tamam yarınki bütün randevularımı iptal edip kk da nöbetteyim ama sen bize söyle emi kızlar şunu yapın bunu yapın diye.Ahu060812 ve @DelyDoly Sayın Kaptan Yardımcıları .
Daha önce belirttiğim konuyu tazeleyeyim .
Yarın sonuç listeleri hazırlama görevi 7.takımda .
Tüm takımlar en geç 20:00 itibarıyla bildirimlerini tamamladığında ... sonuç listeleri sayfasında takım sıralamalarını ve bireysel başarı sıralamasını paylaşacağız .
Sizlerden ricam gün içinde mümkün mertebe buralarda olmanız .
Tüm takımların yüzde kontrolünü yapmadan sonuç listesi hazırlamak istemiyorum .
Göüzmden kaçan bir şey de olabilir ayrıca . 6 göz olalım e mi ?
Allah heyecanını daim etsin kaptan ama bu hafta özel
Roxenle sen mezun oluyorsun ya ondan xxxl heyecan yaşıyoruz bu hafta
tamam yarınki bütün randevularımı iptal edip kk da nöbetteyim ama sen bize söyle emi kızlar şunu yapın bunu yapın diye.
Ay yatmadan kalça sıkma ve kaldırma yaptım 100 tane :) kaptanım iyi geceler umarım yarın seni dereceyle uğurlarız
insan emzirirken çok acıkıyor.Ayyy evet ya bende 95 den montiyle indim zaten hala pilav makarna yoktu mesela hayatımda. Beyaz leblebi ayranla yaşıyorduk
Evet annemde aynı şeyi söyledi :)
Tamam diyor arkasından poğaça fotoğrafı atıyor :) ama bebek bir ek gıdaya başlasın o zaman binicim tepesine
Eskiye nazaran gayet iyi bi menü canımMenu yazam.
Sabah ilik su içip kaçtım okula.10 gibi öğle yemeği dielim.
Kahvaltı .2 yumurta haşlama
2 dilim beyaz ve kasar peynir 3zeytin 1 yemek kaşığı kadar balkaymak az ekmekle
Ara 1 kornet dondurmadolapta vardı yedim
Akşam
1 tabak kuru fasulye
5 6 kaşık beyaz pilav
Salata çay bardağı kadar kola
Cay saati igde dut kurusu. . Bunlar neyse de cevız tatlısı dié bişi almış esim . Tıpkı kestane tatlısı gibi bşi. Ondan yedim bi kaç .. Umarım çok çok kalori değildr
Su iyi spor yok
insan emzirirken çok acıkıyor.
işi gücü yemek oluyor sanki
o zaman bin valla tepesine. kendi saglıgı için
He miii. .sağol .ama.sana bşi diyim mi neler neler yapasim yiyesim geliyor anlatamam. Yemiyom valla. .
Eskiye nazaran gayet iyi bi menü canım
He miii. .sağol .ama.sana bşi diyim mi neler neler yapasim yiyesim geliyor anlatamam. Yemiyom valla. .insan emzirirken çok acıkıyor.
işi gücü yemek oluyor sanki
o zaman bin valla tepesine. kendi saglıgı için
Eskiye nazaran gayet iyi bi menü canım
yeme canımHe miii. .sağol .ama.sana bşi diyim mi neler neler yapasim yiyesim geliyor anlatamam. Yemiyom valla. .
Ayy hatirlattin sağol valla haklsin .tam gaz devam. Ekmek azaltma bisküvi yememe savaşınayeme canım
sana hamile misin diyen komşuya gününü göster
Yoo dur tükani kapama ben icerde cay iciyordumCanlar ben yatiyim takımı kapati yi m ogluş uyaniyiiooallam kıpır kıpır uyurmu bi bebe yarin bol eksilı ve 1. Takım old. Gun olaaaa
günaydın bildirim yapıp kaçıyorum
geçen hafta : 61.0
bu hafta : 59.6
fark : 1,4
yüzde : 2,29
Menu yazam.
Sabah ilik su içip kaçtım okula.10 gibi öğle yemeği dielim.
Kahvaltı .2 yumurta haşlama
2 dilim beyaz ve kasar peynir 3zeytin 1 yemek kaşığı kadar balkaymak az ekmekle
Ara 1 kornet dondurmadolapta vardı yedim
Akşam
1 tabak kuru fasulye
5 6 kaşık beyaz pilav
Salata çay bardağı kadar kola
Cay saati igde dut kurusu. . Bunlar neyse de cevız tatlısı dié bişi almış esim . Tıpkı kestane tatlısı gibi bşi. Ondan yedim bi kaç .. Umarım çok çok kalori değildr
Su iyi spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?