Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Böyle zorlanarak elde edilen başarının da tadı başka oluyo.diycez ki ayşe fatma dayanamadı ama biz dayandık. Keki pişirdiler sisirdiler kokuttular regl dik.yinede yenilmedik.

Zafer inananlarındııııır !!!

Ya Alllahhh ...

Takımda bi regl bi tatlı krizi aman aman ne olacak bizim bu halimiz
Çalışinca öyle uyor ahum
Evdeyken vakit çok , çalışinca bütün süre iş yerinde geçiyor ev temizlik yemek

Ev hanımları bile vakit bulamazken
Calisanlar için büyük lüks oluyor
Çok zor masum ya nerdeyse imkansız

Kaptanicem askolsun.kafam kazan .bi yandan regl .ay çok kötü ya bi CEE dedi gerisi yok.en son böyle olduğunda pozitif bi testim vardı..korkulu bi bekleme gerdi beni
işte insan 3 çocuklu olunca kapı gıcırdısını bebe zırlaması sanıyo bi nabız say sen yinede ven hep öyle rahatlatıyorum kendimi bide günün de erken ya bende tırstım şimdi senden

Böyle zorlanarak elde edilen başarının da tadı başka oluyo.diycez ki ayşe fatma dayanamadı ama biz dayandık. Keki pişirdiler sisirdiler kokuttular regl dik.yinede yenilmedik.
Çetin deden neslin babanlay lay
kızlar ağlıyorddduuuu keeeek diyorlardıı Ausencia sopasını kızların göbeklerine dürtüyorduuuu sizzzz diyorduuu bugüne kadar yediniz yediniz neee olduuu diyorduuu
Ha ha ha gülmekten bugün uyuyamiycam ben anlasildi

SPOR ÇETELESİ 4.HAFTA
Ausencia 0+0+20
saydin78 15+10+15
Ahu060812 20+10+10
Sekercikiz 20+20+15+10
@masumm0+10+0
kelebekolacam 15+20+15
@fatmanurkaya15+15+15+15
mimu88 0+20
@DelyDoly15+10+10
Kedibochi 0+20+20+0
ada81 0
roxen2303 0+5+0

@saydin78 bu haftalık 2 saatine 10 puan verdim ama avm vs yürüyüşleri saymıyoruz bidaha

@fatmanurkaya ablam sanada bugünkü puanı peşin peşin verdim sonra unutuyorum eklemeyi
Kaptanım ve mimu arasındaki kıran kıran mücadele bozulmadı bakalım yarın öne geçen olacak mı
Ada senin puan varmıydı bu hafta Perşembe'den sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…