Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Fırında bol baharatlı patatessss ay hiç sevmem olsa yemem o Ne öyle :) hahahhaha

Ben dedim zaten gel elele tutuşup gidelim diyetisyene diye.

Aynen bende muz hala yemiyorum
Etli nohut kurufasulye yerken gi hesabı yapıyorum.
Monti ilk yaptigimda yaza denk gelmişti koskoca yaz ne karpuz,kavun,üzüm nede dondurma yemistim ciddi kilo vermiştim ama

mimucum çok bekletme sen o tatlıyı yaza denk gelirse ekşitirsin. 2 saat yetiyor. hemen kaldır dolaba ertesi gün ye

Ay benim Canımın şu saatte porçini mantarlı omlet çekmesi

Neden porçini sevgili mimu
zemheride çilek mi aşeriyorsun derler insana

Fırında bol baharatlı patatessss ay hiç sevmem olsa yemem o Ne öyle :) hahahhaha

ne diyo peki ?

A
Aynen bende bende ne anlıyorsun her sabah tartılmaktan diyo eksi görmeyince birde moralim düşüyor sinirleniyorum tamam diyo alıp götürüyorum bu tartıyı haftada bir tartil tabi verirmiyim onunla benim gönül bağımız var

Ben normalde hic patates sevmem ..eger misafirlikte salatasini yapmislarsa yerim...esime kizima yaparim ben yemiyorum...

Aynen , cnm bitmiyor en son bi makina çamaşır attım, bulaşık makinası calistircam
Cm asar makinayı da boşaltır ise giderim

Sabah sunta ile peynir zeytin domatesli bir kahvaltı yapicam
Kız ben evde olduğum halde bitiremiyorum allah yardımcısı olsun şu çalışan kadınların varya çok zor

Aynen bende muz hala yemiyorum
Etli nohut kurufasulye yerken gi hesabı yapıyorum.
Monti ilk yaptigimda yaza denk gelmişti koskoca yaz ne karpuz,kavun,üzüm nede dondurma yemistim ciddi kilo vermiştim ama

Ayyy evet ya bende 95 den montiyle indim zaten hala pilav makarna yoktu mesela hayatımda. Beyaz leblebi ayranla yaşıyorduk

mimucum çok bekletme sen o tatlıyı yaza denk gelirse ekşitirsin. 2 saat yetiyor. hemen kaldır dolaba ertesi gün ye

zemheride çilek mi aşeriyorsun derler insana

ne diyo peki ?

Evet annemde aynı şeyi söyledi :)

Tamam diyor arkasından poğaça fotoğrafı atıyor :) ama bebek bir ek gıdaya başlasın o zaman binicim tepesine

Ben normalde hic patates sevmem ..eger misafirlikte salatasini yapmislarsa yerim...esime kizima yaparim ben yemiyorum...

Belli bir yaştan sonra yememek lazım hem patates hem havuç çünkü şeker deposu. Bize bir faydası olmadığı kadar çocuklar için de önemli besin. Bende bi severim ama uzak duruyorum :)

Monti nasıl bi diyet ??

Monti hatırladığım kadarı ile; ana disiplini karbonhidrat ve proteini büyük titizlikle ayırdığın örneğin etli kuru fasülye etlerini ayırsan bile yasak çünkü suyundan geçiyor. Ve meyve şekeri de dahil asla şeker almadığın bir diyet. Nare83 eklemek istediğin birşey var mı?

Ahu060812 ve DelyDoly Sayın Kaptan Yardımcıları .

Daha önce belirttiğim konuyu tazeleyeyim .

Yarın sonuç listeleri hazırlama görevi 7.takımda .

Tüm takımlar en geç 20:00 itibarıyla bildirimlerini tamamladığında ... sonuç listeleri sayfasında takım sıralamalarını ve bireysel başarı sıralamasını paylaşacağız .

Sizlerden ricam gün içinde mümkün mertebe buralarda olmanız .

Tüm takımların yüzde kontrolünü yapmadan sonuç listesi hazırlamak istemiyorum .

Göüzmden kaçan bir şey de olabilir ayrıca . 6 göz olalım e mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…