Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmişi okuya okuya geldim arada da kızımın uyanmaları.
en son babasına verdim birazda sen salla diye, öyle gelebildim. ayaklarım ağrıdı.
Menü bildirimim eksik kalıyor, çünkü akşam yemeğindn sonra da bişiler yiyorum.

DÜN AKŞAM YATMADAN : 1 kase dereotlu - keten tohumlu yoğurt
GECE : çok acıktımm sabaha kadar emzirince sabah 05:00 te iki mandalina yuvarladım..

KALKINCA : şekersiz nescafe, bir yk incir uyutması
KAHVALTI : 2 dilim tt ekmek, 1,5 kk peynir, yeşilçay ve kavurma
ARA : yok
ÖĞLE : Avuç içi kadar tepside köfte, yarım dilim tt ekmek, 2 dilim patates, bol yogurt ve salata
ARA : 1 fincan sade nescafe, bir adet tam tahıllı biskuvi
AKŞAM : yarım avuc için kadar tepsi köfte, bol brokoli haşlama ve bol yogurt
SU : 1,5 lt.
BİTKİ ÇAYI : 1,2 lt.
SPOR : off

Kardeşim bir kaseyi devirdi bile o da çok sever böyle sağlıklı şeyleri tekrar teşekkür ederim hemde doktoruma da :)

Aaa sen emziriyor musun valla bravooo arkadaşım da emziriyorum diye diyet yapmıyor menünde de patates hariç beğendim

aslında benim eşim de saglıklı şeyleri sever, akşamki brokoliye ve şu anda içtiğim kiraz saplı çayıma ortak çıktı.
ama onun haricinde yeni şeylere pek açık değildir yemek konusunda...
emziriyorum kızım 7 aylık 20 günlük filan oldu.
altı ayı dolsun diye bekledim ama keşke böyle düzgün beslenip başlasaymışım şimdiye epey incelirdim.
patatesi şöyle açıkliyim canım, kızım gece uyumayınca gündüz uykusuna bende katıldım.
bi kalktım saat 16.00 ögle yemeğini kaçırmışım deli gibi de acıkmışım aynı zamanda.
patatesler bana göz kırptılar bende yavrummm dedim saldırdım, olay o

Canim emziriyorsun ya kiraz sapi falan iciyorsun bebeğe zarar vermez mi...sen bol su tuket bitki olayina girme bence...

Allah bağışlasın canım. Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesin ne tatlıdır şimdi o. Bizim minik cadı 5 aylık daha ek gıdaya başlamadı. Annesinde kplestrol çıktı o yüzden bayaa baskı kuruyorum üstünde :)

Eski diyetlerden kalma alışkanlık patates ve havuçtan kaçıyorum hep :)

Kimsecikler yook herkes açlık krizinde mi ??

Biraz spor yaptım , sonra miskinlik çöktü .

Point alacak kadar değil şu an .

Gece yaparım belki

İncir uyutmasını bende yapacağım ya .

Şeker koydun mu hiç ?

Menü

Tatlım , sen yine karar vermişsin en azından .

Ben hala düşünüyorum ...düşüne düşüne 40 ı bulacak , o da olursa tabii .

Sherry ye göre gayeeeeeeeeeeeet iyi bir menü .

83 gelir diyorum .

Ausencia eşine geçmiş olsun, umarım sakatlığını ciddiye alır..

Sağol tatlım benim , umarım artık maç diye tutturmaz .

Ayyyy bitmiyor anacim ev işi bitmiyorki
Topla topla bitiremedim

kelebekolacam bende dedim onu sabah olsa kahvaltı etsek diye

Oyyy o zamandan beri iş mi yapıyorsun ?

Dinlen ve güzelceeee uyu bence .

Sabah olsun ...kahvaltı zamanı gelsin .

Ve tabii pon pon zamanı

Ay herkes uyudu galiba
Ben geldim cnm burdayım yarını iple çekiyorum her ne kadar yarından ümitli olmasamda bir umutla her sabah kalkıp tartılıyorum biliyorum hergün tartılmak yanlış ama düşün ben bir gün bile dayanamıyorum meraktan catliyorum bir hafta nasıl dayanayim o yüzden cumanın gelişi perşembeden belli bende

sagol canım çok teşekkür ederim.
evet çoook tatlı ablası, valla kuzguna yavrusu anka görünür derler ama heryerde böyle bi ayy ne tatlı bebek diyip sakallı suratları ile öpenler, pis elleriyle mıncıklayanlar filan olunca.. Neyse yine sinirlendim
Bi diyetisyene gitmeyi önerebilirsin, sütü kesilmeden diyet yapabilir bence. yediklerine dikkat etmesi yetiyor zaten. biraz da hareketi artırsa oldu bitti.
bende patates pek yemiyorum ama fırında olunca masum geldiler bana keratalar

Bir monti geleneği :)

Sigorta aynuram..

Yok öyle bir şeeeeey .

Geçen haftada böyle diyordun hoop gitti 600-700 .

Senin tartı perş. den sonra kilo vermeyi seviyor

Aynen , cnm bitmiyor en son bi makina çamaşır attım, bulaşık makinası calistircam
Cm asar makinayı da boşaltır ise giderim

Sabah sunta ile peynir zeytin domatesli bir kahvaltı yapicam

Kesinlikle yap kaptanım 8 incirden light sütten yaptım birazcık da tarçın benim ki sabaha kadar mayalandı. Çok güzel tutmuş valla. Sıfır şeker sıfır yağ sıfır un :) ama miiissss gibi tatlı. Şeker koyulsa yenmez bence bu arada bayaa tatlı çünkü

Bir monti geleneği :)

Ah yazacaktım tam masumm bilir monti de biz havuç ve patates içinde olan yemekten bile kaçardık suyu karışmıştır @aeben ablam kızar diye :)))

O bende hep bi alışkanlık oldu biliyor musun masumum hep rahatsız etti beni

Sherry ye göre gayeeeeeeeeeeeet iyi bir menü .

83 gelir diyorum .

Sağol tatlım benim , umarım artık maç diye tutturmaz .

umarım kaptanım valla sinirimi bozan o. postalayayım şu 84 ü.
+100 idim bu sabah ama bu akşam çok dikkat edicem sabaha eksi göreyim diye. bir sürpriz ile sevinirim umarım..
bu arada iyi bi menüydü yaa, 84 kg luk emziren şeri daha da kesemez ki. daha bunun 70 li kiloları vaarar 60 lar vaar.
ben o zaman epey bi kesmeyi düşünüyorum.
menüleri dikkatle inceliyorum ne kadar azalttığınızı görüyorum ama benim daha var diyorum

ben de tartılıyorum. resmen adrenalin yaşamak için her sabah tartıdayım.
eşimi kovuyorum yatak odasından, tartı üstünde cıbıl vaziyette görülünnce alay konusuyum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…