- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Bencede
Gideyim tartılıp yatayim sabah ola hayrola
Kokusunu burnuma getirdiniz uleynnn
Aman öyle olsundaYok anam yokkkkkkk.benim klasik korkularım.
Bi kalkabilsem.az sonraKulağıma fısıldasana
Yanmışşşş...
Sünmüşşşş...
Içine saç düşmüşşşş....
Kim kek istiyordu ???
Böyle zorlanarak elde edilen başarının da tadı başka oluyo.diycez ki ayşe fatma dayanamadı ama biz dayandık. Keki pişirdiler sisirdiler kokuttular regl dik.yinede yenilmedik.
Çok zor masum ya nerdeyse imkansızÇalışinca öyle uyor ahum
Evdeyken vakit çok , çalışinca bütün süre iş yerinde geçiyor ev temizlik yemek
Ev hanımları bile vakit bulamazken
Calisanlar için büyük lüks oluyor
işte insan 3 çocuklu olunca kapı gıcırdısını bebe zırlaması sanıyo bi nabız say sen yinede ven hep öyle rahatlatıyorum kendimi bide günün de erken ya bende tırstım şimdi sendenKaptanicem askolsun.kafam kazan .bi yandan regl .ay çok kötü ya bi CEE dedi gerisi yok.en son böyle olduğunda pozitif bi testim vardı..korkulu bi bekleme gerdi beni
Yedim ben el kaptaniko eline sağlık pek bi lezzetli olmusTabii ki toksun
Evham o evham
Kek miii ?
Bu sanaaa
Bu da sana
Sopalı kek , 0 kalori
kızlar ağlıyorddduuuu keeeek diyorlardııAusencia sopasını kızların göbeklerine dürtüyorduuuu sizzzz diyorduuu bugüne kadar yediniz yediniz neee olduuu diyorduuu
Yedim ben el kaptaniko eline sağlık pek bi lezzetli olmus
saç dedin can evimden kusturdun.Kulağıma fısıldasana
Yanmışşşş...
Sünmüşşşş...
Içine saç düşmüşşşş....
Kim kek istiyordu ???
kızlar ağlıyorddduuuu keeeek diyorlardııAusencia sopasını kızların göbeklerine dürtüyorduuuu sizzzz diyorduuu bugüne kadar yediniz yediniz neee olduuu diyorduuu
saç dedin can evimden kusturdun.
Boooo
Çetin deden neslin babanBöyle zorlanarak elde edilen başarının da tadı başka oluyo.diycez ki ayşe fatma dayanamadı ama biz dayandık. Keki pişirdiler sisirdiler kokuttular regl dik.yinede yenilmedik.
Ha ha ha gülmekten bugün uyuyamiycam ben anlasildikızlar ağlıyorddduuuu keeeek diyorlardııAusencia sopasını kızların göbeklerine dürtüyorduuuu sizzzz diyorduuu bugüne kadar yediniz yediniz neee olduuu diyorduuu
Kusurgac ?Orası benimde can evim .
Ama hala kek isteyenler içinnnn ... gizli kusurgaçlarım var
Sayayım mııı ?
Belli belli zaten
Elim lezzetlidir
1.5 ta bendenRegl ve dolunay sonradan bi oyun oynaması inşallah cumaya en az 1 bekliyorum .yokmu arttiran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?