Ay kaptanım nerde unuttum hangi gündenHadi bakalım , bende meraktayım .
İyi geldi iki yudum bile .
Ben bir de geç yatıyorum . Daha kafadan 2 saat ayaktayım. Sindire sindire içiyorum şu an
Gider gider , sen şu 80 zincirini bir kır ...bak çorap söküğü gibi gelecek arkası .
Ahuuuuuuuuuuu benim 20 puan eksik kız ? Sifonumu çektin üzerine
Bir de o 17 ne ola ki ?
kız sherry sana zaten başta fazla verdim di ya ondan vermedim kazan doğurunca iyi de ölünce mi kötüAhu060812 bacak hareketlerime point yok muu.
Kondisyon dan daha cok yaktı bacaklarimi.
Bu.hafta toplamda 4 set yaptim..
1.kezde.kollari dambilla çalıştırdım
Point isterummmm ...
SPOR ÇETELESİ 3.HAFTA
Ausencia 0+10+15+0
saydin78 0+0+0
Ahu060812 20+10+15+0
Sekercikiz 10+0+15
@masumm0+0+0+?
kelebekolacam 15+10+10+15+15
@roxen230310+0+10+5
@fatmanurkaya10+10+10+10+10
mimu88 0+0+15+?
DelyDoly 15+10+15+15
ErSeSi 0+0+0+0
@Sherrysherrylady10+10+10+10
ada81 0+0+15+15
Az bakınayım dedim,beni sormuşsunAranızda Balık var mı bilmiyorum ama br Balık burcu duyunca içim bir fena olur benim .
Böyle mi melankoli ....böyle mi hayalperestlik ... ayyyyyyy daraldım yazarken .
Az bakınayım dedim,beni sormuşsunBalığım ama hayalperst değilim,inanın kendi kendini kandırmasıdır diye düşünürüm hayal kurmayı melankoli,azıcık ucundan olabilir
Daha önce birisi yine demişti balık olduğuna emin misin diyeAaaaa burcumu tahmin et desen 12 . sırada yazarım balığı .. senin neren balık yahu ?
Burçlara olan inancımı sarstın dey
Benim de ziyaretçiler dikkatimi çekti,rakip takımdan ajanlık mı yapıyorlar yoksaBak bugün kim demişti unuttum , eşim girip okuyor yazdıklarımı diye.
O alttaki 11 ziyaretçi , kimin eşi isen hanım emin ellerde , sen git yat uyuZayıflamadan yollamam hiç birini
Daha önce birisi yine demişti balık olduğuna emin misin diye
Aslında sonradan değişti benim karakter ,evlendikten sonra yani.Acaba kilo almanın etkisi oldu mu?Balık ,biraz balinaya döndü ya
Benim de ziyaretçiler dikkatimi çekti,rakip takımdan ajanlık mı yapıyorlar yoksa
Estağfirullah ne kabasıay ne güldüm .
Kilolu kadın hassastır evet .
Bak bana giderek kaba saba oluyorumBu arada bu hafta kep atma törenim var , gel emi ?
Estağfirullah ne kabasıNe zaman ,kep atınca gidecek misin bu diyardan
:Bak bugün kim demişti unuttum , eşim girip okuyor yazdıklarımı diye.
O alttaki 11 ziyaretçi , kimin eşi isen hanım emin ellerde , sen git yat uyuZayıflamadan yollamam hiç birini
:deme gerçektenmi
Ya abiler okumayın şurda kız kıza muhabbet ediyoruzAynen aynen de sheerry nin eşiydi galiba , sekercikızın ki de okumak istiyormuş ...
Eşler isyanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?