Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bence yüzden çok verme.

Böyle gayet hoş

Baktım da şaka maka 94 ile başlamışsın ahum ve neredeyse 10 kilo puff uçtu gitti

Günaydın mutlu sabahlar şekerler

Ahu060812 cnm c.tesi yürüyüşüm için arkadaşlardan itiraz edenler olmuş o 10 puanı sil istersen. Önceden de birinin olmuştu avm yürüyüşü o sayılmıştı. Neyse sen sil o puanı canım
Ausencia canım benim tekrar hakkını helal et, zahmet verdim menüm için

Kaçırdığım birşey olmadı umuyorum

günaydın ayyyy hava buz bırrrrrrrrrr

annemler evde kapıyı çekip çıktım çocuklarda evde telaşsız çıkmak çok güzl
montunu giy oglum, ayakkaıbını giy oglum

ayy nasıl açıkmışım nasılll , bi yiyişim varı o etimek bitmesin diye 100 ısırık attım nerdeyse eşim diyor bitir şunu takıt tkur diyooo

ananas üzerine yulafı filan koymuştum evde unutmuşum dedim alamlıyım onu
ama uçagaa yetişcem diyo adam bende ne olur dön 2 dk dedim döndükte aldıkkk

Saydın kuzum nolur alınma inan kişisel değil. Genelde bişeye başlanır keskin çizgi çizilmezse o işin sonu gelir.ama bunu oynayabilir spor yapanlar arasında. Sonunda attığımız her adımın bize faydası
Misal bende geçen gün bi çıktım 5 saat ful .ama spor cinsi değil. Öğün yorulup rutin sporumuzu bile yapamadigimiz olabiliyor.
Hadi oylayalim

Gunaydinn sari papatyam yok yokk kuzumm hersey yolundaa sadece coookk ozlendin

Alinacak birsey yok cnm.Ahu nun takdiri neyi spordan sayıyorsa öyle olsun hiç problem değil. Takım içinde huzur bozmak istemem.
Ilac isimleri için de sagol canım eksik olma. Kullandığımız ilaçlarmış baktım evde var onlar :)

Anaaamm sen balkabağı balkabağı bide spor mu yaptın seni gidi senii demek 00:00 geçince ertesi günün sporunu hemen yapıyorsun aferin Çalışkan öğrencim
Bence yüzden çok verme.

Böyle gayet hoş

Baktım da şaka maka 94 ile başlamışsın ahum ve neredeyse 10 kilo puff uçtu gitti
Yüzden genel anlamda değil de şöyle hafif çıkmaya başlayan gıdıdan azıcık burundan falan vermek istiyorum zaten sporla verilen kiloda yüz çökmüyormuş inşallah
Ooo şükür kavuşturana Saydınım ablam
Gözümüz yollarda kaldı hoşgeldin sefalar getirdin

Spor konusuna gelince daha önce Avn yürüyüşüne puan verdiğim hiç olmadı hatırlamıyorum çünkü öyle olsa ozaman da uyarırdım bende mesela düN gündüz annemlerle Yen'i açılan keçiören metrosunu denemek için arabasız avm ye gittik orda 45 dklık bi yürüyüş mesafesinde saat tutarak yürüdüm ama annemlerle 2 saat yürüdük toplamda akşamda bizimkilerle başka bi avm ye gittik ordada 2 saate yakın kapanmasın diye de koşar adımlarla gezdik ama yazmadım nitekim toplamda 12468 adım atmışım ve 868 kalori yaktınız dedi program ama ne kadar gerçek bilmiyorum sonuçta 2 saat spor yapsak ter içinde kalır çamaşır değiştirmek zorunda kalırız sırtımızdaki atleti değiştirmediğimiz sürecede yürüyüş spor kıvamında olmuyo ama avm ye spor amaçlı gidip hiç mağazalara takılmadan avm ye kapalı spor salonu muamelesi yaptıysan ayrı tabi siz karar verin puan sadece bi meta bizi motive etmesi için ve kopmamak adına puanlama yapıyoruz ki görüyorum puanlar da sizler tarafından önem görüyo Buda bi sevinç kaynağı benim için hiç olmazsa verdiğimiz emeğin karşılığını alıyoruz
@Sherrysherrylady bile 20 dk için pazarlık yapıyodu sonra spor sarmalı onu içine aldı başladımı bırakamıyo
Amaç spor yapmak için fırsatlardan fırsat yaratıp hep sporun aklımızda olması sonra gerisi gelir inşallah

senle benden başka kimse yoks anırım
eskiden alttaki üyeleri görbiliyorduk şimdi sadece pro üyeler görebiliyorrr

birde kelebek varr sanırım
Canimm olabildigince gelmeye calisiyorum ve bu ara kar kis kiyamet hesabi modumda düşüyor hele kg vermeyincw iyice sacmalamaya basladim insallah toparlanacagimm

Estağfirullah ablacım huzur bozmakta ne kelime sen söyle hele benim yukarda saydığım kriterler gibi mi yürüdün hiç bi mağazaya bakmadan atletini ıslatana kadar yoksa alışveriş amaçlı hızlı hızlı mağaza mı gezdin her ne olursa olsun kalori yaktığın belli de bu spor listesi ya ona göre sileyim veya kalsın puanın

Sil gitsin Ahucum, hızlıca yürüdüm terledim de ama kural bozulmasın o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…