadar yükseldim hırsımla. Dış ticaret yöneticisiydim ayrıldıgımda ..

Yan gelip yatarak geçmedim onca dersi, sadece 3 ders kalmıştı.
Hem çalışan, hem yeri gelince 2. işte çalışan, hem ev işi hem bebeği ile ilgilenen insanlara - çalışın da geçin canıımm- demek çokta gerçekçi değil canım.
Bıraktım okulu, lanet olsun sistemlerine de. Deneme yapa yapa üstümüzde kobaya çevirdiler bizi..

cnm aynennnn , aynennn
doydunsaaa yemiycen

kelebekimm evet aynen senin de enerjin çok yüksek ve genç.
keşke sen benim aile hekimim olsan çok sevdim seni görmeden
.
bizim asm sanal asm(yeri yurdu olmayan kayıtlı hasta olmayan kendin yap aç cinsi) olarak açıldı.hepinizi kaydedeyim aa ben yanlış anlamışım derim.hastalara sanaldan bakmıyormuyduk diye eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…