Aynennn bendee canımmHahaha cok guldum valla.boyle tipler cok ben kola icmem yani diyet yapmasamda icmem..ayranciyim ben..
Ama bir tabak dolusu yemek yerken light kola icenlere hep gulmusumdur....
küçük değil mial kuçağına leslie yap.oda eğlenir
sagol şekerim teşekkürlerHayırlı olsun cnm güle güle kullan insallah
rica ederim, geçmiş olsunnndaha iyi canım ama hala kızarık birşey değdi mi daha fena yanıyor.
çok teşekkür ederim.
yüzden popo kontrol.O nekiii daha gecenlerde genel cerah yuzume bakip popomdaki catlagin ameliyatli olduguna karar verdi canim tiippp cook ilerlemis cook)
benimki girip okuyor !Dedim dedim dememi hiç benimde yemek yakalarım meşhurdur ondan alışıkaramış yemek hazır mı geliyorum diye daha benim kahvaltı masam duruyo düşün burada takiliyorum dedim hazır gel 20 dakikaya tabi bu arada benim mutfakta göçmüş gidiyordu sonra oldu o 20 dk 40 dk 40 dk oldu sana bir saat ve sonunda hazırdı tabi benim elde tel karsiladim ne kaynatiyonuz siz burda sen çok takılıyon buralara is guc hep duruyo sen şifreni ver bakiyim bana diyo hee oldu dedim
Eki Görüntüle 1933906
kelebekolacam canımcımmm pizza yerken basıldın sağdaki kola içen diyim acımasız olmiyim
Bu ne olakı benimde kronik alerjim var Çok ileri düzeyde yaşam kalitemii düşürüyor artık bu yöntem bu sayilamlarami iyi geliyomus cnm
Ohh mis onuda aradan çıkarmış oldun işte ne guzelKızım bana yogurt maskesi yaptırdı az önce...
Yogurt yedirmeye çalışıyordum, elimdeki kaseye bi vurdu, yüzüm gözüm her yer bembeyaz
öyle diyor alternatif tıpçıBu ne olakı benimde kronik alerjim var Çok ileri düzeyde yaşam kalitemii düşürüyor artık bu yöntem bu sayilamlarami iyi geliyomus cnm
Ayyy yok artık karnım ağrıdı resmen bu neKedibochi aynenn datlumm sağlamm dönüşş buzlarımdan çözülünce kendime geliyorum
Eki Görüntüle 1933918
Ayyy yok artık karnım ağrıdı resmen bu ne
Cokkk yasa sen emiii.Kedibochi aynenn datlumm sağlamm dönüşş buzlarımdan çözülünce kendime geliyorum
Eki Görüntüle 1933918
Aynen öyle.Ohh mis onuda aradan çıkarmış oldun işte ne guzel
Yaaa canımsınn benimm çok teşekkür ederimm silkeleniyormmmm canımm arap atları gibi sonradan açılıyorumm bu araCokkk yasa sen emiii.
Hep neseli ol hep gul .. Nesesiz olmana alisik değiliz. Yakışmıyor sana
Aynen öyle.
Ev yapimi yogurtla fistik.kibin oldum
Bendee açımm vallahh canımmm ve sürekli yeme isteiği var bugünnbugün doymayan ben miyim sadece
Aslinda kimse doymuyorda doymus gibi yapıyoruz ohhh ne cok yedim deyip beyine sinyal gonderiyoruz..tabiii beyinde yersebugün doymayan ben miyim sadece
Ha ha ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?