sagol canım çok teşekkür ederim.
evet çoook tatlı ablası, valla kuzguna yavrusu anka görünür derler ama heryerde böyle bi ayy ne tatlı bebek diyip sakallı suratları ile öpenler, pis elleriyle mıncıklayanlar filan olunca..Neyse yine sinirlendim
Bi diyetisyene gitmeyi önerebilirsin, sütü kesilmeden diyet yapabilir bence. yediklerine dikkat etmesi yetiyor zaten. biraz da hareketi artırsa oldu bitti.
bende patates pek yemiyorum ama fırında olunca masum geldiler bana keratalar
Kesinlikle yap kaptanım 8 incirden light sütten yaptım birazcık da tarçın benim ki sabaha kadar mayalandı. Çok güzel tutmuş valla. Sıfır şeker sıfır yağ sıfır un :) ama miiissss gibi tatlı. Şeker koyulsa yenmez bence bu arada bayaa tatlı çünkü
Ah yazacaktım tam masumm bilir monti de biz havuç ve patates içinde olan yemekten bile kaçardık suyu karışmıştır @aeben ablam kızar diye :)))
O bende hep bi alışkanlık oldu biliyor musun masumum hep rahatsız etti beni
mimucum çok bekletme sen o tatlıyı yaza denk gelirse ekşitirsin. 2 saat yetiyor. hemen kaldır dolaba ertesi gün yeKesinlikle yap kaptanım 8 incirden light sütten yaptım birazcık da tarçın benim ki sabaha kadar mayalandı. Çok güzel tutmuş valla. Sıfır şeker sıfır yağ sıfır un :) ama miiissss gibi tatlı. Şeker koyulsa yenmez bence bu arada bayaa tatlı çünkü
Ah yazacaktım tam masumm bilir monti de biz havuç ve patates içinde olan yemekten bile kaçardık suyu karışmıştır @aeben ablam kızar diye :)))
O bende hep bi alışkanlık oldu biliyor musun masumum hep rahatsız etti beni
zemheride çilek mi aşeriyorsun derler insanaAy benim Canımın şu saatte porçini mantarlı omlet çekmesi
Neden porçini sevgili mimu
ne diyo peki ?Fırında bol baharatlı patatessss ay hiç sevmem olsa yemem o Ne öyle :) hahahhaha
Ben dedim zaten gel elele tutuşup gidelim diyetisyene diye.
Aynen bende bendeumarım kaptanım valla sinirimi bozan o. postalayayım şu 84 ü.
+100 idim bu sabah ama bu akşam çok dikkat edicem sabaha eksi göreyim diye. bir sürpriz ile sevinirim umarım..
bu arada iyi bi menüydü yaa, 84 kg luk emziren şeri daha da kesemez ki. daha bunun 70 li kiloları vaarar 60 lar vaar.
ben o zaman epey bi kesmeyi düşünüyorum.
menüleri dikkatle inceliyorum ne kadar azalttığınızı görüyorum ama benim daha var diyorum
ben de tartılıyorum. resmen adrenalin yaşamak için her sabah tartıdayım.
eşimi kovuyorum yatak odasından, tartı üstünde cıbıl vaziyette görünce alay konusuyum çünkü
Ben normalde hic patates sevmem ..eger misafirlikte salatasini yapmislarsa yerim...esime kizima yaparim ben yemiyorum...Fırında bol baharatlı patatessss ay hiç sevmem olsa yemem o Ne öyle :) hahahhaha
Ben dedim zaten gel elele tutuşup gidelim diyetisyene diye.
Kız ben evde olduğum halde bitiremiyorum allah yardımcısı olsun şu çalışan kadınların varya çok zorAynen , cnm bitmiyor en son bi makina çamaşır attım, bulaşık makinası calistircam
Cm asar makinayı da boşaltır ise giderim
Sabah sunta ile peynir zeytin domatesli bir kahvaltı yapicam
Aynen bende muz hala yemiyorum
Etli nohut kurufasulye yerken gi hesabı yapıyorum.
Monti ilk yaptigimda yaza denk gelmişti koskoca yaz ne karpuz,kavun,üzüm nede dondurma yemistim ciddi kilo vermiştim ama
mimucum çok bekletme sen o tatlıyı yaza denk gelirse ekşitirsin. 2 saat yetiyor. hemen kaldır dolaba ertesi gün ye
zemheride çilek mi aşeriyorsun derler insana
ne diyo peki ?
Ben normalde hic patates sevmem ..eger misafirlikte salatasini yapmislarsa yerim...esime kizima yaparim ben yemiyorum...
Kız patates sevilmezmi hiç elimden gelse çiğ yiycem benBen normalde hic patates sevmem ..eger misafirlikte salatasini yapmislarsa yerim...esime kizima yaparim ben yemiyorum...
Bilmem kirk yil dusunsem aklima gelmiyor ..esim sever ona yapiyorum..hamburgerin yaninda veriyorlar ya cips yemem esim benimkileride yer..Kız patates sevilmezmi hiç elimden gelse çiğ yiycem benama şu kiloların gözü kör olsun ondanda mahrum bıraktılar beni
Monti nasıl bi diyet ??
Hadi insallahsenin o ağzın bal yesin böyle dedin erittin benim yürek yagimi gel seni opucem
Allah heyecanını daim etsin kaptan ama bu hafta özelPerşembe geceleri bayram sabahını bekleyen çocuklar gibiyim ; başlıklı şiir yazasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?