Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bi gün her zamanki gibi ise gelmiştim. Benim 2 küçük yatak odasına gir feryat figan ağla annem panik ozaman annem bakıyordu.bi yerlerine bişey oldu sanmış.ama nasıl hiçkira hickira agliyorlarmis.
Sebep beni ozlemisler.

Oyyy yüreğini seveyim güzel yüreklim ♡♡♡♡ ben menü göndermeseydim kendimi kötü hissederdim. Seviyorum kız seni gel bi öpeyim

Masummmm sabah hortlayannn ausu özledimmm .

bu ara benimde düzenim degişti cumartesi uyumayınca düzgün
akşamki sinemda iptal olmuş gala gitmiyoruzz.
eve gidip duş alıp bi çılgınlıkmı yapsam 10 da yatmak gibi
ctesi sabah 7 de yattım 10 kalktım
pazar 1-6
pazartesi 1-7

bugünde yatış 10 olsun istiyorum pertimmm

Çılgınnnn tartı en bi sevdiğimmmm

Kız madem çılgınlık yapacak tam yapsınnnn

70.9 misal

Kuzular yaaa .
Kıyamammmm.

Oyyy yüreğini seveyim güzel yüreklim ♡♡♡♡ ben menü göndermeseydim kendimi kötü hissederdim. Seviyorum kız seni gel bi öpeyim

Öp gülüm öp . Dur bende öpeyim papatyam

İyi bi kaçamak yap güzelce eğlen diyecektim ama sinema iptal olmuş ne deyim şans
Ay evde baskı var üzerimde benimde kafama taktırdılar burnumu.tabi artık dalga geçecek kilo kalmadı kaldı da diyette olduğum için dalga geçemiyorlar
bencede güzelce bi uyu

Ay kızlar bende yoğurt mayalarken kendime bi minik kase incir uyutması deneyim dedim bakalım olacakmı içine biraz chia tohumu biraz tarçın bi çay kaşığı da bal koydum olursa yerim bi öğün mü olur ara öğün mü 1/2 kase kadar

kelebekolacam doktorum saydınmı nabız regl normale döndümü

Çılgınnnn tartı en bi sevdiğimmmm

Kız madem çılgınlık yapacak tam yapsınnnn

70.9 misal

Kuzular yaaa .
Kıyamammmm.

Öp gülüm öp . Dur bende öpeyim papatyam

ay keşke ausum ne çok isterimmmm

öğleden sonrada eğitime çağırdılar ne çok antibiyotik yazıyorsunuz diye kulaklarımızı çekecekler.
uff yedek şarj almam lazım.

ama antibiyoruikte olmadn geçmiyor ki

benimde pantolon aşağı kaymış (kaymış dediysem basenden aşağı kayması için daha aylar lazım.)paçalar eyrlerde.düşük bel oldu resmen.

ahuuu vallaaa hiç üzülmedim eve gidip dinlenmek daha güzel geldi şuan gözümeee

Şekerler yaa ben artıdayım, regli pazar bekliyorum, ondan mı bu şişlik hissi+700 gr. ya hemde offff

Eveeet sarılıp koklalştık , öpüştükkk
Şimdi acı gerçeklere dönebilirizz .
Aklımda kalanlar kurabiye , elmalı turta , haşhaşlı ....
+700 için sebep olabilecek kalorideler.

Saydın salı, çarşamba,perşembe ..

Ciddi anlamda rutininden farklı telafi menüsü ve spor bekliyorum .

Sen yokken konuşulanlardan biri ... yeni kurallar .

Bunlar 7. Takıma özel değil . Tüm kaptanların ve bölüm editörlerinin aldığı Cuma grupları kuralları.
Daha netleşmediği için detaylı yazmadım bende .

Ama şu var ki ... takım o hafta kötü bir sonuç aldı ise , bunda katkısı olan 4 kişi kaptan tarafından seçilecek ve tüm grupların sonuç listelerini hazırlama cezası verilecek gibi bir şey.

Lütfen ama lütfen LISTEDE OLAN HERKESE YAZIYORUM BUNU ... AZAMI DIKKAT.
NE BEN KURALLAR GEREĞI PAYLAŞIM ALANINDA SAVUNMA YAZMAK ZORUNDA KALAYIM ... NE SIZ LISTE HAZIRLAMA CEZASI ALIN.
AKMASAKTA DAMLAYALIM VE SABIT / HELE KI ARTI OLMASIN !.

Yat uyu gidince bacım .
Uykusuzlukta meta yı olumsuz etkiler.
Çek yorganı ... iliğin kemiğin dinlensin akşam.

Kız bildiğin hokka burunlusunnn sen .eşin kışkırtıyordur çocukları

Ausencia kaptanımm olacammmm olcammm pes etmekkk yok canım merak etmee

Hade görem seni.

Güzel olursa bi kase ye öğün yap ... öğle mesela .

Beğenmezsen ara öğün

mimu88 akşam kek kokusuyla uyuduk sanırım bünye bize küsdü bende sabah zor yedim

olabilir doktorum şimdi güzel bi kahvaltı ettim. oturdum işlerin başına. bakalım bugün tatlım yok arada bi yulaflı ananaslı yoğurt yaparım.

ay dün mantarlı kinoa risotto tarifi gördümmm. kinoam gelmedi kardan ötürü inş. haftaya gelecek yapacağım :)

aynısını yapcammmm vallaaa
annemde diyorki şunu yapcam bunu yapcamm aaa en bizle yemiycen miii
iki muhabette etmeyek mi
dedim anne ben yemeyincede muhabbet ediyorum
mis gibi sade bir türk kahvesi yada nesvcafe ile çok güzel sohbet ediyorum ben
akşama sana göstercem dedimmm

İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim :)

..

Bugün sevgilimle tartıştık yine ve ayrıldık. Sebep ise onu whatsapp tan takip ettiğim programı söyleyemem. Bana ne hakaretler etti neymiş telefonu kafayı yemiş ben onun telefonuna program yüklemişim telefon sapıtmış ararken biri tarafından dinleniyor gibi sesler çıkıyormuş mesajlar okunmadı görünüyormuş sürekli. Yahu bunun ne alakası var benim seni takip etmemle artık etmiyorum zaten diyorum neydi o program söyle onu diyo. Amaannn. Kapatmış telefonunu da ay naparsa yapsın. Sadece sınav öncesi iyi olmadı bu.

Benim arkadaş öyleee ...
Eee sen yemiyencen miii ? Eee olmaz ki ?
Yahu dedim bende ki çene aynı çene

Hem yemiyince daha çok boşta kalıyor ağız konuşmaya,

Yalnız sabah yazmışızsınız , onu da alıntılamıştım şimdi hatırladım .
Insan bu düzene alışınca cidden artık ne beyni sinyal gönderiyor ne eli gidiyor ...

Hedefe geldim ... listede yokum ... hala kaçamak yapmadım .

Istemiyor canım hiç.

Ay evet işte o neyse hokka hokka
iyi bişey mi yoksa
XXL hokka
Hade görem seni.

Güzel olursa bi kase ye öğün yap ... öğle mesela .

Beğenmezsen ara öğün
Kaptanım şu kek yapmak için küçük kaseler oluyo ya okadarcık tamamı muffin kabı kadar ondan olsa olsa ara öğün olur ama spordan sonra öğle yerine yerim şimdilik acıkmadım ben spora kaçar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…