Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7.TAKIM 499. ETAP***

Betulina(79.5///%) 78.8
saydin78(64.1///%) 62.7
tuba52(88.8///%) 88
roxen2303(61///%) 59.9
Ausencia(65.9///%) Mezun olmak istiyor. 65.2
masumm(72.7///%) 72.1
DelyDoly(89///%) 88.1
cydnz_1(81.6///%) 80.5
Ahu060812(86.4///%) 85.7
kelebekolacam(78.7///%) 78
Sekercikiz(66.7///%) 66
fatmanurkaya (110.8///%) 109.6
ada81 (75.3///% ) 74.8
mimu88 (79.3///%) 78.6

7. Takım Ortalaması %

Bu hafta listemiz böyle olacak nasipse ... bakalım boşluklara ne gelecekkk

dedim ve bayılırım tahmin oyunu oynamaya tahminlerimi yeşil ile ekledim .

Ay kaptanım nerde unuttum hangi günden
Ada bugün sıkı çalışmış ama 1.5 saati de geçmemiş diye bi 17 şettirdim ama haksızlık olacak sanırım siliyorum
Ahu060812 bacak hareketlerime point yok muu.
Kondisyon dan daha cok yaktı bacaklarimi.
Bu.hafta toplamda 4 set yaptim..
1.kezde.kollari dambilla çalıştırdım
Point isterummmm ...
kız sherry sana zaten başta fazla verdim di ya ondan vermedim kazan doğurunca iyi de ölünce mi kötü

Aranızda Balık var mı bilmiyorum ama br Balık burcu duyunca içim bir fena olur benim .

Böyle mi melankoli ....böyle mi hayalperestlik ... ayyyyyyy daraldım yazarken .
Az bakınayım dedim,beni sormuşsunBalığım ama hayalperst değilim,inanın kendi kendini kandırmasıdır diye düşünürüm hayal kurmayımelankoli,azıcık ucundan olabilir

Az bakınayım dedim,beni sormuşsunBalığım ama hayalperst değilim,inanın kendi kendini kandırmasıdır diye düşünürüm hayal kurmayımelankoli,azıcık ucundan olabilir

Aaaaa burcumu tahmin et desen 12 . sırada yazarım balığı .. senin neren balık yahu ?

Burçlara olan inancımı sarstın dey

Aaaaa burcumu tahmin et desen 12 . sırada yazarım balığı .. senin neren balık yahu ?

Burçlara olan inancımı sarstın dey
Daha önce birisi yine demişti balık olduğuna emin misin diye
Aslında sonradan değişti benim karakter ,evlendikten sonra yani.Acaba kilo almanın etkisi oldu mu?Balık ,biraz balinaya döndü ya

Daha önce birisi yine demişti balık olduğuna emin misin diye
Aslında sonradan değişti benim karakter ,evlendikten sonra yani.Acaba kilo almanın etkisi oldu mu?Balık ,biraz balinaya döndü ya

ay ne güldüm .
Kilolu kadın hassastır evet .

Bak bana giderek kaba saba oluyorum Bu arada bu hafta kep atma törenim var , gel emi ?

Estağfirullah ne kabası Ne zaman ,kep atınca gidecek misin bu diyardan

Cıks keple beraber demir attım .

Şimdilik gitmem dey , sonra ... belki ... hele bir mezun olmasını çok beklediklerim var olsunlar da ; yeni gelenlerle gönül bağı kurmayacağım , merhaba merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…