Gözlerim kapanıyor bacaklarım ağrıyo ama bugün babam sen incelmişsin dedi üstüne beni hergün gören kızımın kreş müdürü de sizi görünce aklıma hep zayıflama geliyo dedi nasıl inceldiniz öyle yüzünüz bile küçüldü dedi ben sevindirik tabi
ben yüzümün küçülmesini de çok istiyorum zaten devamı gelirse
Saydın kuzum nolur alınma inan kişisel değil. Genelde bişeye başlanır keskin çizgi çizilmezse o işin sonu gelir.ama bunu oynayabilir spor yapanlar arasında. Sonunda attığımız her adımın bize faydasıGünaydın mutlu sabahlar şekerler
Ahu060812 cnm c.tesi yürüyüşüm için arkadaşlardan itiraz edenler olmuş o 10 puanı sil istersen. Önceden de birinin olmuştu avm yürüyüşü o sayılmıştı. Neyse sen sil o puanı canım
Ausencia canım benim tekrar hakkını helal et, zahmet verdim menüm için
Kaçırdığım birşey olmadı umuyorum
Gunaydinn sari papatyam yok yokk kuzumm hersey yolundaa sadece coookk ozlendinGünaydın mutlu sabahlar şekerler
Ahu060812 cnm c.tesi yürüyüşüm için arkadaşlardan itiraz edenler olmuş o 10 puanı sil istersen. Önceden de birinin olmuştu avm yürüyüşü o sayılmıştı. Neyse sen sil o puanı canım
Nare83 tatlimm vallaa buralarda buzzzzzzz
Alinacak birsey yok cnm.Ahu nun takdiri neyi spordan sayıyorsa öyle olsun hiç problem değil. Takım içinde huzur bozmak istemem.Saydın kuzum nolur alınma inan kişisel değil. Genelde bişeye başlanır keskin çizgi çizilmezse o işin sonu gelir.ama bunu oynayabilir spor yapanlar arasında. Sonunda attığımız her adımın bize faydası
Misal bende geçen gün bi çıktım 5 saat ful .ama spor cinsi değil. Öğün yorulup rutin sporumuzu bile yapamadigimiz olabiliyor.
Hadi oylayalim
Cnm benim zeytin gözlüm bende özledim seni kuzum ♡Gunaydinn sari papatyam yok yokk kuzumm hersey yolundaa sadece coookk ozlendin
Anaaamm sen balkabağı balkabağı bide spor mu yaptın seni gidi senii demek 00:00 geçince ertesi günün sporunu hemen yapıyorsun aferin Çalışkan öğrencim
Gidip yatayım ...
Yoğurt kürümüde içtim .
30 dk termal sauna ile kond. Bisikletindeydim yineAhu060812
Yarında yaparsam ona eklersin artık canım.
Uyuyana kadar saat 3 olur ...
Yarında okul tatilmiş .
Kaçta kalkacağım bakalım
Yüzden genel anlamda değil de şöyle hafif çıkmaya başlayan gıdıdan azıcık burundanBence yüzden çok verme.
Böyle gayet hoş
Baktım da şaka maka 94 ile başlamışsın ahum ve neredeyse 10 kilo puff uçtu gitti
Ooo şükür kavuşturana Saydınım ablamGünaydın mutlu sabahlar şekerler
Canimm olabildigince gelmeye calisiyorum ve bu ara kar kis kiyamet hesabi modumda düşüyor hele kg vermeyincw iyice sacmalamaya basladimsenle benden başka kimse yoks anırım
eskiden alttaki üyeleri görbiliyorduk şimdi sadece pro üyeler görebiliyorrr
birde kelebek varr sanırım
Estağfirullah ablacım huzur bozmakta ne kelime sen söyle hele benim yukarda saydığım kriterler gibi mi yürüdün hiç bi mağazaya bakmadan atletini ıslatana kadar yoksa alışveriş amaçlı hızlı hızlı mağaza mı gezdin her ne olursa olsun kalori yaktığın belli de bu spor listesi ya ona göre sileyim veya kalsın puanınAlinacak birsey yok cnm.Ahu nun takdiri neyi spordan sayıyorsa öyle olsun hiç problem değil. Takım içinde huzur bozmak istemem.
Ilac isimleri için de sagol canım eksik olma. Kullandığımız ilaçlarmış baktım evde var onlar :)
Hani sen kabak çorbası yapacaktınCanimm olabildigince gelmeye calisiyorum ve bu ara kar kis kiyamet hesabi modumda düşüyor hele kg vermeyincw iyice sacmalamaya basladiminsallah toparlanacagimm
Sil gitsin Ahucum, hızlıca yürüdüm terledim de ama kural bozulmasın o halde.Estağfirullah ablacım huzur bozmakta ne kelime sen söyle hele benim yukarda saydığım kriterler gibi mi yürüdün hiç bi mağazaya bakmadan atletini ıslatana kadar yoksa alışveriş amaçlı hızlı hızlı mağaza mı gezdin her ne olursa olsun kalori yaktığın belli de bu spor listesi ya ona göre sileyim veya kalsın puanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?