Kızz kuzumm valla bu ara kendimi bile hissetmiyorum o derece birde yenge benim ayarlarımla çokm oynuyor buhrandayımmHani sen kabak çorbası yapacaktın
Canım, benim ütüm 6 bar. Ama senin işini görüyorsa sorun olmaz sanıyorum 4,2 bar olması. Hoş buldum canım :)saydin78 cnm hoşgeldin şükür kavuşturana
kaç gündür snei bekliyorum ütümün barı 4,2 imiş düşük sanki biraz degil mi ?
Hayyy o yaz saatine ben her sabahhh sevgilerimi gönderiyorumm kuzummGünaydın kizlarrayy ben çok yorgun uyanıyorum ya 10 gundur havalardan mi diyetten mi hiç anlamadim yataktan çıkasım gelmiyor Gecede uykum gelmiyor şu yaz saatini degistirmediler aslında benim bünye buna alışamadı galiba hala
Ah kuzum ya kıyamam o saateHayyy o yaz saatine ben her sabahhh sevgilerimi gönderiyorumm kuzummimamdan önce kalkıyorumm yaa isyann moddayım hergünnn
Bende bendeYazıııı özledim bennn yaaaaa
Yarın sıradakii sevgilerimm senden gelsinn o zamannnAh kuzum ya kıyamam o saatebendende ilet bi ara sevgi saygı
Bendeeeee bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeBende bendetatil kum deniz istiyorum
Hoşbuldum tatlım, çok teşekkür ederim canım benim ♡♡Hoşgeldin baciminternetin olmamaşina rağmen listeni paylaşma azmini ayakta alkışlıyorum yaşasın diyet kardeşliği @saydin78
Tmm canım 3 mil o gün için, 3-5 te bugün için yaparım lesliemisaydin78 ablam ozaman silmeyeyim de bugün sen onun yerine bi 3 mil patlat bide bugün için bişeyler atarsan mendilimize âla olur
günaaaaaydınnn herkesee
yine bir home office günüüüü
Tmm canım 3 mil o gün için, 3-5 te bugün için yaparım lesliemidayanabilirsem tabi çatlamazsam spordan
Bugün de okulları tatil ya yatıyordur Yusuf kuşu ileAusencia sabah kuşu aus nerde ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?