Oy oyy etiket bilenem koymadım duyma deyiii ama görmüşDuydum kiiiBen sarı papatyayım sen de sarı şekerimiz ol Sherrycim
Baskinnm basanınnn.Burdayım canısııııKaciyorum ama yine Gorusuruz
Has kaptan, her liman dürtmeden gemisi yelken açmayan kaptan, diyet seferinde hepimize uğurlar olaaa
Düşünüyorum da kimler kimler topiğe gelip ah şu gemide ben de olsam diyordurGrubumuzun kıymetini bilelim
SE V İ Y O R U M SİZLERİ
Amin çok teşekkür ederim. Sınavım 13 ocak cuma günü. Ayy daha başlayamadım bile çalışmaya..
Aynı durumdayım her şey kolilerde hurçlarda
O nekiii daha gecenlerde genel cerah yuzume bakip popomdaki catlagin ameliyatli olduguna karar verdi canim tiippp cook ilerlemis cook)
Dedim dedim dememi hiç benimde yemek yakalarım meşhurdur ondan alışıkaramış yemek hazır mı geliyorum diye daha benim kahvaltı masam duruyo düşün burada takiliyorum dedim hazır gel 20 dakikaya tabi bu arada benim mutfakta göçmüş gidiyordu sonra oldu o 20 dk 40 dk 40 dk oldu sana bir saat ve sonunda hazırdı tabi benim elde tel karsiladim ne kaynatiyonuz siz burda sen çok takılıyon buralara is guc hep duruyo sen şifreni ver bakiyim bana diyo hee oldu dedim
bugün doymayan ben miyim sadece
Bendee açımm vallahh canımmm ve sürekli yeme isteiği var bugünn
maydanoz otlarken bi laf atayım burayada menü bildirmeden evvelmidemden gelen seslerle konuşuyorum belki maydanoz azcık oyalar
canım hiç akşam yemegi istemiyorrr
Maydanoz maydanoz olalı böyle sorumluluk almamıştır .
Gurultuları derhal kes maydanoooz !!
olmayacak şeylere beklenti yüklüyorum diye mi bu ruh halim acaba , şuan beni motive eden tek şey diyet+ spor
Benimde şuan öyle . Diyet ..diyet...diyet...
Hatta kendimden sıkıldım gibi biraz.
Hani yeni sevgilisi olunca durup onu anlatanlar ya da doğum yapınca bebeğinden başka bir şey konuşmayanlar gibi .. konuyu bir şekilde sürekli diyete getiriyorum .
Sosyal çevrem sıfırlanacak yakındaKapınıza gelirim o zaman
ablam baş tacı ama bende bunu farkettim geçen gün o kadar uzun süredir bu süreçteyim ki kendime üzüldüm çünkü sürekli aklımda diyet kilo verme incelme vs.
Aaaaaa neden acaba
İki lokma ye bir şey , olmaz öğün atlamak .
Ya işte , bir şekilde normal sürece geçmek lazım ama o zamanda kilolar gelecek korkusu .
Dün yemeğe çıktık , hep bir panik bende . N e yesem , ne kadar yesem ...
Ya da kadın 50 kilo onunla da bir bakıyorum diyet konuşmaya başlamışım .
Şu kepi bir fırlatalım da , biraz sıyrılacağım bende .
ayy canımmmmm hiç iştahh yokkk gitti anam agzıma lokma koymadımmm bugünn
Yokkk yokk kaptanıı deryamm artık full time delylikk olcakkk sabır diliyorum sizlereDeliDelyDoly um dönmüş ... geçici değildir umarım bu enerji .
Özlüyorum sonra .
Bu arada foto atmışsın , kıskandım atayım dedim ; dosya yüklenmedi .
Belki dedim fotoyu görünce bana da gelmek isteyen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?