Türkçeyi de iyi kullanmışız, Aferim çoçucuğumHahahaaa ilkokul musamere siiri gibi olmuş
Ya cnm sıkma o güzel caniniGünaydın hayırlı cumalar güzeller wc pro. bende de buün kilom SABİTsporum 415 dakika
Teşekküy edeyim oyetmenim :)Türkçeyi de iyi kullanmışız, Aferim çoçucuğum
bak bende onu yiyemiyourm.ton balığını anca tavada pişirisem yiyebiliyourm veya pizzada.Salatasiparis ettim ton baligiyla yicem..bu sefer olsun artik Allahim :)
Canım bende aynı verdim sıkma canını azda olsa gitmiş öyle düşün haftaya daha iyi vericez insallahGeçen hafta : 75,300
Bu hafta : 75,00(( Bu ne ya o kadar açlığa bu mu delirecem ...
yüzde : 0,428 ayy yanlış mı yaptım bilemedim çok mutsuzum çünküü((
Bende tavuklu salata yiyemiyorum..midem almiyor bi türlü..bak bende onu yiyemiyourm.ton balığını anca tavada pişirisem yiyebiliyourm veya pizzada.
Bu corbaya sogani butun koyup pisince atiyorsun dimi kelebegim..hadi kimler kabak çorbası yapıyor bu hafta
1.kelebekolacam
2.delydoly
3.masumm
Tebrikler ablam çok iyi vermissin helal sana masallah
geçen hafta: 79.5
Bu hafta: 78.7
Fark: -800gr
yok ben kıyıp atıyorum severim soganı.düdüklüde pişiyor sonra blenderdan geçiriyorum.Bu corbaya sogani butun koyup pisince atiyorsun dimi kelebegim..
kabaklı havuçlu olarak yapıcaktım çarşıya çıktım kabağın kilosu 6 tl diyince vazgeçtimhadi kimler kabak çorbası yapıyor bu hafta
1.kelebekolacam
2.delydoly
3.masumm
ben 2 taneden yapıp bütün hafta içtim.1 tane bile yeterdi.kabaklı havuçlu olarak yapıcaktım çarşıya çıktım kabağın kilosu 6 tl diyince vazgeçtim
hadi kimler kabak çorbası yapıyor bu hafta
1.kelebekolacam
2.delydoly
3.masumm
2 kabakbende yapayım bende ama tarifi kaçırdım sanırım gerçi ben akşamları yemiyorumm yarına yaparım bende
Allahım mmm yarıldım resmen gulmektennAnaaa Kaptanı deryam aklıma fıkrayı getirdimm buu 1 bu 2 bu 3
Yeni mahallesinde kahvede sohbet eden adama arkadaşları:
-Senin Aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var. Karının bir dediğini iki etmiyorsun. Bu mutluluğunun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu düşüneceğiz. derler.
-Kısaca anlatayım.. der adam.
-Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına, ben de kendi atıma bindik evimize doğru gidiyoruz. Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi. Karım eğildi ve benim atıma
Bir dedi. Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman eşim tekrar eğilip atıma İki dedi. Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşim atından indi ve at'a Üç dedi ve çeyizinden tabancasını çıkartıp atımı alnından vurdu. Ben şok olmuştum...
Eşime bir hışımla çıkıştım
-Yazık değil mi ata, neden vurdun kadın, manyak mısın sen?
diye bağırdım...
Karım arkasını döndü ve bana Bir dedi. Ve o günden sonra karımın bir dediğini iki etmedim.
Hadi geçmiş olsun cnmkızlar 4 gün erken geldi regli
demekki şişlik ondan
Tebrikler canım süper süper süperSonunda gelebildim of gitmek bilmedi
Bende kiloyu bildireyim önce
Geçen hafta 86.4
Bu hafta 85.6
Fark -800
Yüzde 0,92
Gaptanım editörüm valla iki 5 i (85.5) Yanyana görmek için tokamı çıkarttım sivilcemi patlattım wc ye gittimama yok bi görür gibi oldum kaçtı bide regl olamadı tabi onunda suçu var neyse canım beklentinden 100 gr fazla verdim ya sen ona bak
2 kabak
2 sogan
2 diş sarımsak
2 yk bulgur
1 demek maydanoz
1 demek nane
1 demet dereotu
2 domates
2 biber
biraz yağ biraz tuz
bu arada ben bu hafta kereviz sapıda kattım aromasını severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?