Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla ben sizi ne kadar motive ediyorum bilemem de , sizin bu mesajlarınız beni çoooook ediyor

Amin çok teşekkür ederim. Sınavım 13 ocak cuma günü. Ayy daha başlayamadım bile çalışmaya..

Aynı durumdayım her şey kolilerde hurçlarda

10 gün var sıkı bir kampa gir.

Hem ders hem diyet kampı ...

Ne güzel değil miii ? Güzeeeeeeeel.

O nekiii daha gecenlerde genel cerah yuzume bakip popomdaki catlagin ameliyatli olduguna karar verdi canim tiippp cook ilerlemis cook )

Ayyy hastalığına gülmek gibi olmasın da ada ...çok güldüm ya

Dert oldu içlerine , benimkinin de takım dosyalarını hazırlarken , sanırsın maaşlı işçi dediği doğrudur

bugün doymayan ben miyim sadece

Bendee açımm vallahh canımmm ve sürekli yeme isteiği var bugünn

Kuzucum karar veremedim Katilirim saniyorum Ausencia Ausum dediyse bağımlılık yapıyor

Ayyy bize zor iş çıktı , sen , kelebek , day , nana ... oooo herkes yarışmada .

Başka kim katılacak ?

Deli DelyDoly um dönmüş ... geçici değildir umarım bu enerji .
Özlüyorum sonra .

Bu arada foto atmışsın , kıskandım atayım dedim ; dosya yüklenmedi .

Belki dedim fotoyu görünce bana da gelmek isteyen olur

olmayacak şeylere beklenti yüklüyorum diye mi bu ruh halim acaba , şuan beni motive eden tek şey diyet+ spor

Benimde şuan öyle . Diyet ..diyet...diyet...
Hatta kendimden sıkıldım gibi biraz.

Hani yeni sevgilisi olunca durup durup onu anlatanlar ya da doğum yapınca bebeğinden başka bir şey konuşmayanlar gibi .. konuyu bir şekilde sürekli diyete getiriyorum .

Sosyal çevrem sıfırlanacak yakında Kapınıza gelirim o zaman

Benimde şuan öyle . Diyet ..diyet...diyet...

ablam baş tacı ama bende bunu farkettim geçen gün o kadar uzun süredir bu süreçteyim ki kendime üzüldüm çünkü sürekli aklımda diyet kilo verme incelme vs.

ablam baş tacı ama bende bunu farkettim geçen gün o kadar uzun süredir bu süreçteyim ki kendime üzüldüm çünkü sürekli aklımda diyet kilo verme incelme vs.

Ya işte , bir şekilde normal sürece geçmek lazım ama o zamanda kilolar gelecek korkusu .

Dün yemeğe çıktık , hep bir panik bende . N e yesem , ne kadar yesem ...

Ya da kadın 50 kilo onunla da bir bakıyorum diyet konuşmaya başlamışım .

Şu kepi bir fırlatalım da , biraz sıyrılacağım bende .

buralardan sıyrılmadaaaaa

Yokkk yokk kaptanıı deryamm artık full time delylikk olcakkk sabır diliyorum sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…